fatih kısaparmak balon baskılı balon yenişafak yazarı darbe konusunda yazdığı yazıyla şaşırttı - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yenişafak yazarı darbe konusunda yazdığı yazıyla şaşırttı

delidumrul
01-22-2010, 23:34
Yeni Şafak gazetesi yazarlarından Mehmet Şeker, Taraf gazetesine ağır bir yazı geldi... Aslında şöyle diyelim, Taraf ile dalga mı geçiyor, askeri savunur görünürken onlara mı vuruyor pek net değil...

Balyoz darbe iddiasını gündeme getiren Taraf'ı, ülkede iç savaş çıkartmaya çalışmakla suçluyor. Yayınlanan belgeler için ise "uydur uydur yayınla" diye yaziyor.

"Taraf Gazetesi ne yapmak istiyor?" başlıklı yazıdan çarpıcı satırlar şöyle;

Her ay "ortaya bir karışık" sipariş eder gibi, ortaya yeni bir darbe planı çıkarmaktan kasıtları nedir? Varmak istedikleri yer neresi?
Ülkeye ne kadar zarar verdiklerinin farkında değil mi bu Taraf'taki gazeteciler, yazarlar, çizerler?
Halkı korkutmak, bölmek, ülkeyi parçalamak mı hedefleri?
Balyoz'muş, Çarşaf'mış, Sakal ve Oraj'mış...
Ne biçim eylem planı isimleri bunlar?
Ondan önce de Kafes'ti, Eldiven'di ve daha bir sürü şeydi.
Uydur uydur söyle!HANGİ DANGALAK DARBE YAPAR
(...)
Darbe yapılacakmış!
Gidin işinize kardeşim!
Bu zamanda darbe mi olur?
Hangi çağdayız?

İÇ SAVAŞ MI ÇIKARTMAK İSTİYORSUNUZ?

Hangi dangalak böyle plan yapar kendi halkına karşı?
Milletin kafasını karıştırmak mı istiyorsunuz?
Darbeyle korkutup başka şeylere mi razı etmeye niyetlisiniz?
Darbeye karşı olanların gizliden silahlanmasını ve bir iç savaş çıkmasını mı planlıyorsunuz?
Bizim de bu iddiaları ciddiye alarak üzerinde yorumlar yapmamızı mı bekliyorsunuz?
Bilgi kirliliği mi yaratacağız hep birlikte?
Toplumda tedirginlik yaratmak isteyenlerin amacına hizmet mi edeceğiz?
Gidin işinize kardeşim!

AHMET ALTAN DARBEDE KAÇAR
(...)
Bizim bildiğimiz, bir Hasan Celal Güzel vardır darbe halinde tankın üzerine çıkacağını söyleyen; bir de karşı çıkma hususunda Mustafa Karaalioğlu ile Akif Beki'yi sollayacağını açıkça beyan eden Ahmet Hakan... Başka?
O kadar işte... Ahmet Altan'ın kaçıp saklanacağından kesinlikle emin olmalısınız.
Bakmayın şimdi böyle esip gürlediğine.
Son söz: "Aklı ve vicdanı olan hiçbir kimsenin bu iddiaları kabul etmesi mümkün değildir", vesselam.

http://www.gazeteciler.com/taraf-gazetesi-ic-savas-cikartmak-istiyor-news11673.html

Üç mevsim
01-23-2010, 02:13
İroninin kralı olmuş be, bazı sazanlar da hemen üzerine atlamış :w:

Baştan sona ti'ye almış suyu bulandıranları.

Mehmet Şeker esprili yazar.

delidumrul
01-23-2010, 02:22

Sazan derken?
Ayıp!

Üç mevsim
01-23-2010, 02:36
Sazan derken?
Ayıp!

Darbe planını aklamaya çalışmak için akılları bulandırmaya çalışmak ayıp olmuyor da benim sana sazanlık yaptığını söylemem mi ayıp oluyor. Ne kadar kibarmışsın be. Tabi o balyoz senin kafana inmeyecekti, biz irticacıların kafasına inecekti. Tıpkı öncekiler gibi..

delidumrul
01-23-2010, 02:37

http://www.ozgundurus.com/Haber/Guncel/22012010/Yeni-Safak-yazarindan-TARAFa-salvolar.php

önce senin reklamını yaptığın sözüm ona derginin attığı başlığı oku sonra gel burda millete sazan de. ne bilsin sokaktaki vatandaş ironiyi. Sazanmış senin dergi de sazan o zaman!
Tekrar söylüyorum ayıp!

Üç mevsim
01-23-2010, 02:44
http://www.ozgundurus.com/Haber/Guncel/22012010/Yeni-Safak-yazarindan-TARAFa-salvolar.php

önce senin reklamını yaptığın sözüm ona derginin attığı başlığı oku sonra gel burda millete sazan de. ne bilsin sokaktaki vatandaş ironiyi.
Tekrar söylüyorum ayıp!

Haber siteleri ilk bakışta niyeti okuyamaz, okumaz, yorumcuların işidir bu.

Ne diye hemen üstüne atlıyorsun. Darbe aklamacılığı yapacağına, postalcılık yapacağına, darbe planlarını araştırsana, onları haber yapsana. İşte niyetin...

Anlamak isteyen anlar ama aklını amuda kaldırıp aşağıdan yukarıya bakan anlamaz

CeVHeR
01-23-2010, 02:46
Biraz daha sakin olalım arkadaşlar. Laflarımıza da dikkat edelim. Kırmayalım birbirimizi...

delidumrul
01-23-2010, 02:48
Haber siteleri ilk bakışta niyeti okuyamaz, okumaz, yorumcuların işidir bu.

Ne diye hemen üstüne atlıyorsun. Darbe aklamacılığı yapacağına, postalcılık yapacağına, darbe planlarını araştırsana, onları haber yapsana. İşte niyetin...

Anlamak isteyen anlar ama aklını amuda kaldırıp aşağıdan yukarıya bakan anlamaz

verdiğim linkten sonra sen sözün bittiği yerdesin!
ayıp!!!
ben darbecilere senden daha düşmanım emin ol.
benim kıllığım Allahsız Ahmet Altana.
Tekrar söylüyorum AYIP!

delidumrul
01-23-2010, 02:49
Biraz daha sakin olalım arkadaşlar. Laflarımıza da dikkat edelim. Kırmayalım birbirimizi...

Teşekkürler Nusret Bey.

hipermuhafazakar
01-23-2010, 02:51
Özgün 'İrade' sen böyle çirkin üslup ve kelimeler kullanmazdın, hayırdır ne oldu ?? Fazlamı ahmet kaya dinledin yoksa Fatih Tekke transferinemi canın sıkıldı :)

Bu yazının tamamına bakmalı... Bu haliyle yazı sanki İşçi Partisi dergisi Aydınlıktan veya Cumhuriyet gazetesinden alınmış gibi duruyor.. TARAF Gazetesi gazeteciliği aşmış gizliden hain planlar yapan ABD'nin soyu bozuk kalıntılarının eski planlarını deşife etmiş, bunun üzerine gidileceğine böyle yazılar yazmak tam ETÖ'cülerin işidir! Yenişafaka sızdırmışlar anlaşılan bir tane

delidumrul
Darbe planını aklamaya çalışmak için akılları bulandırmaya çalışmak ayıp olmuyor da benim sana sazanlık yaptığını söylemem mi ayıp oluyor. Ne kadar kibarmışsın be. Tabi o balyoz senin kafana inmeyecekti, biz irticacıların kafasına inecekti. Tıpkı öncekiler gibi..

kendi kendini de bir sonraki yorumda neden ustune alınıyorsun diyerek yalanlama. dikkatli ol. hakkımı helal ediyorum sana.

