Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz. |
Anketimiz: Üniversitelerde başörtüsü/türban yasağının kalkacağı zaman yaptıkları açıklamalarla laikçi profesörl | |||
'Türbanlı birine arkadaşım dediğim zaman laikliğimden şüphe ediyorum' (M. Ali Birand'ın programında mikrofonu eline alan genç kız) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 46.67% |
'Yapılan cumhuriyet rejiminin boğazına türban dolamaktır' (ÇYDD'nin başını çektiği ilk Anıtkabirli gösteride yapılan konuşmayı yapan kadın) |
1 | 6.67% |
Yapılan cumhuriyetin aydınlığa kavuşturduğu kadınlarımızı esaret simgesi olan türbana ve karaçarşafa sokma gayretidir (gene aynı Ata'ya türban şikayeti gösterisinden) |
0 | 0% |
Katıldığı programda tartışmacıların sönüze sık sık müdahele yapıp yasağın kalkması halinde Türkiye'nin İran gibi olacağını, bunuda Fatih Çarşamba semtinde örneklerle gösteren Vatan yazarı Ruh-at Mengi |
4 | 26.67% |
Türban takan öğrencilere dolar ödendiğini iddia eden Hürriyet yazarı Saygı Öztürk |
1 | 6.67% |
Diğer..Siz belirtiniz. |
2 | 13.33% |
Katılımcı sayısı: 15. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() Evet arkadaşlar bu gördüklerinizi kafadan sallamıyorum. (Sallamaya kalksamda bunlar aklıma gelmezdi zaten) Yukarıda gördüğünüz söylenenler gerçek hayattan alınmadır. Hepsi kayıtlarımda mevcuttur. Şüphesi olanlar için 2 tescil vereyim ;
http://www.samanyoluhaber.com/haber-90651.html http://www.samanyoluhaber.com/haber-93661.html Yasağın kalkmasına daha önce; rejimin çok tehlikeli bir noktaya geldiğini , üniversiteye kilit vuracaklarını, kopya çekmeyi kolaylaştıracağı , farz olmadığını, laikliğin tehdit altında olduğunu vs söyleyen P R O F E S Ö R 'lerimizi yaptıkları açıklamalarla sizce en iyi hangi laikçi kızımız geride bırakmayı başarmış
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Diğer..Siz belirtiniz.
Belirteyim. Başı kapalı insanlara ağıza alınmıcak küfürler eden şereften yoksun,hayvandan daha aşağı mahluk olan fatoş altaylı > ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() 'Türbanlı birine arkadaşım dediğim zaman laikliğimden şüphe ediyorum' (M. Ali Birand'ın programında mikrofonu eline alan genç kız)
bu gerçekten çok acı bir söz.. yazık... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Ama yine de Ruhat Mengi'yi tek geçerim bu konuda :o |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Aslında oraya bi şık daha eklemek lazım, Sabahtan akşama kadar başörtüsü aleyhtarlığını TV kanalında devam ettiren ve eline geçen her fırsatta dinimize, başörtüme, peygamberime küfreden Tuncay Özkan.... Ya bu insanlar(!?) ne yapacaklarını şaşırmışlar, ikide bir sağa sola saldırıyorlar...Ama ne kadar kudursanız kudurun, zafer bizimdir inşAllah :D |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Hepsi birbirinden beter.Aralarında seçim yapmak yanlış olur. >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Hepsi iğrenç.
Salihayla sokakta yürürken kadının teki gözümüzün içine baka baka 'Parayla mı kapanıyorsunuz' dedi.Sonra da bilindik laflar. Bizim kaybettiğimiz bişey yok ki.Söylesinler güleriz geçeriz. Ama ben onlara gerçekten acıyorum.Allahım emri olan bişeye bu kadar acımasız davrandıkları için inanmadıkları için. Rabbim hepimize hidayet nasip etsin.Affetsin bizi... |
|
![]() |
![]() |
#8 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#9 | ||
![]() Alıntı:
http://www.netbul.com/siyaset/siyasetdisp.asp?id=260020 Fatoş ALtaylının soyuna sopuna tükürüyüm din ve dindara elerjist şerefsiz herif |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ruhat mengi dedim en laik o heralde.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|