![]() |
#1 |
![]() TRT'nin en eski çizgi filmlerinden. Cinsiyetini bayan olarak düşündüğüm meraklı bir kahramandı Arı Maya. TRT'de öğle kuşağında yayınlanır, genellikle annelerin çocuklarına yemek yedirmek için en sevdiği çizgi filmlerdendi. Biz ağzımız açık Maya'yı izlerken, onlar kaşıkla ağzımıza birşeyler tıkmaya çalışırlardı. Maya dizi şeklinde bir çizgi filmdi. Bölüm sonunda bir sonraki bölümün ipucu verilirdi. Duygu yüklüydü. Annesini kaybeden Maya, biz çocukları hüngür hüngür ağlatırdı. :'( İsmini hatırlamıyorum ama sürekli Maya'nın davranışları hakkında kıssadan hisse çıkaran bir de çekirge vardı.
![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bunu nasil kacirmisimmm sagol KaraEsref
tum kucuklugum bunu izlemekle gecti ee tabi bi de annem bunun magazinini de aliyordu bana :'( :'( bir suru ari maya kitabim vardi annecigimmmm :'( + |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() yaa nerden buluyorsunuz bunları anlamadım ki :o sanki ben küçükken hiç çizgi film izlememişim gibi hissediyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() tuh sana bade ne diyeyim ki ben daha :'( :'(
tum kucuklugunu harcamissin sen ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ya ne biliyim tom jerry'den başkasını izlememişim pek ;)
onun da repliklerini ezberlemiştim onlardan önce ben söylüyordum :D replikleri söyleyecem diye diğer çizgi filmlerden geri kalmışım ![]() bigün tekrar çocuk olursam hepsini izlicem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|