|
![]() |
#1 |
![]() Cumhurbaşkanı Gül canlı yayına çıkıyor; işte katılacak gazeteciler
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le beraber canlı yayına katılacak gazeteciler belli oldu. Yarın saat 23.00'da TRT'de yayınlanacak olan "Zirveden Bakış" programını Zafer Kiraz yönetecek. Programa Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ergun Babahan, Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaalioğlu, Milliyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Fikret Bila ve Radikal Gazetesi Ankara Temsilcisi Murat Yetkin katılacak. Çankaya Köşkü'nde dördüncü ayını dolduran Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TRT'de gündeme ilişkin soruları yanıtlayacak. TRT'de yarın saat 23.00'te yapılacak olan Gül'le söyleşi programı TRT'nin internet sitesinden duyuruldu. Program, TRT1'in yanı sıra TRT INT kanalından da canlı olarak yayınlanacak. Çankaya Köşkü'nde dördüncü ayını dolduran Abdullah Gül, bu süre içerisinde ilk kez bir televizyon programına katılacak. Gül'ün ağırlıklı olarak Çankaya Köşkü'ndeki dört ayına ilişkin faaliyetlerine yönelik değerlendirmelerde bulunması bekleniyor. Programın Gül'ün ABD ziyareti öncesine de denk gelmesi dikkat çekici bulundu. Gül, Cumhurbaşkanı seçilmeden önce de TRT'de canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtlamıştı. ANKA
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() 03 Ocak 2008
Saat: 23: 00 Abdullah GÜL TRT de canlı Yayında Merakla bekliyorum... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ben de merakla bekliyorum.tv de güller açacak ;)
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Hürriyet' in ve Cumhuriyet' in genel yayın yönetmenlerinin de orada olmasını isterdim. Abdullah Gül' ün canlı yayında onları mat etmesini seyretmek güzel olurdu...
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Vay be Sezer basını elinden gelse Çankaya'ya almayacaktı.Ama Abdullah GÜL canlı yayına çıkıyor.
İşte Halkın adamı |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() keske su balbay ile ertugrulda orda olsa nasil mors oldular izlemekten bayilirdim sahsen
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() başlıyor
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |