Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi

Stil
Seçenekler

Alt 06-20-2012, 13:49   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Hürriyet - Türkiye'den 5 Milyar $
Hürriyet - Türkiye'den 5 Milyar $

Hürriyet Gazetesi 20.06.2012

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-21-2012, 01:43   #2
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Gitti 5 milyar...üstüne bir bardak su icsinler.
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-21-2012, 02:22   #3
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gitti 5 milyar...üstüne bir bardak su icsinler.
Üstadım masanın diğer tarafına geçmek güzel değilmi?
Aktarılan fonun illaki geri dönüşü ülkemize olacaktır...
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-21-2012, 02:51   #4
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Ben ekonomiden pek anlamam.
Belkide dediklerin dogrudur...ancak, AB su an buna benzer bir finans havuzu kurdu. Malum ekonomik sallanti geciren ülkelerin istifade edebilmesi icin....peki ne oldu? Almanya bu havuza en fazla payi yatirdi ve hala devam ediyor. Buna karsilik basta yunanistan, ispanya havuzu simdiden bosaltmaya basladi bile....portogiz, italya ve eski dogu blok ülkeleri sirada. Bu paralar geri gelecekmi dersin? Adamlar simdiden yunanistani kurtarmak icin verilen borclarin en az yarisinin silinmesini garantilediler...

Bu tür islerden anlamam Burak kardesim...lakin ins. geri dönüsümü olur. Cünkü bunlar milletin vergisiyle olusan stoklar....
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-21-2012, 04:28   #5
Kullanıcı Adı
Fatih Hakan
Başbakanın Houston ziyareti ne zaman? Bilen var mı
Fatih Hakan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-21-2012, 20:57   #6
Kullanıcı Adı
barayev
Kimse Türkiyenin PARASINI HORTUMLAYAMAZ ve İÇ edemez bunu bilin..
Türkiye EMİN ve GÜVENİLİR ELLERDEDİR. bu yüzden HORTUMCULAR Delleniyorlar ve AKP ye saldırıyorlar...
barayev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-21-2012, 21:45   #7
Kullanıcı Adı
Terennüm
Ya ben anlamadım şimdi.Biz imfye paramı verdik? nasıl oluyor bu?

Kusura bakmayın Başbakanımız değil miydi memura%3buçuk verirken yunanistanı örnek gösteren.Ne oldu bir ayda paramı bulduk?.imfye para veresiye kadar kendi emeklimize asgari ücretlimize verelim.olmadı afrikaya verelim.İmf nedir Allah aşkına...
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-21-2012, 21:52   #8
Kullanıcı Adı
barayev
Alıntı:
Terennüm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya ben anlamadım şimdi.Biz imfye paramı verdik? nasıl oluyor bu?

Kusura bakmayın Başbakanımız değil miydi memura%3buçuk verirken yunanistanı örnek gösteren.Ne oldu bir ayda paramı bulduk?.imfye para veresiye kadar kendi emeklimize asgari ücretlimize verelim.olmadı afrikaya verelim.İmf nedir Allah aşkına...
Devlet yönetimi kısır düşüncelerle ve ufak hesaplarla olmaz, EVET dünün Gırtlağına kadar BORÇ içindeki Türkiyesi bugün IMF ye BORÇ vermiştir ..
Hükümetler Memuru ZENGİN etmek için Hükümet etmezler ÜLKENİN ve MİLLETİN Menfaatleri, Çıkarları için HİZMET Üretirler..
Memurun FAKİRİ YOKTUR ve hiç bi Memur Devlette aldığı MAAŞI ASLA özelde ALAMAZ çünkü Özelde YATARAK ,İhaleye Fesat karıştırarak Facebook başında Dedikodu üreterek sabah 9 dan akşam 4 e kadar Çalışarak MAAŞ VERİLMEZ..
MEMURUN MAAŞI en azı 1.800 TL den 8 BİN e kadar MAAŞ var kamuda...

Türkiye Afrikasından Asyasına ve Latin Amerikasına kadar bir çok ülkeye Yardım yapıyor zaten de senin haberin yok...
barayev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-21-2012, 21:57   #9
Kullanıcı Adı
Terennüm
Alıntı:
barayev Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Devlet yönetimi kısır düşüncelerle ve ufak hesaplarla olmaz, EVET dünün Gırtlağına kadar BORÇ içindeki Türkiyesi bugün IMF ye BORÇ vermiştir ..
Hükümetler Memuru ZENGİN etmek için Hükümet etmezler ÜLKENİN ve MİLLETİN Menfaatleri, Çıkarları için HİZMET Üretirler..
Memurun FAKİRİ YOKTUR ve hiç bi Memur Devlette aldığı MAAŞI ASLA özelde ALAMAZ çünkü Özelde YATARAK ,İhaleye Fesat karıştırarak Facebook başında Dedikodu üreterek sabah 9 dan akşam 4 e kadar Çalışarak MAAŞ VERİLMEZ..
MEMURUN MAAŞI en azı 1.800 TL den 8 BİN e kadar MAAŞ var kamuda...

Türkiye Afrikasından Asyasına ve Latin Amerikasına kadar bir çok ülkeye Yardım yapıyor zaten de senin haberin yok...
Sevgili bareyev benim haberim var bundan emin olabilirisn..madem paramız var neden emekliye intibak yasasnı 2013 attık? bir gecede vekil maaaşlarına verilen zam niye intibak için yapılmıyor?
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-21-2012, 22:22   #10
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Terennüm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
madem paramız var neden emekliye intibak yasasnı 2013 attık? bir gecede vekil maaaşlarına verilen zam niye intibak için yapılmıyor?

İntibak yasası geçti diye biliyorum. İntibaka hak kazanan emekliler zamlı maaşlarını 2013 Ocak ayından itibaren almaya başlayacaklar inşaallah.

Milletvekili maaşlarına yapılan zamlar memur maaşlarına son zamanlarda olduğu gibi her 6 ayda bir yapılırsa milletvekilliği maaşlarına yapılan zammın oranı da düşecektir.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)