Üç mevsim
Verdiğin linkin açıklamasını yaptım, altında kaldın. Çabalama...

Belli oluyor darbecilere düşmanlığın...

O "Allahsız Ahmet Altan" vatana millete senden çok hizmet ediyor, asıl sana ayıp.

Üç mevsim
01-23-2010, 02:55
Böyle sinsi sinsi AK Partili görünüp burada darbeseverlik yapmaya çalışanları görünce sinirlenmemek mümkün mü sağlıkçı.

Ya da ikinci seçenek; AK Partili veya Milli İrade yanlısı olup da aklı sıra komplo teorisi ürretmeye çalışan aklı evvelleri görünce sinirlenmemek mümkün mü..

Mehmet Şeker, Ergenekoncu filan değil. Yeni Şafak'ın uzun yıllardır yazarı ve ironi yapıyor, yakışmış da :-)

delidumrul
01-23-2010, 02:56
Verdiğin linkin açıklamasını yaptım, altında kaldın. Çabalama...

Belli oluyor darbecilere düşmanlığın...

O "Allahsız Ahmet Altan" vatana millete senden çok hizmet ediyor, asıl sana ayıp.

Cevap: :)

delidumrul
01-23-2010, 02:58
Böyle sinsi sinsi AK Partili görünüp burada darbeseverlik yapmaya çalışanları görünce sinirlenmemek mümkün mü sağlıkçı.

Ya da ikinci seçenek; AK Partili veya Milli İrade yanlısı olup da aklı sıra komplo teorisi ürretmeye çalışan aklı evvelleri görünce sinirlenmemek mümkün mü..

Mehmet Şeker, Ergenekoncu filan değil. Yeni Şafak'ın uzun yıllardır yazarı ve ironi yapıyor, yakışmış da :-)

Cevap: Akpartili olduğumu kim söyledi. Benim mesajlarımı cevaplarımı aç oku. bu yazdıklarından dolayı nasıl hakkıma giriyorsun anlayacaksın.
Yine tekrar söylüyorum hakkımı helal ediyorum sana!:)

Üç mevsim
01-23-2010, 03:08
Cevap: Akpartili olduğumu kim söyledi. Benim mesajlarımı cevaplarımı aç oku. bu yazdıklarından dolayı nasıl hakkıma giriyorsun anlayacaksın.
Yine tekrar söylüyorum hakkımı helal ediyorum sana!:)

Hakkın sana kalsın, istemez. Benim ne söylediğim ortada.

hipermuhafazakar
01-23-2010, 03:19
ben 'deli dumrul'un mesajlarında bir darbeseverlik veya AK Parti forumu karıştırma gayreti görmüyorum, güzel örnek bir üslup bile yazıyor forumda...Sen bence yanlış anlıyorsun özgün genç, doğrusu bu gördüğüm kadarı ile o yazıya bende kızdım. Ben daha sert tepki bile gösterebilirdim fakat arkadaş hafif göstermiş..Yenişafakı çok severim ama böyle bir yazı çok yakışıksız olmuş bana göre

delidumrul
01-23-2010, 03:38
ben 'deli dumrul'un mesajlarında bir darbeseverlik veya AK Parti forumu karıştırma gayreti görmüyorum, güzel örnek bir üslup bile yazıyor forumda...Sen bence yanlış anlıyorsun özgün genç, doğrusu bu gördüğüm kadarı ile o yazıya bende kızdım. Ben daha sert tepki bile gösterebilirdim fakat arkadaş hafif göstermiş..Yenişafakı çok severim ama böyle bir yazı çok yakışıksız olmuş bana göre

Allah razı olsun.

Üç mevsim
01-27-2010, 16:34
Sazanlığınıza Doymayın...

Size burada birşey söyledik değil mi.. Ti dedik, İroni demek, Dalgaya alıyor dedik...

Bakın Yeni Şafak yazarı da darbe planına inanmıyor diye kendine pay çıkaran sureti hak simsarlarının yanında - Ergenekon, Yeni Şafak'a da sızmış- diye çokbilmişliğe soyunarak aklı sıra tespit yaptığını zanneden analiz fukarası kardeşlerim adına üzgünüm... Yaptığınız sazanlık değil Aynalı Sazanlık...

MEHMET ŞEKER'İN ERTESİ GÜNKÜ YAZISI

http://yenisafak.com.tr/resim/site/mehmetseker_b.jpg
Mehmet Şeker
mseker@yenisafak.com.tr (mseker@yenisafak.com.tr)

23 Ocak 2010 Cumartesi

Suçlu bütün siviller askerî mahkemede yargılansın

Çok korktum, elimde değil... Saçlarım kirpi paltosu gibi diken diken oldu. Bir bomba ile havaya uçurulma ihtimali, normal şartlarda her insanı korkutur.
Aksini iddia eden çıkabilir nadiren, çıksın.
"Ben korkmam" diyenlere saygılarımızı ve hayranlıklarımızı bildiririz.
Biz burada, sıradan insanlardan bahsediyoruz.

*
Arada bir gittiğim Fatih camiinin bombalanma planıyla ilgili haberi görünce, adeta kaynar kazanlara girdim çıktım.
Vaziyetin ne kadar tehlikeli, ne kadar vahim olduğunu idrak etmek uzun sürmedi.
Durumdan vazife çıkarmak gerekiyordu.
Derhal kendi konumumu garantiye alma ihtiyacı hissettim!

*

Gelin görün ki bu iş pek kolay değilmiş!
Duymadığım hakaret kalmadı.
Bu memlekette bir günlüğüne de olsa, "darbe yanlısı olmak" ne kadar da netameliymiş.
Yüce Rabbim, her gün darbe seviciliği yapanlara ve darbe için çağrılar döşenenlere kolaylık versin.

*

En kötü yanı, bazı okurlarımızın yazılanları "olduğu gibi" kabul etmeleri...
Bir bardak çay için bile süzgeç kullanırken, cami bombalamayla ilgili yazı için süzgece gerek görmemeleri.
Bu adam bugüne kadar darbeye karşıydı, nereden çıktı bir günde çark etmek demeksizin protesto etmeleri.

*

Nitekim her yazı için belli aşamalar sözkonusudur. 1. Yazanın düşündüğü, 2. Yazdığı, 3. Başkalarının okuduğu, 4. Anladığı.
Bunların her biri farklıdır. Birbirine en yakın olan 'yazılan' ile 'okunan' bile aynı sayılmaz.
Şaka olsun, ironi olsun, bir yerinden yazıya bulaşmışsa, "Dikkat bu bir şakadır" demek, "Ben bunu yazıyorum ama aslında şunu demek istiyorum, siz de lütfen öyle anlayın" açıklamasında bulunmak, işin acı tarafı.

*

Hem ayrıca açıkça belirtilse ne çıkar!
Yılmaz Özdil'in dün bahsettiği "Şok" programındaki şaka haberlerle ilgili yazdıklarını hatırlatalım. 700 bölüm yayınlanan programın gerçek sanılmasını şöyle anlattı:
"Hâlbuki, programın başında sonunda 'Bu bir mizah programıdır' yazıyordu.
İnandıramadılar.
'Çevireceğiniz numaradan önce Graham Bell'in doğum tarihini tuşlarsanız, telefonla bedavaya görüşebilirsiniz' diye haber yaptılar... 'Benim telefon galiba arızalı' diye hücuma uğrayan Telefon İdaresi, ertesi sabah beyanat vermek zorunda kaldı; resmi kurum olduğu için 'Manyak mısınız' diyemedi, 'Külliyen yalan' dedi."
Bir de 'Edirne' tarafı var o bahsin ama oraya girmeyelim.

*

Neyse, ziyanı yok. Buna da hazırlıklıydık, bekliyorduk. Bu kadarına göğüs gereriz. O halde devam.
Anayasa Mahkemesi'nin "askerlere sivil yargı yolunu kapatmasını" da yeterli bulmadığımı belirteyim ki kaymaklı kadayıfa benzesin.
Darbe yapmaya niyetlenen, cunta kurmaya heveslenen, anayasal düzeni silah zoruyla değiştirmek ve hükümetleri düşürmek isteyen askerlerin, sivil mahkemelerde yargılanmasını engellemek yetmez!
Bütün sivillerin de askerî mahkemelerde yargılanmasını talep etmeliyiz.
Hırsızlık yapan, adam öldüren, ordu aleyhine konuşmaya heves eden, çekini ödemeyen vs kim varsa, rap rap askerî mahkemeye!

*

Ayrıca, Silahlı Kuvvetler'in Başbakan'a bağlı olması da abestir ülkenin bugünkü şartlarında.
Tam tersi olmalı. Başbakanlık ve dolayısıyla bütün kabine TSK'ya bağlanmalı! Anayasa Mahkemesi, askerî darbenin hazırladığı anayasanın mahkemesi olduktan sonra, darbe yapmak değil, yapmamak suç sayılmalı.

redyellow
01-27-2010, 17:11
acaba diyorum özgün genç'in şifresini birileri kırıp da onun adına yazılar mı yazıyor?

Eski özgün genç böyle bir uslup kullanmazdı.

Hayret!

Üç mevsim
01-27-2010, 19:46
acaba diyorum özgün genç'in şifresini birileri kırıp da onun adına yazılar mı yazıyor?

Eski özgün genç böyle bir uslup kullanmazdı.

Hayret!

Ya Allah aşkına redyellow.. Konuyu başından itibaren okudunuz mu?

Mehmet Şeker tam bir ironiyle suyu bulandırmak isteyen darbeseverlerin mantığını anlatmak için onların gözünden böyle bir yazı yazıyor. Bu delidumrul'da, mal bulmuş mağribi gibi yazının üzerine atlıyor.

İroni diyorum anlamıyorlar.

Yine hipermuhafazakar çıkıyor, adamı Ergenekoncu ilan ederek, Yeni Şafak'ın Ergenekoncuları içine sızdıran aptal bir gazete olduğunu ima etmiş oluyor istemeden.

İkisi de yamuk bakmakta ısrar ederek biri darbe planı fasa fiso öteki, Mehmet Şeker Ergenekoncuymuş diyor.

Şimdi kabahat bende mi

redyellow
01-27-2010, 22:04
Sayın özgüngenç:

Evet okudum, hatta sizin sazan gibi yazınızı da okudum ve onun için yazdım zaten.

Konuyu açan arkadaşımız konuyu açmış bırakmış, bir yorum yapmamış ama sizgeldiniz sazan tabirini kullandınız, arkadaş tekrar bu ne ayıp deyince de siz ona hitaben hayır size demedim bu linktekilere vs. dedim gibi bir şey yazmadınız, tam tersi arkadaşla tartışmaya başladınız.

Ben de konuyu açan arkadaş henüz yorum bile yapmamışken sizin ona sazan demenizi size yakıştıramadım.

Acaba yanlış mı yaptım?

Tamam mehmet şeker ironi yapmıştır ama arkadaş henüz yorum bile yapmadan ona sazan demeniz sizce doğru mu?

(sonraki yazışmalarınıza bi şey demiyorum, ilk başta olay böyle olmuş)

milletinadami
01-27-2010, 23:28
redyellow milli görüş forularında kullandığın uslupla buradaki uslubun çok farklıdır eminim..neyse...
özgün genç doğru diyor...adam ironi yapmış....

Ukbâ
01-27-2010, 23:40
:) Şeker gibi yazı olmuş ,darbeseverlerin şekerini sevinçten artırır bu yazı koleksiyona değer. Alın size sulandırma an alası ile bu pencereden bakmayı öğrenirde vicdanınız bir gün yapılan her şeyi görür umarım. Norma yanaşma stilleri ile yanaşa yanaşa size bir şey kazandıramadık bari şekerin yaptığı gibi bir şeyler aklınıza girer. Farklı stratejide rahmet vardır kim bilir.:)

Üç mevsim
01-28-2010, 02:30
Sayın redyellow bu kişinin niyetini sezdiğim için öyle davrandım, başka bir arkadaş yapsa yanılıyorsun derdim.. Bu kişi Sulandırma -Bulandırma çabaları içerisinde, ondan öyle davrandım.

Peki, Hipermuhafazakar'a neden öyle dedin dersen.. Ona da meseleyi açıkladım ama anlayamadığı gibi Ergenekonculuk gibi bir iddiada bulunduğu için bu üslubu haketti.

İkazınız için teşekkürler

redyellow
01-28-2010, 15:01
redyellow milli görüş forularında kullandığın uslupla buradaki uslubun çok farklıdır eminim..neyse...
özgün genç doğru diyor...adam ironi yapmış....

sokakdaki dedikodu uslubuyla yazma, orda kullandığım uslup (ki milli görüş forumlarına çok az yazıyorum) orda açıkta duruyor gidersin bakarsın farklı ise farklı dersin, FARKLIDIR EMİNİM NEYSE diye dedikodu yapma!!!!

Biz özgün gençle gayet güzel yazıştık anlaştık, sen şöyle kenarda dur olur mu?

Senin bana olan düşmanlığını biliyorum; Aramıza giremezsin boşuna çabalama:)

redyellow
01-28-2010, 15:05
Özgünç genç:

Eyvallah, gördüm, okudum. fakat asla kişinin bir tek yorum bile yapmadığı halde sazan diye suçlanmasını tasvip edemem, ironinin de bir sınırı vardır, yazıdaki ironiyi teleskopla arasak zor bulunur!

Sağlıcakla.

hipermuhafazakar
01-28-2010, 23:34
Bir dakika bir dakika bu konu kapanmasın, neyi anladınız siz ??
İroni yapıyor dediğiniz ve bize 'anlama fukarası, aynalı sazan' gibi çirkin kelimeler söylediğiniz o yazının tam metnini buraya bir koyalım !

İRONİ FALAN YAPMIYOR BURDA CİDDİ CİDDİ YAZMIŞ İŞTE ! BUNUN NERESİ İRONİ, BÖYLE İRONİ YAZIMI OLUR ??
------------------------------------
Taraf Gazetesi ne yapmak istiyor?

Her ay "ortaya bir karışık" sipariş eder gibi, ortaya yeni bir darbe planı çıkarmaktan kasıtları nedir? Varmak istedikleri yer neresi?
Ülkeye ne kadar zarar verdiklerinin farkında değil mi bu Taraf'taki gazeteciler, yazarlar, çizerler?
Halkı korkutmak, bölmek, ülkeyi parçalamak mı hedefleri?
Balyoz'muş, Çarşaf'mış, Sakal ve Oraj'mış...
Ne biçim eylem planı isimleri bunlar?
Ondan önce de Kafes'ti, Eldiven'di ve daha bir sürü şeydi.
Uydur uydur söyle!

* * * "Elimizde belgeleri var, sadece sonuncusu beş bin sayfadan fazla" açıklamasına kim inanacak Allah aşkına? Gösterin o zaman belgeleri! Kargoyla gönderin, inceleyelim tek tek!
Cuma namazında İstanbul'da camiler bombalanacakmış!
Kendi uçağımız düşürülecekmiş!
Yüzbinlerce kişi tutuklanacakmış!
Darbe yapılacakmış!
Gidin işinize kardeşim!
Bu zamanda darbe mi olur?
Hangi çağdayız?

