|
![]() |
#1 |
![]() Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 15 askerin şehit olduğu Hakkari’nin Şemdinli İlçesi Aktütün Jandarma Sınır Karakoluna yapılan saldırıyı kınayarak, terörle mücadelenin kararlı şekilde sürdürüleceğini söyledi. Cumhurbaşkanı Gül, "Bu hain saldırı, nasıl yapıldı?’ Bu sonuna kadar takip edilmektedir. "Buna kimler yataklık etti? Böyle bir saldırıya kimler kolaylık sağladı?’ Bunlar da sonuna kadar araştırılacak, takip edilecek ve hesabı sorulacaktır. Bundan da, Türk Milleti emin olsun" dedi.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yaptığı açıklamada, 15 askerin şehit olduğu Hakkari’nin Şemdinli İlçesi Aktütün Jandarma Sınır Karakoluna yapılan saldırıyı kınadı. Şehitlerin ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı dileyen Gül, terörle mücadeledeki kararlılığın sürdürüleceğinin altını çizdi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül şunları söyledi: "Bayramın güzel atmosferinden çıkmadan, sabah çok acı bir haber aldık. Hakkari’de sınırlarımızı bekleyen 15 askerimizi hain bir saldırıda kaybettik. Terör örgütünün bu saldırısı karşısında hayatını kaybeden tüm askerlerimizi rahmetle anıyorum. Yaralılarımız var, onlara acil şifalar diliyorum. Ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve tüm Türk Milleti’ne başsağlığı diliyorum. Acıları şüphesiz ki gönlümüzdedir ve unutmayacağız. Şunu bir kez daha hatırlatmak isterim. Terörle mücadele kısa süreli değil; uzun süreli bir iştir. Dünyanın her tarafında da bu böyle olmuştur. Türkiye de terörle mücadelede uzun süredir bir savaş içerisindedir. Özellikle son bir yıl içinde sınır ötesi operasyonlarda Türk Silahlı Kuvvetleri’nin elde ettiği başarılar terör örgütünü demoralize etmiş ve çok zayıflatmıştır. Ve sözüm ona terör örgütü ayakta olduğunu ispatlamak için bu saldırıyı yapmıştır. Bir kez daha şunu söylemek istiyorum: Bedeli ne olursa olsun, sonuna kadar bu mücadeleye topyekün devam edilecektir. Sadece Silahlı Kuvvetlerimiz, Emniyet Güçlerimiz değil; devletimiz ve milletimizin tüm varlığıyla bu mücadele sürdürülecektir. Ayrıca "Bu son hain saldırı nasıl yapıldı?’ Bu sonuna kadar takip edilmektedir. "Buna kimler yataklık etti? Böyle bir saldırıya kimler kolaylık sağladı?’ Bunlar da sonuna kadar araştırılacak, takip edilecek ve hesabı sorulacaktır. Bundan da Türk Milleti emin olsun. Tekrar şehitlerimize Allah’tan Rahmet, Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı diliyorum. Ailelerin ve tüm Türk milleti’nin acısını paylaşıyorum." HaberX
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Hala aklım almıyor..Koskoca karakola bir grup terörist nasıl olurda elini kolunu sallayarak girebilir..Bu konuşmaların hiç biri tatmin etmiyor beni..Bunun sorumluları pkk ise sebeplileride bizleriz..Hani nerde çok güvenilen istihbarat birimleri..Nasıl olurda daha önce 4 kez saldırı düzenlenen bu karakol için gerekli önlemler alınmaz..Bu kadar basit bir şekilde onca asker nasıl öldürüldü..?Bu sadece pkknın işi mi..? Milyonlarca kere lanet olsun..
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() En kısa zamanda hainler kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşer inşallah...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Pkk Pkk Pkk inanmıyorum PKK'ya. Yeteri kadar inandık Pkk balonuna artık inanmıyorum. Pkk böylesine büyük eylemleri böylesine sıklıkla yapamaz, içerden yataklık edilmedikçe.. Pkk çöp kutusuna bomba koyar ancak. En üst düzey güvenlik önlemleri olması gerek sınır karakollarımıza böyle saldıramaz Pkk, buna innamıyorum. Cumhurbaşkanımızın şu sözleri bana önemli mesajlar olarak geldi.
"Bu son hain saldırı nasıl yapıldı?’ Bu sonuna kadar takip edilmektedir. Buna kimler yataklık etti? Böyle bir saldırıya kimler kolaylık sağladı?’" Zamanında çete, mafya söylentileri veya Ergenekon'un kokusu geldiğinde Başbakanımız çıkıp millete, sonuna kadar gideceğiz emin olun demişti ve bu söz tutulmuştu. Onun için ben de şimdi Cumhurbaşkanımızın bu sözüne inanıyorum. Sorumlular veya sorumsuzlardan bu hesap sorulmalıdır. "Bunlar da sonuna kadar araştırılacak, takip edilecek ve hesabı sorulacaktır. Bundan da Türk Milleti emin olsun." Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, Cumhurbaşkanlığı İnternet Sitesi'nde Saldırıya Verdiği Cevap (video) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() PKK'dan Ergenekon terör örgütünün üst düzey ermeni yöneticisi Doğu Perinçek'e teşekkür mektubu gelmiş bir tarihte. Tamer Korkmazın köşe yazısında gördüm ! 33 askerimizin şehit olduğu 93 yılındaki olaydan ötürüydü galiba..Mektupta PKK'nın Perinçeke duyduğu güven dile getiriliyormuş...
Daha geçen gün çıkmadımı Dağlıca'nın komutanın Ergenekon istihbaratçısıyla olan mailleri, Dağlıcanın fotoğrafları açıklamalarının verilmesi BUNLAR SAHİLE VURAN KIRINTILARR |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bu hainliği yapan köpekler ve onları destekleyen , yönlendiren kahpelerden bunun hesabı SORULMALI....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bunu söyleyebildiğim için kendimden utanıyorum ama ben o iki "kayıp asker"den çok şüpheleniyorum...
Han içeride "yataklık" edilmesinden bahsediliyor ya... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ![]() BU DOĞRU TESPİTE KATILIP BU TİP YAHUDİ EMPERYALİST OYUNLARI BOYKOT ETMEYE ÇAĞIRIYORUM .VARMISINIZ.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Gunduz olmasida sasirtiyor.
Resmen dleik desik etmisler karakolu. Yeni bir yapilanma sart. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() onların amacı siyasiler tarafından gönderilmiş bir takım provakatif eylem de diyebiliriz, onlar askerimizin duası için gelmemiş, askerimn üzerinden nasıl siyasi rant elde edebilirim peşinde, biz göreceğimizi gördük, hoca dua okurken hala daha provakatif eylem devam ediyor başkaları askerimiz için dua ediyorsa provakatif eylem yapanların bir an önce kim, ne olduklarını, kim tarafından düzenlediklerini bir araştırılması lazım...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|