![]() |
#1 |
![]() ramazanda içki içip eşini aldatan, 2 çocuk babası şerefsiz BDP li Bengi Yıldız yaptığı pislik ortaya çıkarılınca kendini savundu, pkk da benginin yaptığını doğal karşılayıp fotoğrafının çekilmesini "özel hayatın ihlali olarak" değerlendirdi ve bengiye sahip çıktı.
gelen tepkiler üzerine özür dileyen bengiye pkk de bdp de sırt çevirmeye başladı. şerefsizin ihraç edilmesi gündeme geldi.. BDP’li Yıldız özür diledi: Bize yakışmadı Bodrum’daki tatil görüntüleri tartışmalara yol açan BDP’li Bengi Yıldız partisi ve seçmenden özür diledi. Yıldız, “İhraca da istifaya da hazırım” dedi. bengi yıldıza en büyük tepki doğal olarak Batmandan geldi. 325 bin nüfuslu batmanın sokaklarında ramazanda tek bir kişi dahi yiyip içemezken, böyle bir halkın seçtiği adamın yaptığı pislik benim ahmak halkımın eşekliğini de ortaya çıkardı. bengiye değil ahmak halkıma kızıyorum.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Eleştiriler, tepkiler çığ gibi arttı ama en yüksek ses Batman'dan çıktı. Batman Postası'nın haberine göre bölge halkı, 'çapkın vekile' isyan bayrağı açtı. BDP, ihraç görüşmelerine başladı
Takvim'in yayınladığı Yıldız'ın Bodrum kaçamağının fotoğrafları, Türkiye'de son günlerin en çok konuşulan konularından birisi oldu. Sert çıkışlarıyla ünlü vekilin, yanında sevgilisi, elinde birasıyla keyif çatması, birçok kişiden eleştiri aldı. Bir yandan yasak aşkıyla bir yandan zamansız tatiliyle eleştirilen Yıldız'a en büyük tepki ise memleketi Batman'dan geldi. Şehrin köklü gazetelerinden Batman Postası, ünlü vekili manşetine taşırken "Bengi, bu ne hal" demeyi tercih etti. Ancak bölge halkının tepkileriyle kıyaslanınca, gazetenin bu başlığı oldukça sevecendi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() olaya Hizbullahiler de tepki gösterdi. doğruhaber gazetesi haberi "Devrimci Halk Savaşı Bodrum Barlarına mı taşındı?" başlığını kullanarak bdp/pkk nın mücadelesiyle dalga geçti..
bengi yıldız için "zevat" ifadesini kullanan doğruhaber gazetesi, bdp ile dalga geçti. Bengi Yıldız Ramazan ayının kavurucu sıcaklarına “Hodri Meydan!” dercesine soluğu Bodrum’da aldı. Denize bir dalışı var ki sanki bir yunus! Sonra hatunla baş başa soğuk içkisini yudumlarken verilen pozlar… Kandil?!.. Bomba?!.. Ramazan?!.. Ölüm?!.. Barış annesi?!.. Canlı kalkan?!.. What?.. Sorry! Umurunda mı Bengi’nin! Sahi diğerleri nerede? Onlar acaba hangi kumsalda, hangi gazinoların izbe köşelerinde rakılarını yudumlarken yürütmektedirler “Devrimci Halk Savaşı”nı?!... doğruhaber |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() doğru habere helal olsun
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() bengiş ne hallere düştün la
![]() Allah beter etsin. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Hizbullah da olmasa bunlara laf sokacak kimse yok
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() hizbullahçılar serbest bırakılınca Bengi Yıldız "arkama bakarak yürüyorum, çünkü korkuyorum!" demişti. Hizbullahtan ödleri kopuyor rezil kepazelerin. burda gördüğüm kadarıyla çok güzel tepkiler geldi.
