![]() |
#1 |
![]() ![]() Hakkari'de 9 şehit Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde teröristlerce askeri birliğe düzenlenen saldırıda, ilk belirlemelere göre 9 asker şehit oldu, 17 asker de yaralandı. Irak sınırındaki Şemdinli'ye bağlı Tekeli, Günyazı ve Ortaklar köyleri arasındaki Gediktepe mevkisinde bulunan askeri birliğe, teröristlerce saldırı düzenlendi. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada, ilk belirlemelere göre 9 asker şehit oldu, 17 asker de yaralandı. Yaralı askerlerin, Şemdinli Devlet Hastanesi ile Hakkari Asker Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındığı bildirildi. Saldırının ardından bölgeye çok sayıda takviye kuvvet gönderildiği bildirildi. http://www.habervaktim.com/haber/127...e_9_sehit.html ![]() Şehitlerimize Allahdan rahmet diliyorum. kederli ailelerine, sevenlerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Mehmetciğimize, yavrularımıza el uzatan tüm alçak ve şerefsiz teröristleri, destekleyicilerini, görevlerini ihmal ederek onları azdıranları lanetliyorum.
![]() Konu redyellow tarafından (06-19-2010 Saat 11:22 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|