![]() |
#1 |
![]() Bu anayasa vatandaşın Etro gömlek giymesini sağlayacak mı? Hayır.. O zaman HAYIR!
Bu anayasa paketi şimdi bana kaybolan yıllarımı geri verecek mi? Hayır... O zaman HAYIR! Referandum CHP yi seçimsiz iktidara taşıyacak mı? Taşımayacaksa hayır! Odam kireç tutmuyor. Yeni anayasa paketi ile tutabilecek mi? Hayır. O zaman anayasa paketine HAYIR!
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Iphone'umun şarjı sadece 1 gün gidiyor, yeni anayasa paketi bu süreyi uzatabilecek mi? Hayır. O zaman bu anayasa paketine HAYIR!
Bu anayasa çamaşırları Ayşe Teyze'ninki gibi bembeyaz yapabilecek mi? Hayır. O zaman HAYIR! Bu anayasa değişikliği ile Galatasaray Kadıköy'de Fener'i yenebilecek mi? Elbette ki hayır. E o zaman HAYIR! Bu anayasa Neşe'nin kepek problemine derman olacak mı? I-ıh.. O zaman HAYIR! Yumurtanın fırçalanmayan tarafı da, fırçalanan tarafı kadar beyaz olacak mı? Olmayacak. O zaman HAYIR! Bu anayasa paketi değişikliğinden sonra Zeki Müren de bizi görebilecek mi? Göremeyecek. O zaman HAYIR! Bu anayasa paketi Messi'yi de getirecek mi Beşiktaş'a? Hayır. O zaman bu anayasa paketine HAYIR! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Hayır gibi mantıksız bir karar, ancak geyik muhabbetlere konu olur: )
Komik..: D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ya konudışına çıkıyorum ama merak ettim, dillerde dolanıyor. Bu etro gömlek nedir?
Google'den baktım ama resimlerden birşey anlamadım =( Özelliği ne? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() gandinin giydigi sanırım 500 milyonluk gömlek
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Etro İtalyan marka olan öyle heryerde satılmayan bir gömlektir...
550 liraymış bir tanesi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() gömleğe bak ya,servet mübarek
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Ha Ha...
Halkçı kemali gördünüz mü... ![]() Ulan ben halkım hala mahmutpaşadan giyiniyorum beyav... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
![]() kasket takıp gravat takmamakla kendini halkçı göstereceğini sanan dandinin gerçek yüzünü ortaya çıkaran gömlektir bu |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|