![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() Dün akşam Televizyonda haberleri izliyordum.. ![]() Fakir ve çaresiz insanlar bir ümit T.C. Başbakanına ulaşmaya çalışıyor.Koruma müfreze birlikleride her zaman olduğu gibi; 'Asıl İşlerini' bırakmış, bu garibanları itip kakmakla meşguldüler.. Ve bir ses.. Ooo aman Ya Rabbi!.. unuttuğum onurlu bir ses; "Koruma!.. sana bu emri kim verdi?!.." Kraldan çok kralcı.. Veya haddi olmayan mihvalde endam eylemek.. "İstemiyorum böyle bi şey!".. Çok şükür ya Rabbi!.. çok şükür!.. Ahh bir de; 3 yıldır Randevu talebimi sallayan 'Resmi' danışmanlara da bir el atsa ziyadesiyle menmun olacam ya.. Buna da şükür!.. ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() iyide bu başbakan ananıda al git demedimi...
bu anda ne düşündünüz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() O "Kartondan Tipi tipe" ben olsam daha iyi şeyler söylerdim ama..
Başbakanın sabrına hayran kaldım.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() başbakanımız her yerde olumlu ve örnek davranışlar sergiliyor fakat anlayabilene herkes işine geldiği gibi yorumluyor o yüzden başbakanımız kötülenmeye çalışılıyor
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() "Milli görüşlü" hemşehrim.. cevap altta yazıyo.. Ben 'Bağımsızım'.. Doğruya doğru; Başbakan orada da İnsan üstü bir sabır sergilemiştir..Vesselam!..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Bak forumda ilk seninle tanıştım çok sevindim.. ![]() Allah senden Razı olsun kardeş :D |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Bilmukabele.. Ben de seni sevdim..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
bir ülkenin başbakanına -Anamı ağlattın LAN! denebiliyorsa karşılığında alınan cevap gayet normaldir... başbakanımızın halktan biri olduğunu ve halkla ne kadar iç içe olduğunu en solcusu dahi biliyorr..o laf bana söylenseydi Ananı da al git demekle kalmazdım;)) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|