![]() |
#1 |
![]() Malatyaspor Kulübü'nün olağanüstü kongresi Sabancı Kültür Merkezi salonunda yapıldı. Kongrede yönetim için Haşim Karadağ başkanlığındaki tek liste aday oldu.. Karadağ'ın "en yakınları" diye bilinen Özcan Kayhan listede yeralmazken, Nadir Alataş yedek listede.
Geçtiğimiz yıl Haziran ayında Haşim Karadağ'ın göreve getirilmesinden bu yana yapılan 4. kongre olan Cumartesi günkü kongre, geçtiğimiz hafta çoğunluk sağlanamadığından bugüne ertelenmişti. İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sezai Yılmaz'ın divan başkanlığını yaptığı kongrede, tüzükte 23 olan yönetim kurulu üye sayısının 16'ya düşürülmesi kararlaştırıldı. Yönetim için aday olan ve oylanan Haşim Karadağ başkanlığındaki tek liste şu isimlerden oluşuyor: YÖNETİM KURULU (ASIL): Haşim Karadağ, Bilal Aydoğan, Ayhan Akman, Şevket Küçükaslan, İrfan Özaslan, Ergun Utkaner, Mustafa Adıyaman, Ramazan Kartal, Muhammed Kılıç, Sedat Alpkıray, Mehmet Duran, Cengiz Fırat, Muammer Özpolat, Fethi Olcay, Osman Bayram, Çetin Çekiç. YÖNETİM KURULU (YEDEK): Ergun Besli, Selahattin Dağıstanlı,Nadir Alataş, Derviş Peker, Mahmut Karataş, Erol Elbir, Asil Kanbay, Ömer Faruk Karabulut, Şahin Altunok, Ahmet Karadağ, Ceyhan Gencer, Kadir Şire, Yunus Karakuş, Mehmet Aktaş, Ahmet Altunok, Enes Söylemez. DENETİM KURULU (ASIL): Mustafa Karaman, Fevzi Akdemir, Hüseyin Fidan, DENETİM KURULU (YEDEK): Kenan Aydoğan, Cemil Kaçar, Nazmi Doğan, DİSİPLİN KURULU (ASIL): Halil Üstündağ, Prof.Dr. Ramazan Özdemir, Prof.Dr. Sezai Yılmaz, DİSİPLİN KURULU (YEDEK): Mehmet Çolak, Hasan Özçelik, Orhan Yaman Malatyahaber.com
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|