|
|
|
|
#1 |
|
ULTRA ZOR YEMEKLER
Kıymali Bamya Konserve türlüye benziyor ama içine daha önceden kavrulmuş kıyma konulmalı. Kıyma kavurmak çok zor ve zahmetli bir iş. Bu yüzden makarna pişirmeyi öneriyorum. :D
|
|
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
cook güzel yaaa :D |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
PÜF NOKTALARI
1-) Yemekleri daima tencerenin içinden yiyin. Böylelikle tabak kirletmemiş olursunuz. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
2-) Asla sade pilav yapmayın. Domatesli pilav yaptığınızda altını tuttursanız bile renginden anlaşılmaz.
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
3-) Mutlaka soğanlı bir yemek yapacaksanız asla soğana dokunmayın. özellikle rendelediğinizde elleriniz çok kötü kokuyor.
Bunun yerine soğana ekmek tahtasıyla beş altı kez vurmayı deneyin, aynı işi görür ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
4-) Patates kızartacaksanız soyduğunuz patatesleri asla yıkamayın. Kızgın yağa attığınızda çok kötü patlıyorlar
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
.... |
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
5-)Yemekler asla kendi başlarına hareket etmezler.
şayet geçen ay yaptığınız tavuk kendi kendine kımıldamaya başladıysa kurtlanmış demektir. Sakın yemeyin. :-X |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
6-) Karpuz tabağa koyulmaması gereken bir meyvedir.
ikiye ayırıp ortasından kaşıkla yiyebilirsiniz.Tencere kapağı en mükemmel tabaktır. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
7-)Buzdolabının sebzelik olarak adlandırılan kısmı yemeyi düşünmediğiniz şeylerin saklanması için
idealdir. Bu bölüme konan şeyler nasıl olsa bir süre sonra unutulur. |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|