fatih kısaparmak balon baskılı balon "Yumuşak Güç" Faaliyette - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Yumuşak Güç" Faaliyette

Ebul Esved
03-22-2012, 21:11
“YUMUŞAK GÜÇ” FAALİYETTE

Adamın adını bile değiştirip, kulağa daha antipatik, sevimsiz gelmesi için 40 yıllık Esad’a “Esed” demeye başladılar.

YUMUŞAK GÜÇ KULLANIMI
...
Suriye’ye müdahale edilmesi ve bunun ABD dışında bir ülke tarafından yapılması, şu anda abd İÇİN Ortadoğu’yu istediği gibi şekillendirmenin en önemli adımı. Ancak bu müdahalenin önünde Asya- Pasifik Bloku olarak adlandırabileceğimiz, Rusya- Çin- Hindistan gibi ülkeler var.

Bir de koçbaşı olarak kullanılması planlanan Türkiye kamuoyu. İkna edilmeleri gerekiyor.

Bunun için kullanılan yönteme yumuşak güç deniyor. Harvard Üniversitesi’nden Josepsh S. Nye yumuşak güç kullanımını şöyle açıklıyor:

“İstenilen bir şeyi kabul ettirmek için güç kullanmak değil, başkalarının sizin hedefinizi kabul etmelerini sağlamak” (*) Türkçesi kandırmak…

Gazetelerin 16 Mart 2012 günkü nüshalarına bakın, birçoğunda şu haberleri göreceksiniz: “Katliam olurken Esad ailesi eğleniyordu” ya da “Suriye’de sokaklar kan gölüne dönerken Esad ailesi Harry Potter izleyip alışveriş yaptı.”

Adamın adını bile değiştirip, kulağa daha antipatik, sevimsiz gelmesi için 40 yıllık Esad’a “Esed” demeye başladılar.

Hepsi, “Yahu bu ne kötü adammış” dedirtmek için. Bir gün sonraki gazetelerde (17 Mart) bu kez bir adım öteye gidiliyor: “Esad’ın e-postaları sızdırılmış. Bir kadınla ilişkisi varmış.”

Hani Kaddafi için de “Sarayındaki hemşireleri seks kölesi olarak kullanıyor” diye haber yaparlardı ya, işte onun gibi. Ya da “Saddam’ın oğullarının toplu seks partileri yaptıklarını” yaparlardı çarşaf çarşaf…

Şimdi de aynısını yapıyorlar. Suriye’de şu kadar adam öldürüldü, filanca yer şöyle bombalandı türünden hareketleri dinlerken dikkat edin, bu haberler hep aynı cümleyle başlar: “Aktivistlere göre” ya da “muhaliflere göre…”

Kim bu aktivistler? Her gün bize okutulan, beynimize öakılan haberlerin kaynakları…

Bizi böyle ikna etmeye çalışıyorlar. Bilgiyi yaratıyorlar, istedikleri şekle dönüştürüp bize enjekte ediyorlar. Türk basınının alet olduğu bir kirli oyundur bu…

“Şu anda dışarıda katliam var, bilmem kaç yüz kişiyi öldürdüler” diyerek bütün haber kanallarında gösterilen Danny Dayem’i unuttunuz mu? Birkaç gün sonra gerçek görüntüler ortaya çıkmıştı da söylediklerinin hepsinin, cep telefonuyla konuştuğu Anderson Cooper’ın, “230 kişi öldürüldü de!” şeklindeki talimatları olduğu anlaşılmıştı.

Cooper “şöyle de” diyor, Dayem de öyle diyordu.

Biz bu yalanları “vay be” diye dinlerken, bizim Dışişleri Bakanı da tehditler savuruyordu Suriye’ye…

Yarın ve yarından sonra ve daha sonra Esad’ın ne kadar kötü bir diktatör olduğunu, böyle haberlerle anlatmaya devam edecekler.

Adına “bilgi çağı” dedikleri bu yeni Ortaçağ’da basını bir savaş aracı olarak kullanmaya devam edecekler. Çünkü biz onlara inanmaya hazırız. Taa ki, ABD Suriye’yi istediği şekle dönüştürünceye ya da bir mucize eseri bu operasyondan vazgeçinceye kadar…

Gazetecilik, uluslararası ajansların her dediğini sanki gerçekmiş gibi yansıtmak değildir.

Mehmet Yiğittürk

İntifada
03-22-2012, 21:16
(...)Zulmetmekte olanlar, nasıl bir inkılaba uğrayıp devrileceklerini pek yakında bileceklerdir.

Şuara 227

yakında görecek zalim esed ve köpekleri...
az kaldı çok az kaldı...

HaArP
03-22-2012, 22:15
Irak'ta saddam devrilirken onun zalimliği Abd tarafından devrilirken ! Şiların verdiği desteği anlayışla karşılayanlar ! Esed zaliminin Abd tarafından Sünniler eliyle devrilmesine mi şaşıyorlar !!! Abd miş ! Rusya ne ? Ne farkı var !

Biz Abd'yide, Rusya'yı, Çin'ide devirecek İslam'ın yolundayız ! Zalimler devrilir ! Sonra sıra Asıl Zalimlere gelmeyecek mi sanıyorlar !!! Şuara 227 yaterli inş...!

Hüdaverdi
03-22-2012, 22:42
Bahreyndeki teröristleri unutmayalım,değil mi alevi müslü'Man ?

Ebul Esved
03-23-2012, 01:57
Bahreyndeki teröristleri unutmayalım,değil mi alevi müslü'Man ?
Bahreyn'deki muhalifler, Suriye'deki muhalifler gibi insanları katledip, kamu malına zarar vermiyorlar. Aradaki farkı anlamaktan ne kadarda acizsiniz.

İntifada
03-23-2012, 02:05
Bahreyn'deki muhalifler, Suriye'deki muhalifler gibi insanları katledip, kamu malına zarar vermiyorlar. Aradaki farkı anlamaktan ne kadarda acizsiniz.

he ya ;D
acizlik bir zalimi ve zulm rejimini mezhep takıntısı yüzünden savunmaktır...
Hüseyine ağlayıp yezidden yana olanları yazıyoruz bir kenara...

HaArP
03-23-2012, 02:12
Hüseyine ağlayıp yezidden yana olanları yazıyoruz bir kenara...

Yazdıklarımızı kavrarlar inş... Yoksa çizecekler...!!!

EpiVaTeS
03-23-2012, 02:14
yumuşak derken...???
göçündemi yumuşağı var...;D

werret
03-23-2012, 03:23
Hadi oradan!...

BAHREYNDE KANLI Şİİ AYAKLANMASI - TERÖR SALDIRILARI

Pz00qvjLzrg

BAHREYNDE KANLI Şİİ AYAKLANMASI - TERÖR SALDIRILARI 2

7c4t3lPip-c

BAHREYNDE KANLI Şİİ AYAKLANMASI - TERÖR SALDIRILARI 3

CUUvyJV_EC8

BAHREYNDE KANLI Şİİ AYAKLANMASI - TERÖR SALDIRILARI 4

aR1bF-_GWuo

BAHREYNDE KANLI Şİİ AYAKLANMASI - TERÖR SALDIRILARI 5

QKSSaHX6jy0

BAHREYNDE KANLI Şİİ AYAKLANMASI - TERÖR SALDIRILARI 6

cELYU_w6OKo

BAHREYNDE KANLI Şİİ AYAKLANMASI - TERÖR SALDIRILARI 7

BYCfDv6Bi-A

werret
03-23-2012, 03:35
İran'ın kışkırtmasıyla başlayan ve Ortadaoğu'da şiiliği yaymaya çalışan İsrail'in de destek verdiği, Bahreyn'deki şii ayaklanması hakkında büyük İslam alimi Şeyh Yusuf el-Kardavi çok önemli bir açıklama yapmıştı...

Şeyh Yusuf el-Kardavi: “Bana birçok kişi tarafından soruldu. Tunus devrimi hakkında konuştunuz,Mısır devrimi hakkında konuştunuz, Libya ve Yemen devrimleri hakkında konuştunuz. Fakat bir devrim hakkında hiç konuşmadınız. Onlara sordum; “hangi devrim?” Dediler ki “Bahreyn devrimi. Niçin Bahreyn devrimi üzerine konuşmuyorsunuz? Onlara, size açıklıkla cevap vereyim” dedim. Bahreyn devrimi diğer devrimlerden farklıdır. Bu mezhepçi bir devrimdir. Bu dört devrim zalim yönetimlere karşı olan halk devrimlerdir. Mısır’da halk bütün gruplarıyla dışarı çıktı; Müslümanları, gayri Müslimleri. Genç ve yaşlı, kadın ve erkek. Gericisi, ilericisi, din ehli, dünya ehli. Yani bütün Mısır halkı. Tunus halkı da böyle. Libya ve Yemen halkı da böyle. Ancak Bahreyn devrimi mezhepçi bir devrimdir. Bu da onların sorunu. Onlar Sünnilere karşı olan Şiilerdir.”

Bahreyn'de ne olmuştu ?

MaarlmO2KQ0

Bahreyn'de Şii göstericilerin Sünni üniversite öğrencisini linç girişiminin görüntüleri yayınlandı.

AZU9WQFtzMI

BAHREYN ÜNİVERSİTESİNDE NELER OLDU?

İRAN ANALİZ / Bahreyn Televizyon kanalı yayımladığı kısa metrajlı filmde ülkede terör estiren el Vifak ve yedi Şii hareketin önderliğindeki gösterilerde hedef alınan Bahreyn Üniversitesinde neler yaşandığını kamuoyu ile paylaştı. Sokakların ateşe verildiği, insanların sokak ortasında öldürüldüğü, arabaların taşlanıp parçalandığı ve üniversitenin basılarak öğrencilerin darp edildiği tüm bunlara rağmen “barışçıl” gösteriler olarak lanse edilen Şii gösterilerin gerçek yüzüne yer veriliyor.

MCs9IehDPu8
http://irananaliz.wordpress.com/2011/04/02/bahreyn-universitesinde-neler-oldu/

Şii göstericilerin Bahreyn üniversitesine saldırması

İRAN ANALİZ /İran&Şii lobisinin Bahreyn’de yaşanan gelişmelerle ilgili tek yanlı haberleri ve videolarına yönelik yayımladığımız onlarca videolara yenilerini ekliyoruz. Bahreyn’de tamamı son derece bağnaz ve mezhepçi bir söylev kullanan İran destekli Şii muhalefetin eylemleri de pratiğe şiddet şeklinde yansıdı. Bunun kurbanları ise ne iddia edildiği gibi Amerikalılar, Siyonistler ne de İslam düşmanları oldu. Aksine sokaktaki, işyerindeki ve videolarda göründüğü gibi üniversitelerdeki sıradan Sünni kökenli Bahreynli Müslümanlar öldürüldü, yaralandı ve darbe aldı. Videolarda Şii göstericilerin Bahreyn Üniversitesinde okuyan öğrencilere saldırması yer alıyor. Yine birçok Sünni öğrencinin feci şekilde aldığı darbeler ve terör eylemi yapan çetelerin neler yaptığına yer veriliyor.w95cFAU5Lj8
http://irananaliz.wordpress.com/2011/03/24/bahreyn-universitesine-sii-gostericilerin-saldirmasi/#more-5409

''BAHREYN Şİİ MUHALEFETİ VE AMERİKAN DESTEĞİ''

http://irananaliz.wordpress.com/2011/12/12/bahreyn-sii-muhalefeti-ve-amerikan-destegi/