* * * Hangi dangalak böyle plan yapar kendi halkına karşı?
Milletin kafasını karıştırmak mı istiyorsunuz?
Darbeyle korkutup başka şeylere mi razı etmeye niyetlisiniz?
Darbeye karşı olanların gizliden silahlanmasını ve bir iç savaş çıkmasını mı planlıyorsunuz?
Bizim de bu iddiaları ciddiye alarak üzerinde yorumlar yapmamızı mı bekliyorsunuz?
Bilgi kirliliği mi yaratacağız hep birlikte?
Toplumda tedirginlik yaratmak isteyenlerin amacına hizmet mi edeceğiz?
Gidin işinize kardeşim!

* * * Bakınız, vakit geçirmeden gerekli açıklama yapıldı.
Ne dendi Genelkurmay açıklamasında?
"Söz konusu iddiaları ciddiye alarak üzerinde yorumlar yapılmasının ve bilgi kirliliği yaratılmasının; özellikle toplumumuzda tedirginlik yaratmak isteyenlerin amacına hizmet edeceği değerlendirilmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."
Biz de onu diyoruz işte! Aynı şey...
Siz de kamuoyuna karşı biraz saygılı olun.
Yanlış Taraf'ta olmayın, doğru tarafta yer alın.

* * * Az önce eylem planı hazırlamakla itham edilenlerle ilgili olarak 'dangalak' gibi nahoş bir kelime kullanmak zorunda hissettim kendimi.
İnsan sinirleniyor tabii bu tür abes manzaralar karşısında.
Böyle hassas zamanlarda biraz kibar olmak lâzım gelir esasen.
Derhal inceltelim ve 'dengelek' diyelim.
Daha da kibarlaşırsak, 'dingilik' deriz, ne var yani?
Maksat, mesele karşısındaki kararlı duruşumuzun belli edilmesidir.

* * * Sonra, efendime söyleyim, halkın büyük çoğunluğu tepki gösterecek sanıyorsunuz ama plan diye ortaya sürdüğünüz metinde sadece 200 bin kişinin karşı çıkacağının hesaplandığını yazıyorsunuz.
Burada ciddi bir çelişki yok mu?
Bizim bildiğimiz, bir Hasan Celal Güzel vardır darbe halinde tankın üzerine çıkacağını söyleyen; bir de karşı çıkma hususunda Mustafa Karaalioğlu ile Akif Beki'yi sollayacağını açıkça beyan eden Ahmet Hakan... Başka?
O kadar işte... Ahmet Altan'ın kaçıp saklanacağından kesinlikle emin olmalısınız.
Bakmayın şimdi böyle esip gürlediğine.
Son söz: "Aklı ve vicdanı olan hiçbir kimsenin bu iddiaları kabul etmesi mümkün değildir", vesselam.

----> http://yenisafak.com.tr/yazarlar/?i=20545&y=MehmetSeker

Perinçek yazsa ancak bu kadar yazardı ! İlhan Selçuk yazsa ancak bu kadar yazardı. ETÖ borozanı SÖZCÜ Gazetesindekiler yazsa ancak bu kadar yazardı !!! Bunun neresiymiş ironi hani gösterin bakalım..
Kim anlama fukarası belli oluyor.

Üç mevsim
09-19-2010, 08:34
Ben bu konuyu nerden buldum ya :-)

Hipermuhafazakar hala aynı düşüncede değilsin değil mi yoksa 2. sayfaya giderek Mehmet Şeker'in ertesi günkü yazısını okumanı isteyeceğim şu an içimden geçeni yazıyor çünkü :)

Ya bir yazardan ironi yaparken de ironi yapıyorum ha sakın yanlış anlamayın demesini de bekleyemeyiz ki ya...

Bu arada ironi: Söylenen sözün tersini kastederek kişiyle veya olayla alay etme
Dolaylı ve alaylı anlatım, mizah /alaysılama