|
![]() |
#1 |
![]() ![]() Ergenekon terör örgütü üyesi olduğu gerekçesiyle tutuklandıktan sonra, sağlık sorunları göz önünde bulundurularak tahliye edilen ve daha sonra hayatını kaybeden İşadamı Kuddusi Okkır’ın Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz’e verdiği ifadeyi yayınlıyoruz. OKKIR ERGENEKON’UN AİLE FOTOĞRAFLARINDA Okkır’ı nasıl bilirdiniz? Okkır cumhurbaşkanlığı seçimini nasıl yönlendirmiş? Solda birleşme için neler yaptı, hangi önerilerde bulundu? Ulusalcı dernekleri nasıl kullanmak istedi? AK Parti’nin önünün kesilmesi ve Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanı adaylığının engellenmesi için hangi taktikleri önerdi? İfadesinde Erdoğan’a nasıl hitap etti? İşte tüm bu soruların cevabı habervaktim.com’da: Ölümüyle Ergenekon’un avukatlarına malzeme oldu Ölümünün ardından özellikle kartel medyasının ve başını CHP’li Baykal’ın çektiği malum kesimlerin hükümeti ve Ergenekon soruşturmasını yürüten yargı mensuplarını yıpratma malzemesi olan İşadamı Kuddusi Okkır’ın savcılıktaki ifadeleri ilk kez habervaktim’de yayınlıyoruz. Meğer neymiş Okkır Okkır’ın habervaktim.com’a ulaşan ifadesinde, AK Parti’nin önünün kesilmesi, Recep Tayip Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı adaylığının önlenmesi için radikal şeyler yapılması önerisinde bulunduğunu itiraf ediyor. İşte altında Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz, Zabıt Kâtibi Kerziban İpek ve Avukat Mehmet Fatih Savaş’ın imzası bulunan ifade tutanağı: “Ülkesi için senaryo yazmayanlar, ülkesi için yazılmış senaryolarda yol alır’ şeklindeki yazı genel bir konuşma yazısıdır ve başka bir maksadı yoktur” dedi. Başbakan Erdoğan’a RTE diye hitap etmiş “Ülkenin dış durumu başlıklı yazı ve çözüm önerileri başlığı altındaki yazılar bana aittir. Şahsi görüşlerimdir. Buradaki çuval olayı, partilerin birleşmesi, RTE’nin cumhurbaşkanlığı önünü kapamamız gerekir şeklindeki bilgiler benim kendi görüşlerimdir, bunları hiçbir kimse ile paylaşmadım. Ancak kendi yazdığım çözüm önerileri bölümünde olmayan görüşlere de saygı duyacağımı belirttim” dedi. Radikal bir şey yapılmasını istemiş “Birlik ve beraberlik yolunda başlıklı yazı şahsi görüşlerimdir. Aybüke harekatı başlıklı yazı da benim şahsi yazımdır. Bu yazıdaki ‘radikal bir şey yapmazsanız AKP iktidara gelir’den, maksat 3 parti birleşmezseniz şeklinde bir görüştür. Mastır plan başlıklı yazı eskizlerdir” dedi. Ulusalcı oluşumları örgütlemek istemiş “Söylemlerimiz ayrı, eylemlerimiz ayrı ayrı olmasın. Birlikte harekat şart (33) başlıklı yazı bana aittir. Bu yazımda da ulusalcı dernekler ve platformların siyasi partiler gibi birleşmesi gerektiğini vurguladım. Diğer yazılar da internetten indirilmiş yazılardır. Bunlar bana e-mail yoluyla zaman zaman gelmiş yazı ve dernek tüzükleridir” dedi. Mevcut sistemle sorunu varmış Suçlamaları kabul etmediğini ve örgütsel bir oluşum içinde olmadığını da iddia eden Okkır’ın kendisine yöneltilen sorular karşısında, mevcut sistemi iyileştirmeye yönelik alternatif görüşler ürettiği, bu yöndeki çalışmaların tamamen milli çalışmalar olduğunu öne sürdüğü, hatta bakkalların bile birlikte örgütlenmesini amaçladığını söylediği de ifade tutanağında yer aldı. Okkır, ifadesinin sonunda, yaptıklarında bir kasıt bulunmadığını, bu nedenle de serbest bırakılmasını da talep etmiş. Okkır neredeyse her yerde Tahliye edildikten bir süre sonra hayatını kaybeden Kuddusi Okkır, Ergenekon örgütü mensubu olduğu gerekçesiyle tutuklanan önemli isimlerle aynı karelerde sık sık yer almış ve örgütün finans kaynaklarından biri olarak nitelendirilmişti. Okkır, sık sık Vatansever Kuvvetler Güçbirliği Hareketi Derneği Başkanı Taner Ünal, emekli Yüzbaşı Muzaffer Tekin, Kuvayi Milliye Teşkilat Başkanı Hüseyin Görüm gibi isimlerle aynı karelerde yer aldı. habervaktim.com
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ERGENEKON TUTUKLUSU IKEN KANSERE YAKALANARAK OLEN KUDDUSI OKKIR'IN SAVCILIK'TA VERDIGI IFADE
![]() OKKIR ERGENEKON'UN 'AILE FOTOGRAFLARI'NDA ![]() OKKIR ERGENEKON'UN 'AILE FOTOGRAFLARI'NDA ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ne kadar gecekonducular varsa gece demeden gündüz demeden inlerinde AKP'yi yıkmak için çalışmış.peki şimdi ne oldu.bir zamanlar örgütün mali kasası olarak bilinen,para içinde yüzen rahmetli kuddusi amca; içeri alınca kanserle tanıştı,kısa süre içinde hakkı rahmetine kavuştu.bakalım digerlerinin sonu ne olacak.dua etsinler ki kuddusi amca gibi olur. yoksa bu dünyada daha çok çekicekleri var. :-X
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bu dünya değil de öbür taraf da ne çekecekler merak ediyorum Vatana millete ihanet edilir mi ya >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|