''BAHREYN’DEKİ AYAKLANMALAR VE HAK İHLALLERİ''

http://irananaliz.wordpress.com/2012/01/09/bahreyndeki-ayaklanmalar-ve-hak-ihlalleri/#more-8163

Bahreyn'deki Mezhepçi Gösterilere Karşı Cevap

ZTYoiovsgvw

Bahreyn'de İran destekli Şii örgütlerin sözde özgürlük adına sokaklara dökülerek ülkede geniş çaplı grevler, sokakların caddelerin kapatılması, halkın günlük hayatının olumsuz etkilenmesi ve Sünnilerin hedef alınarak tamamen mezhepçi karakter taşıması ülkede şiddetli tepki topladı. Manama'daki camide 300.000 Sünni Bahreynli ülkedeki mezhepçi Şii ayaklanmasına karşı biraraya gelerek mesaj verdi.http://www.youtube.com/watch?v=ZTYoiovsgvw

Ammar
03-23-2012, 04:02
Hadi oradan!...

Pz00qvjLzrg

7c4t3lPip-c

CUUvyJV_EC8

aR1bF-_GWuo

QKSSaHX6jy0

cELYU_w6OKo

BYCfDv6Bi-A

sen hakketen mezhepçi bir sakatsın be kardeşim. sen hangi hakle bahreyndeki muhaliflere şii olduklarından dolayı terörist diyorsun. süriyeli muhalif kardeşlerimiznden farkları şii olmaları mı ?

werret
03-23-2012, 04:13
sen hakketen mezhepçi bir sakatsın be kardeşim. sen hangi hakle bahreyndeki muhaliflere şii olduklarından dolayı terörist diyorsun. süriyeli muhalif kardeşlerimiznden farkları şii olmaları mı ?
Teröriste, ''terörist'' denir!..

Ebul Esved nickli Beşşar Esed'i destekleyen ve Suriye'li Beşşar Esed muhalifi müslümanlara ''terörist'' diyen şii üyeye, mezhepçi demeyip, beni mezhepçilikle suçlaman ve bunla da yetinmeyip bana hakaret etmen senin İrancı olmandan mı kaynaklanıyor acaba? ???

Ben o videoları görüldüğü gibi; Ebul Esved'in yazdığı üstteki mesaja cevap olarak ekledim buraya!..

Ammar
03-23-2012, 04:27
Teröriste, ''terörist'' denir!..

Ebul Esved nickli Beşşar Esed'i destekleyen ve Suriye'li Beşşar Esed muhalifi müslümanlara ''terörist'' diyen şii üyeye, mezhepçi demeyip, beni mezhepçilikle suçlaman ve bunla da yetinmeyip bana hakaret etmen senin İrancı olmandan mı kaynaklanıyor acaba? ???

Ben o videoları görüldüğü gibi; Ebul Esved'in yazdığı üstteki mesaja cevap olarak ekledim buraya!..

senden ne iran takıntısı varmış beee senin bu tavrından dolayı onu eklemeyi unuttum ama bunu bilki bir farkınız yok

Ebul Esved (http://www.akpartiforum.com/member.php?u=25111) menet için söylicek söz bulamadım. sen söyle ! o katliamları hangi hakla ne göre savunuyor ki senin savunma tezinle aynıdır. ikinizde aynı şeyleri söyliyerek savunuyorsunuz sana göre şiiler ona göre sunniler terörist.

bana kalsa ikinizde islami bir birine düşüren teröristlersiniz.
fitneee ! hak fitne ile savunulmaz.

werret
03-23-2012, 04:39
Ben Bahreyn'li muhaliflerin hepsine ''terörist'' demiyorum!..

Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkanı Şeyh Yusuf el-Kardavi de mi mezhepçi?!

Şeyh Yusuf el-Kardavi: “Bana birçok kişi tarafından soruldu. Tunus devrimi hakkında konuştunuz,Mısır devrimi hakkında konuştunuz, Libya ve Yemen devrimleri hakkında konuştunuz. Fakat bir devrim hakkında hiç konuşmadınız. Onlara sordum; “hangi devrim?” Dediler ki “Bahreyn devrimi. Niçin Bahreyn devrimi üzerine konuşmuyorsunuz? Onlara, size açıklıkla cevap vereyim” dedim. Bahreyn devrimi diğer devrimlerden farklıdır. Bu mezhepçi bir devrimdir. Bu dört devrim zalim yönetimlere karşı olan halk devrimlerdir. Mısır’da halk bütün gruplarıyla dışarı çıktı; Müslümanları, gayri Müslimleri. Genç ve yaşlı, kadın ve erkek. Gericisi, ilericisi, din ehli, dünya ehli. Yani bütün Mısır halkı. Tunus halkı da böyle. Libya ve Yemen halkı da böyle. Ancak Bahreyn devrimi mezhepçi bir devrimdir. Bu da onların sorunu. Onlar Sünnilere karşı olan Şiilerdir.”

Bahreyn'de geçen sene Şubat ayında, İran'ın kışkırtmasıyla/desteğiyle başlayan veya en azından alevlenen Bahreyn'deki şiilerin o ayaklanmasında bugüne kadar kaç kişi öldü ? yaklaşık olarak 50 kişi... Ve bildiğim kadarıyla; bu ölenlerden bazıları da Bahreyn rejiminin güvenlik güçlerinden...

Suriye'de geçen sene Mart ayında başlayan ve 1 senedir devam eden halk ayaklanmasında ise resmi rakamlara göre bile; Suriye'deki Baas rejiminin çeteleri tarafından 9.000 (dokuz bin)'den fazla sivil insan katledildi. Gerçek rakamın ise bundan çok daha yüksek olduğu söyleniyor. Suriye'de son 1 senedir onbinlerce Beşşar Esed karşıtının tutuklandığı belirtiliyor ve Suriye'de tutuklanan birçok göstericinin, Baas rejiminin adamlarının işkenceleri altında katlediklerini de biliyoruz...

Durum böyle iken; İran, Bahreyn'deki şii ayaklanmasına tam destek verdiği halde, İran yönetimi Suriye'deki halk ayaklanmasına karşı ise İslam düşmanı Baas rejimine ve Beşşar Esed kafirine destek veriyor iken, bana Suriye Devrimi'ne destek verdiğin gibi Bahreyn'deki şii ayaklanmasına neden destek vermiyorsun demen biraz komik olmuyor mu ?

Şunu da açıkça söyleyim; ben, Bahreyn'li şiilerin o ayaklanmasını desteklemiyorum!!!

İran'lı yöneticiler, nasıl kendilerinin mezhepsel ve stratejik çıkarlarını düşünerek Suriye'deki İslam düşmanı Baas rejimine karşı ayaklanan müslümanlara karşı İslam düşmanı Baas rejimine ve Beşşar Esed'e destek veriyorlarsa ben de Bahreyn'li şiilerin o ayaklanmasına destek vermiyorum!...

Eğer İran yönetimi Suriye konusunda , kendi mezhepsel ve stratejik çıkarlarını ikinci plana itip ve Suriye'li müslümanların ve İslam'ın genel menfaatlerini önceleyip; Suriye'deki 1 senedir devam eden halk ayaklanmasına karşı azınlık Nusayri-Baas rejimine destek vermek yerine, Suriye'deki İslam düşmanı Baas rejimine karşı ayaklanan müslümanların bu kıyamına destek verseydi, belki ben de şuan Bahreyn'li şiilerin o ayaklanmasına destek veriyor olurdum.

Hüdaverdi
03-23-2012, 10:23
Bahreyn'deki muhalifler, Suriye'deki muhalifler gibi insanları katledip, kamu malına zarar vermiyorlar. Aradaki farkı anlamaktan ne kadarda acizsiniz.Suriyedekiler silah kullanmadan esat yavşağının askerleri kıyama başladı.Bunu göremeyecek kadar cahilin tekisin.

Ebul Esved
03-23-2012, 21:28
Suriyedekiler silah kullanmadan esat yavşağının askerleri kıyama başladı.Bunu göremeyecek kadar cahilin tekisin.

Bu telefonda konuşulanlar neler olup bittiğini gösteriyor; israil, abd ve işbirlikçi uşakları ortadoğudaki kıyımı devam ediyor...

SON TELEFON :
Eli kanlı terör örgütü olan Müslüman Kardeşler Örgütünün, akıl almaz bir vahşetle katlettikleri 85 güvenlik görevlisinin başında bulunan Ebu Yarub’un son telefonunun olduğu gibi size aktarıyorum. (Toplam şehit sayısı 120’yi geçmiştir.)

“Eli kanlı Müslüman Kardeşler örgütü, aldıkları silahlı destekle Amerika-İsrail ve Arap gericiliği adına Cisir el Şuğur beldesinde bizi kuşattılar. Bize verilen emir ise sadece kamu kurumu, özel kurum ve kuruluşları ve mülkü korumaktır; silah sıkmak değildir. Bu yüzden kurşun yağmuru altında sadece havaya ateş ettik ve tüm kurşunlarımız tükendi. Üzerimize bidon bidon patlayıcı attılar ve bulunduğumuz binayı yaktılar. Kurşunlarımız bitti ve şehit olmamız kesin hale geldi. Ellerinde 500'lukler, her türden gelişmiş silah ve satırlarla üzerimize doğru geliyorlar; yüzlerce, bobakşınlar önden ilerliyor, arkalarından kaleşinkoflar ve doçkalar. Tümü korkakça, sinsice çapulcu sürüsü olarak hiçbir amaç ve idealleri olmadan, sadece kin ve intikam için, bir Kerbela daha yaratmak için üzerimize geliyorlar. Şehitlerin atası Peygamberin torunu gibi aç ve susuz kaldık üç gün üç gece. Azmimizi yitirmedik, bu vatanı parçalamak, zayıf düşürmek Büyük Ortadoğu Projesini ikame etmek isteyenlere karşı mücadele ettik teslim olmadık. Bu vatan için yapılması gereken her şeyi yaptık, siviller zarar görmesin diye eli kanlı şebeklerin üzerine yatay biçimde ateş bile etmedik. İşbirlikçi maşalar ise İsrail’e sıkacakları kurşunları üzerimize yağdırdılar. Bununla, herkes safını belirlemiş oldu. Tarih bunu da yazmış oldu. Satılmış hainlerin kurşunu göğsümüzde bir vatan madalyası olacaktır. Bunu biliniz, gelecek kuşaklara bunu iletiniz. Bu da gerçeğin en anlamlı ifadesidir.

Ben ve 85 arkadaşım vatanımızı korumak için, her birimiz bir köşeden fakir ailelerin insanları olarak göreve geldik. Bizim dinimizle de, mezhebimizle de vatanımızdır. Din tüccarlarına, Allah’ı kanlı işlerine karıştıranlara karşı, Ortak vatan algımızla, tüm farklılıklarımızı bir güç haline getirdik. Görevimizi hakkıyla yerine getirdik.

Birazdan aranızda olmayacağız. Vatanı size emanet ediyoruz. Bu vatanı tüm renkleriyle, inanç ve etnik yapısıyla çağdaş uygarlık adımlarıyla temsil eden liderimiz Beşşar Esad'a selamlarımızı iletiyoruz. Görevimizi yerine getirdiğimizi bildiriyoruz. O var oldukça gözümüz arkada kalmayacağını bildiriyoruz. Bu ülkenin dili, toprağı, inancı, zenginliği ve ruhu olan geride kalan arkadaşlarımın, vatanın birliğini, barış içinde bir arada kardeşçe yaşamını en az bizim gibi kararlılıkla sürdüreceklerine inancımız tamdır.

Hoşça kalın. Ebu YARUB”

NOT:Bu konuşma, Olayların ilk başladığı günlerde ve Cisir eş şuğur'da 120 güvenlik görevlisinin şehit düşmeden önceki konuşmasıdır.

Hüdaverdi
03-23-2012, 21:35
Atatürkte annesini arayıp fatiha dinler,Çanakkale savaşında mevzi önlerinde gezer tek bir kurşun dahi isabet etmezdi.
166 masal hattına başvur,arayanlara anlatırsın bu masalı ;D

Ammar
03-23-2012, 21:45
şehitlik kavramı iyicene amacından saptı esadın sadamın suudun laşkliğin demorasinin komünizmin askerleri hepsi şehit gelde işin içinde çık.. sadece mülüman olmanın şehitlik için yetmediğini yetmeyceğini burada da çok güzel ve net görebiliyoruz.

her öldürülen müslüman şehit değildir bunu kafanıza sokun.

werret
03-23-2012, 22:37
Ebul Esved bunlar terör saldırıları değil mi sana göre?

Bak bunlar da kamu malına zarar veriyorlar...

Ama bunlar şii oldukları için sana göre; ''mücahid'' oluyorlar galiba !!!

Pz00qvjLzrg

7c4t3lPip-c

CUUvyJV_EC8

aR1bF-_GWuo

QKSSaHX6jy0

cELYU_w6OKo

BYCfDv6Bi-A

HaArP
03-23-2012, 22:37
Ebul Esved ciddiye alınacak biri değilsin ! 40 yıldır zalimlik yapan ! Allah c.c.'nün yerine kendini koyan Zalim Esedi ! İle Yine Mısır Firavununun zalimliği altında kalmış olan Müslüman Kardeşlere Terörist diyecen ! Çocukları katledecen ! Kadınlara Tecavüz ettirecen ! Ordudan zalimlik olarak ayrılanları Aileleri ile tehdit edecen ! Vatan Diyecen !

Yıkılacağını gözlerinle göreceksin !!!

Hüdaverdi
03-23-2012, 22:40
Şunu birisi banlasın şimdi sövücem fena olacak veya kaldırın avatarını.

HaArP
03-23-2012, 22:49
Kardeşlerim naçizane olarak ifade etmek gerekir ki Meseleleri şahsileştirmemek gerekir...! Kavram Karmaşası çok fazla oluşuyor... Gözler kararmamalıdır !

Bir tek Nusayri Zalimliği yok ise Onu korumakta bizim görevimizdir...! Kastedilenler Suriye Ülkesinin Yok edilmesi değildir...! Zalim Suud Zalim Ürdün Zalim Suriye Hükümetlerinin devrilmesidir ! Amerikancı yahutta Rusçu gözü kararmışlara uymayın !

Zalimler iflah olmaz ! Zalimlerden başkasına Saldırı yoktur inş..!

werret
03-24-2012, 03:49
Şeyhu'l İslam İbn Teymiyye:

"Nusayriler denen toplum -Batıni olan diğer Karamita grupları gibi- inkarcılıkta Yahudiler'den ve Hristiyanlardan daha ileridirler. Hatta birçok müşriklerden daha kâfirdirler. Zararları Tatar ve Frenk gibi muharip kâfirlerin zararından fazladır. Müslümana karşı her düşmanla beraberdirler, Müslümanlara karşı Hıristiyanları tutarlar. Moğollar, İslâm diyarına girip Bağdat Halifesini öldürdüklerinde bunlardan destek ve yardım görmüşlerdir."

TYH
03-24-2012, 04:41
Şunu birisi banlasın şimdi sövücem fena olacak veya kaldırın avatarını.

konuya yazan malum iki mezhepci arkadas icin de denilecek tek sey;al birini vur otekine..