hizbullahçılardan bazı yorumlar: ben onlara beddua etmeyi bile layık görmemişken bugün Rabbim bana bunların kendi halleriyle rezil olduğunu gösterdiği günüde yaşattı ya... artık ölsemde gam yemem! milletvekili seçilebilmek için yerlerde sürünen bu adam dünyalık maksadına ulaştı işte amacı oydu o maaş mevki ve eğlence... bunca haram gözünüzden çıkmazmı sanırsınız Ey imansız mürtetler!!! bir kez daha nefret duyuyorum size ve çürük davanıza! ALLAHU EKBER SELAMUN ALEYKUM... İNŞAALLAH UYANIŞA HAKKI HAK BATILI BATIL LARAK GÖRÜLMESİNE VESİLE OLUR... aşağılık adam bu adamı görünce cinlerim tepeme çıkıyor inşallah uyanışa, hakkı hak batılı batıl olarak görülmesine vesil olur Bu adama oy veren insanların %70 budrum sahillerine televizyonda bile rezillik diye bakmasken... bu adamın yaptığına bak ya.... ![]() ![]() kürtler için mi bodruma gitti. kürtler için kulüplerde para harcıyor. amacı kürtlerin de aslında türk kemalistlerden farklı olmadığını anlatmak. yani bir mhp li ile bir chp li ile kucaklaşmak istiyor ki bunu yapıyorlar. dağda ölen pkklılar pek de umurunda değil. aslında hiç umurunda değil ya neyse. işte bunlar işte islam düşmanlığı işte kürt kemalistleri Batman halkının bunu unutacağını sanma! Kürt halkı da unutmaz bunları... Senin kandilin bombalanırken sen âlem yap... Oh ne güzel… Seçim öncesi de birilerine yaranmak ve yalakalık yapmak için al eline taşı, at üzerine polislerin... At Bengi at... Seni de atmalarına ramak kaldı unutma... Atarlarsa seni kapının önüne, gidersin o zaman Bodrumların dehlizine… Tekinsin sen yüzün gibi haaa... Bizi kandıracağını mı sanıyorsun Bengi... Mücahitler kanmaz, senin gibi gül (!) kokan tekinlerin yüzüne... Allahın selamı, rahmeti, mağfiret ve bereketi doğru yolda yürüyenlerin ve dosdoğru insanların peşinden gidenlerin üzerine olsun. Selametle kalın. Mücahit Gülyüzlü - Doğruhaber Oy verdiklerinin neler neler yaptığını, gör ey halkım! Anlamadınız bizleri ey halkım! Yıldız gibi görünenlerin nasılda ben(gu)laştığını... Gör ki, anla! Anla senin dostunun kim olduğunu, Kimmiş dostun! Gör ve tanı… Kimlerin Bodrum`larda âlem yaptığını… Hele ki sen ey gözümün ışığı Batmanlı... Sen ki! Kimlere ev sahipliği yaptığından haberin var mı? Biliyor musun kimler geldi, kimler geçti, mübarek şehrinden… Yoksa sen Hüseyinleri tanımadın mı? Hani Hüseyinlerin yoldaşı çıkmıştı ya cezaevinden, ne açıklama yapmıştı Bengi bey. Arkama bakarak yürüyorum, çünkü KORKUYORUM! Kork Bengi kork. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Düştüğü halden memnun değil mi sanıyorsun ?
Bu yorumunu okusa 'aminn' derdi hatta eklerdi ''daha fazlası daha fazlası'' diye ![]() Daha fazla karı,daha fazla içki şişesi. Halden mumnun ki otel köleşerinde,karıların kuyruk sokumunda dolaşıyor. Vışşş ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() buda huseda.net ten bir yorum
![]() seyyid ammar ALINTI YORUM YORUMSUZ 2011-08-25 "Hayâ sıyrılmış, inmiş: Öyle yüzsüzlük ki her yerde Ne çirkin yüzler örtermiş meğer bir incecik perde! kürdün sözde savunucuları gör bak nerde ne halde mubarek ramazan demeden zevkü sefa sürerler birde benginin yıldızı bodruma kay mış umrundamı ki kandil bombalan mış tatil yapmak beng beyin hakkı mış bunların güttügü dava meyer yalan mış lekke elli elli yüz bengü bodruma yıldız olmuş görbak sonra ne olmuş bengü rezil olmuş aleme rüsvay olmuş birde beyaz kürd olmuş yazıkki bu şahsiyetsizlerden vekil olmuş lekke çal keko çal" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Yahu bu adam eli kanlı teröristlere destek çıkıyor, binlerce insanımızın ölümüne sebep oluyor. Batmanlı kardeşlerimiz neden buna tepki göstermez de, adamın içkisine tepki gösterir?
Ne günlere kaldık arkadaş ya. Şu haberi okurken, isyan etmemek elde değil. Düşünebiliyor musunuz; katiller, teröristler el üstünde tutuluyor. Vekil seçiliyor. Oruç tutmayan, içki içen yerden yere vuruluyor. Müslümanlık bu mudur? Allah rızası için birileri şunlara İslamiyeti öğretsin. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|