![]() |
#1 |
![]() ![]() Şırnak'ta 13 askerin şehit olduğu gün yayınlanan eğlence programı nedeniyle eleştirilen Türkücü İbrahim Tatlıses kendini savundu. Eleştirilerle ilgili olarak yazılı açıklama yapan Tatlıses, "13 evladımızın şehit olduğu gün, yani pazar günü İbo Show'da dansöz oynatmışsam, şerefsizim." dedi. Tatlıses açıklamasında şunlara yer verdi: "Eğer ki İbo Show'da dansöz oynattı haberleri ispatlanmazsa bu haberleri yapanlar ve alet olanlar iki kere şerefsizdir. Do you understand me? Bu vatanı sizden çok seviyorum. Bu haberleri yapanlar Medya Takip firmalarından hemen kaset isteyecek ve oturup izleyecekler! Kaseti izledikten sonra, elinizi şakağınıza koyup düşüneceksiniz ve diyeceksiniz ki bizler bu asılsız haberin doğruluğunu araştırmadan yanlış haber yaptığımız için birer geri zekalılarız. Ben bu vatanı, bu vatanın evlatlarını, bu vatanın topraklarını ve bu vatanın bayrağını, yarışma yapmayacağım ama sizlerden çok daha fazla seviyorum." zaman
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() sen ne konusuyorsun hala ..
uzanin pesinde dolassana |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ya bırak ya senmi vatanı sevion öhöö
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ya şu adamı mı dinlecez ya.lan ibo lan ..git lan
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
![]() Alıntı:
:D sana niye diyeyim yaa ![]() Allah iyiligini versin desem desem tesekkur ederim paylasim icin derim.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ya adam çıkmış hala konuşuyo ... bide savunması da ilginç ben dansöz oynatmadım...
bu adamdan nefret ediyorum.......... > ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() aa öyle demeyin zaten ramazanda kapalı giyimli dansöz oynatıyor...o bu halka ve değerlerine gönülden bağlı!!!!!!!!!!! >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Gül geç...
:D :D :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |