![]() |
#1 |
![]() Hürriyet'in tepe ismi Ertuğrul Özkök, en son ne zaman bayram namazı kılmıştır dersiniz... Yanıt şu;
İnternethaber/ Bayram günü Hürriyet tepe yöneticisi Ertuğrul Özkök köşesini bayram namazına ayırdı. Bu kez kendisi ile ilgili yazdı ve "HAFIZAMI yokluyorum. Son defa bir bayram namazını ne zaman kılmıştım?" diye sordu... Yanıtı da şöyle; "Şimdi tam hatırlayamıyorum. Ya orta iki, ya da orta son sınıfta olmalı. Demek ki 40 yıldan fazla olmuş." Özkök bir not daha düşüyor dini inancıyla ilgili... O da şöyle; "Ben, dindar bir insan değilim. Ama "inanç" derseniz, şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Evet, çok inançlı bir insanım. İçimde çok güçlü bir "Allah" ve "Yaratan" duygusu vardır." İNTERNETHABER
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() "Allah" ve "Yaratan" derken ne demek istediğinin farkında mı acaba
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Evet, çok inançlı bir insanım. İçimde çok güçlü bir "Allah" ve "Yaratan" duygusu vardır."
:D :D :D :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() inanc kelimesine farkli bir yorum
inanc sadece Allah u teala nin varligina inanmaktir :s garip |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() allah diyebiliyorsa birisi onu tebrik ederim yaratıcının varlığına inanıyorsa biri onu tebrik ederim tebrikler sayın özkök
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() "trajikomik " ama yine "Allah "ı anmış tebrik edelim. Bu da bir gelişme...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() evet allah tan korkuyormuş :o yaratan ne biliyormuş :o....
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Çok güzel bir solcu sözü namaz kılmazsın,oruç tutmazsın ama içimde çok büyük Allah ve Yaratan duygusu var diosun. HADİ ORDAN
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |