![]() |
#1 |
![]() “Bosnada Azerbeycanda her insan bir can Sular durmuş akan kandır kan Keşmir de Hatani de,içecekler kederden ekmekler acıdandır Yüreklerden inen derin bir ahtır Sen arıtacaksın ihanet tohumlarını topraktan Sen yeşerteceksin kayalıktan Sevgi , dostluk tomurcuklarını şahadet ağıtını ben yakacağım Kıyam türkülerini ben okuyacağım Keseceğim önünü fıratın bir dağ kurarak Şehitlerden Tersine akıtacagim fıratı İlham alarak Huseyinden ” Aşkla Cihad edenlere Şahadete gidenlere Hak yolda can verenlere selam olsun Hakka lebbeyk diyenlere Kinecekten inenlere Hizbullahi müminlere Selam selam olsun Selam olsun selam olsun selam selam olsun Küfre tuzak kuranlara Zülme karşı duranlara Puta darbe vuranlara Selam selam olsun İslam için savaşana Şehadete Ulaşana Mevlasına kavuşana Selam selam olsun Selam olsun selam olsun selam selam olsun Sarılarak her silaha Gönül verenler Allah'a Şanlı yüce Hizbullah'a Selam selam olsun Nurlu necmi sakıklara Uyan şeri kalıplara Şehid Hasan Ragıplara Selam selam olsun Selam olsun selam olsun selam selam olsun Şehadette Hüseyviye Seyit Abbas Musaviye Şanlı Şehit Atabiye Selam selam olsun Hanumandan geçenlere Şehadeti seçenlere Tagutları biçenlere Selam selam olsun Selam olsun selam olsun selam selam olsun Ezeldeki ahidlere Sadık olan Yigitlere Cezayirli Şehitlere Selam selam olsun Nice zülme acılara Gögüs geren bacılara Bosnaki mazlumlara Selam selam olsun Selam olsun selam olsun selam selam olsun Uyan İlahi emire Sahip olan Nur demire Afganistan Keşmire Selam selam olsun Filizlenen Akasyaya Filistinden Kafkasyaya Afrikadan tüm Asyaya Selam selam olsun Selam olsun selam olsun selam selam olsun Cehaleti silenlere İmameti bilenlere Çizgisine gelenlere Selam selam olsun Rehberlige uyanlara Mesajını duyanlara O yola baş koyanlara Selam selam olsun Selam selam olsuns elam selam olsun Kapılmayan şirk ağına Çagrılan Cennet bağına Girilen İslam çağına Selam selam olsun Endülüsten Buharaya Kaşgardan Büyük Sahraya Vahdet için biraraya gelenlere Selam selam olsun Selam olsun selam olsun selam selam olsun
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Emegine saglik, Allah razi olsun
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Videosunu her zaman izlerim,çok güzel ve anlamlı :-*
Sende sağolasın. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Evet cok guzel gercekten, sozleri de cok guzel
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Sanırım verilen bağlantıda sorun var, video falan göremedim ben :-\
Teşekkür ederim Selam Olsun 1, gerçekten güzel. Ama Selam Olsun 2, çok daha güzel :-* "Selam Olsun2 Tıklatın !" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() sanirim vtunnel dolayisiyla zaman asimina ugramis :D
belli bir sure sonra link kayboluyor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Sağolasın başkanım,1.'den daha güzel beyendim :-*
---- http://www.vtunnel.com/ adresine girip 'www.youtube.com' yazıp 'enter' tuşuna basın,youtube açılınca 'selam olsun' yazın video çıkar (ilk video) :-* |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|