![]() |
#1 |
![]() --Bu olay, Marmara
--Üniversitesi İngiliz --Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü 1993 --yılında bitiren Dilek --isimli bir kızın --başından geçmiş gerçek bir hikayedir!! --(Söyle anlatılıyor), --(dilegin soyadı --verilmemiş) --Dilek bir gün okuldan --çıkmış, --durakta --minibüs --bekliyormuş. Yalnız korkunç --yağmur yağıyormuş bu --arada. --Kızın önüne bir araba --yanaşmış. İyi giyimli, temiz yüzlü bir --genç, "yanlış --anlamayın n'olur. --Ben de yakın zamana --kadar öğrenciydim. --Islanmayın, gelin ben sizi uygun bi --yere kadar bırakayım" --demiş. --Dilek, başta biraz --tereddüt etmiş ama --çocuğun iyi niyetine inanmış ve --arabaya binmiş.Yolda --sohbet --filan --etmişler.Hoşlanmışlar --birbirlerinden. --Çocuk, "lütfen izin --verin sizi evinize --bırakayım. Bakın yağmur da iyice --hızlandı" demiş, Dilek --kabul etmiş --tabii. Sohbet iyice --koyulaşmış. --Kızın evine gelmişler, --bu arada telefon --değiş tokuşu --yapmayı da --ihmal --etmemişler. --Dilek çok etkilenmiş --çocuktan. O hafta --her telefon çaldığında yüreği hop --etmiş, "Ay benimki mi --arıyor?" --diye --telefona koşmuş. --Ama arayan olmamış --maalesef. --Dilek yüzünü kızartıp --çocuğu aramaya --karar vermiş, "Belki numaramı --kaybetmiştir, n'olucak --ki ben --arasam" --deyip kandırmış --kendini.Telefonu --ağlamaklı bi kadın sesi --açmış. --Meğer teyze, bizim --çocuğun annesiymiş ve --hıçkıra hıçkıra, oğlunun trafik --kazasında öldüğünü --söylemiş. --Anlattıklarından Dilek --anlamış ki, --çocuk --onu bıraktıktan 5 dakika --sonra --yapmış kazayı. --"Keşke eve --bırakmasaydı. Benim bunun --sorumlusu" diyerek hemen kendini --suçlamaya başlamış. --Suçluluk duygusundan --kurtulmak için --teyzeden adresi almış, "En azından --başsağlığına gideyim --bari" diye --düşünmüş. -- --Ziyaret ağlamaklı ve de --yaşlı geçmis. --Ayrılma vakti geldiğinde iyice havaya --giren kız, --"Bana --oğlunuzdan bi hatıra --verir misiniz? --Onu gerçekten çok --sevmiştim" demiş. --Bunun üzerine anne --içeriye gitmiş, --döndüğünde elinde çocuğun kaza günü --üzerinde olan gömlek --varmış. --Üstelik de hala kanlar --içindeymiş --gömlek. -- --Dilek çok kötü olmuş, --gömleğin --niye --saklandığı! ve niye ona verildiği --anlamsızlığına rağmen --yine de kadını --kıramayıp almış kanlı --gömleği. --Ama eve gelir gelmez --ilk işi gömleği --yıkayıp ütülemek olmuş. --Bütün gece gömleğe baka --baka, ağlamış. --Sürekli de, "Onu ben öldürdüm, onu --ben öldürdüm" diye --tekrar ediyormuş --kendi kendine. --Artık ağlamaktan bitap --düştüğünde --gömleği yastığının altına koymuş ve --yatmış. --Sabah uyandığında --kendini daha iyi --hissediyormuş. --Ama yastığı --kaldırdığında bir de --görmüş --ki gömlek yine kanlar içinde. --İnanamamış bu duruma. --"Herhalde dün o kafayla --iyi yıkayamadım" --diyerek yeniden yıkamış gömleği. --Ama --ertesi sabah da hiç --bi değişiklik --yokmuş gömlekte, yine kanlar --içindeymiş. --Bunun üzerine Dilek --girdiği ruhsal --çöküntünün de etkisiyle bir medyuma --gitmeye karar vermiş. --Çünkü başına gelen --olayı mantıksal --olarak bir türlü --açıklayamıyormuş. --Çevresinden --edindiği --bilgiyle medyum --rizayi bulup olayı başından --sonuna --anlatmış. --medyum uzun uzun dualar --okuduktan sonra --Dileke gömleği neyle yıkadığını --sormuş. --Dilek de tam iki kez --deterjanla --yıkadığını, ilk başta gömleğin temizlendiğini fakat sabah --tekrar kanlar içinde olduğunu ağlayarak anlatmış. --Bunu duyan medyum riza --nin gözleri --faltaşı gibi açılmış ve ellerini Dileğin --kafasına dokundurarak --sorunun --çözümünü --söylemiş : --"A benim kızım, hiç --normal deterjanla --kan lekesi çıkar mı? Hem renkli --hem de renksiz --çamaşırlarında OMO --kullanmalısın!" --(ohh olsunnnn --sizeee,o kadar --okudunuz) -- --***ben de --okudumm,siz --de çekinn --eziyetini ALINTI ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ama bu hikaye mintaxla canım mintaxla diil miydi yeni versiyonları heralde güzeldii eline sağlıkk:D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() cok süperr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |