![]() |
#1 |
![]() Arınç: BDP'li vekilin yaşadığını yaşasam dağa çıkardım
Bülent Arınç: BDP'li kadın vekile hep beddua ediyordum. Yaşadıklarını duyunca BEN OLSAM DAĞA ÇIKARDIM DEDİM... ![]() 16.12.2012 - 13:42 ![]() ENSONHABER.COM/DETAY HABER Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kanaltürk TV ekranlarında gazeteci Faruk Mercan'ın gündemle ilgili sorularını yanıtlarken çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. BDP'Lİ KADIN VEKİLİN YAŞADIKLARINI YAŞASAM BEN DE DAĞA ÇIKARDIM Bu güne kadar hala Meclis'te bulunan bir kadın BDP'li vekile çok kızdığını hatta beddua ettiğini ifade Eden Aroınç, BDP'li vekilin Diyarbakır Cezaevi'nde yaşadıklarını öğrendikten sonra ona kızmaktan vazgeçtiğini anlattı. Arınç, '17 yaşında genç bir kız iken Diyarbakır Cezevi'nde o kadar ahlaksızca işkenceye maruz kalmış ki o kadar kendisini zorlamışlar ki ben de aklıma gelse dağa çıkardım' diye konuştu. ![]() http://www.ensonhaber.com/arinc-bdpl...012-12-16.html
![]() Konu Asi_isyankar tarafından (12-16-2012 Saat 17:48 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Müthiş bir empati ve müthiş bir çıkış!..
Sayın Bülent Arınç'ı takdir ve tebrik ederim. Boşuna "AKP'deki en vicdanlı ve en dürüst insan" demiyorum. 10 puan veriyorum!.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Üç ay boyunca sağa, sola, ileriye uygun adımlarla yürütüp, üç el ateş attırıp, bir takım marşla söyletip, on yıldan beri dağlarda ikamet eden soysuzların önüne attığınız bir beden, nadiden bir beden, bir can ..
Diğer tarafta yirmi yıl o cana, sevgi vermiş, yetiştirmiş, büyütmüş, canını dişine katmış bir Babanın, şefkat kahramanı Bir Annenin yerinde olsan nereye çıkarsın ha Bülent Arınç ? Dağlar içinde yangını söndürür mü ? Hangisi yürek sızlatıcı ? Hangisi vicdan muhakemesini harekete geçirici ? Hangisi trajik ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Daha iyi olacak. Zira bütün bu acıları devlet yaşattı bize!.. Eğer devlet, adam akıllı bir devlet olsaydı bunca acı yaşanmazdı. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Her zaman söylüyorum yine söyleyeceğim,bu işte elbette yanlışlar olmuştur,bunu görmemek için kör olmak lazım.Ama geçmişi iyi okuyup her iki taraflı düşünüp şuandaki durumla karşılaştırmalıyız,"zamanında bize bunlar yapıldı şimdi biz gördüğümüz Türk askerini vuralım,bizde anaları ağlatalım" derse adı geçen vekil;o zaman kısır döngü şeklinde bu iş uzar gider. Şuanda silahla hak arama devri bitmiştir,bu satten sonra dağa çıkmak sadece birilerinin maşalığını yapmaktır!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Devlet hangi acıyı yaşattı size ne acıdır ki bölünmeye kadar sürükledi sizi hangi acıdır ki devlet içinde devlet kurma fikrini çıkarttı şehit anneleri acı çekmedi mi onlarda ayrı bir devlet mi kursun nedir derdiniz... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Ben bu ülkede devlet eliyle en büyük acıyı, dersimlilerin çektiğine inanırım. Onlar da bu acıyı yaşar ve büyük bir olgunlukla taşırlar. Çok takdir ederim.
Neden yaşananları büyük bir olgunla taşıyıp, tek bayrak altında idame olmak, tercih hakkınız olmaz ? Ben bu yaraya ilaç başka bir hakikat bilmiyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Evet, silahlı mücadelenin miadı dolmuştur ancak bu miadın düzgün bir biçimde doldurulması için herkes üzerine düşeni yapmalıdır. Mesela devlet dağdakilere güvence vermelidir. Zira binlerce insan hapistedir, binlercesi dağda ve binlercesi sürgündedir. Bu durumda çözüm nasıl gerçekleşebilir? PKK de, Devlet de üzerine düşeni yapmalıdır. Diğer bir konuya gelirsek, ne yazık ki devletin zulmü az-çok devam ediyor. Mesela Uludere'nin hesabı soruldu mu? Özür dilendi mi? Niçin BDP'lilerin dokunulmazlıklarının kaldırılması için çeşitli yollardan geçilmeye çalışılıyor? Size bu ve buna benzer bir çok örnek sayabilirim... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Zira bugün Fener, GS maçı var. Suyu ısıtmışlar, gidip yenip, üstlerine çıkıp liderliğe oturacağız inşallah ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
İyi akşamlar... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |