![]() |
#1 |
![]() Evet arkadaşlar Meclisten yasa Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ' e iletildiginde referanduma gitsin mi ? Yoksa imzalayıp geçsin mi ?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Kişisel hak ve özgürlükler için referanduma gitmeye gerek yoktur ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bencede referanduma gidilmemeli hem zamn hem para kaybı olur.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ben de imzalanması yeter diye düşündüm. Fakat bir şey var halkın çoğunluğunun kabul edeceği bir şeye o 'diğerleri' pek ses çıkaramıyacak ve bunu hükümetin üzerine atamıyacaktır. Referandumun sonunda da kendi halkını kötülerlerse o zaman ortaya çıkar zaten niyetleri.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() 30 senedir biz zıplıyoduk şimdi onlar biraz zıplasın bence bu konunun fazla zamasına gerek yok karar milletindir millet kararı verdi
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bence halk onaylasa daha doğru olacak ozman TÜRK halkı bunu istediydi istemediydi gibi düşünceler olamaz
baykalda istifa eder :D ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Gül: Referandumu doğru bulmuyorum
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, temel hak ve özgürlüklerle ilgili konuları referanduma götürmeyi doğru bulmadığını, ancak geniş bir anayasa değişikliğini referanduma götürebileceğini belirterek, "Ama bu konuda henüz bir karar vermedim" dedi. Kaynak: Zaman |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Tam destek veriyorum refaranduma gitmemeli.Nasıl yani ya orta çağda kadınlar şeytan mıdır değil midir? safsatalarına dönüşmeye başladı bu konu.Başörtüsü kişisel hak ve özgürlüklerle ilgilidir.Keza sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi böyle bir konu referanduma sununlmamalı.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() özgürlükler için referanduma gitmek pek mantıklı gelmiyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|