![]() |
#1 |
![]() Evet arkadaşlar sizce aday olsun mu ?
Mağlum stad projesini başlattı,eğer yerine başka birisi geçerse bu projeyi batırır bana göre.Sonuçta Canaydın çok uğraştı bu stad için ve neyseki temeli attı...Bu yüzden olmasını istiyorum ben... Kendisi ise gençlerin klübü yönetmesinden yana ama eminim kim gelirse gelsin Canaydın gibi 7 gün 24 saat çalışmaz...Bazı hataları oldu elbet,olmucak değil ama Gs'ye hizmet eden ender başkanlardan birisi...
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() AslAAAAAAAAAAAAAAAA >
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Olmasın!Stat projesi daha kötü yönetilemezdi.Bu saatten sonra da bişey olmaz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() tabikide hayır o fener maçında alkışladığında bitmişti benim için zaten allahım inşallah pısırık adam kararında kararlı olur bunuda yapsın artık
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Yaw aday olan diğer kişileri tanıyormusunuz ki hayır diyorsunuz :-\
Olmalı bence hemde hiç düşünmeden ;) |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() olmasın ya.. yani yapıştı koltuğa derler adama.. zaten borç içinde yüzüyoruz.. bi de diğerlerini denemek lazım.. belki onlar daha iyi icraatlar yapacak? adnan polat olsun.. gıcık ama ezik değil..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() En iyisi Canaydın bundan daha iyi olamaz.Ne güzel başkan işte süper stad yapıo,klübü kaç milyon dolarlık borçlardan kurtardı
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() sen yanlış yerdesin kardeş.. neyse kapımız fenerli olana bile açık diyelim de fair play ruhunu yaşatalım bari...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |