![]() |
#1 |
![]() ARKADAŞLAR HEP SEÇİMLE İLGİLİ ANKETLER VAR BEN HER TÜRK EVLADINI İLGİLENDİREN Bİ KONU ÜZERİNE ANKET AÇMAK İSTEDİM.YORUMLARINIZI BEKLİYORUM BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU.SİZDEN OYLARINIZIN SEBEPLERİNİDE BELİRTMENİZİ İSTİYORUM.ÇÜNKÜ BU BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU VE BÖYLE Bİ ANKETİN SONUCUYLA HEM AK GENÇLİĞİNDE BU VATAN MESELESİ ÜZERİNDE SORUMSUZ KALMADIĞINI GÖSTERMİŞ SAYIN BAŞBAKANIMIZA BU YOLLA SESİMİZİ İLETMİŞ OLURUZ...
BENİM GÖRÜŞÜM EVET ARKADAŞLAR SEBEBİ: SAYIN BAŞBAKANIMIZN DEDİĞİ GİBİ HERŞEYİN Bİ ZAMANI VARDIR ZAMANI GELDİĞİNDE YAPILMASI GEREKEN YAPILIR.AMA SU AN İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ DURUM Bİ ÇIKMAZIN EŞİĞİNE GELMEKTEDİR.ŞU AN TÜRKİYEDE SEÇİM GÜNDEMDEDİR VE GÜNDEMİ OYALAMAKTADIR.BU KARMAŞADAN YARARLANANLAR ÇOKTUR.HATTA IRAK HÜKÜMETİ TÜRKİYE'YE SINIR İHLALİ YAPILIYOR DİYE NOTA VERMİŞ BİZE SALDIRI BU HADDEYE GELDİ.BUNDAN 3-5 SENE ÖNCE BİZDEN PASAPORT ALAN İNSANLAR BİZE NOTA VERİR HALE GELDİ.HA BİZ BU NOTAYA GÖREMİ HAREKET EDERİZ HAYIR.AMA BU HABERİ TÜM DÜNYA DUYUYOR.BİZ ONLARA BU CESARETİ BİLE VERMEMELİYİZ.BELKİ Bİ KIŞKIRTMA VAR BURDA OYNANAN OYUNLAR ÇOK KARMAŞIK,TÜRKİYEYİ NEREYE ÇEKİYORLAR BELLİ DEĞİL.AMA BU OLAYLARA BİRAZ DAHA SEYİRCİ KALIRSAK YAKINDA BİZİM TOPRAKLARIMIZA GİRMEYE KALKARLAR.BU TOPRAKLARDA YAŞADIĞIMIZ SÜRECE MUTLAKA BİRGÜN SAVAŞACAĞIZ ZATEN.BARİ GELECEĞİMİZİ KURTARALIM TIPKI DEDELERİMİZİN BİZİM İÇİN HİÇ CEKİNMEDEN CANLARINI ORTAYA KOYDUKLARI GİBİ.HER GÜN ŞEHİT VERMEKTEYİZ.BU BİZİM İÇİMİZİ MUTLAKA ACITIYOR.AMA ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR.ARTIK ŞEHİT HABERLERİNE ALIŞIR OLDUK.SADECE ÜZÜLÜYORUZ SİZCE BİŞEYLER YAPMAMIZ GEREKMEZMİ.BU OLAYA DUR DEMEMİZ GEREKMEZMİ.YILLARDIR VERDİĞİMİZ CANLARIN HESABINI SORMALIYIZ.Bİ DEYİMLE YILANIN BAŞINI KÜÇÜKKEN EZMELİYİZ.ÇÜNKÜ HER GEÇEN GÜN BU BELA ARKASINDA DESTEKLE BÜYÜYOR.ARKASINDAKİ DESTEĞİ HEPİMİZ BİLİYORUZ.ŞİMDİDE KÜRTDİSTAN DEVLETİ KURMAKLA UĞRAŞIYORLAR.SINIRIMIZA ŞANLI TÜRK BAYRAĞIMIZIN KARŞISINA KÜRDİSTAN BAYRAĞI DİKİYORLAR.RESMEN GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDE Bİ DEVLET KURUYORLAR VE BİZ İZLİYORUZ BUNU YAPAN PKK'DIR ARKADAŞLAR VE YÜZYILLARDIR BU TOPRAKLAR ÜZERİNDE EMELLERİ OLANLAR GİBİ ONLARINDA EMELLERİ VARDIR.ASLINDA O Bİ ARAÇ BELKİ BİRİLERİNİN MAŞASI.MUTLAKA O MAŞAYI UZATAN ELİDE KIRACAĞIMIZ GÜN GELİCEKTİR.HERGÜN ÖLEN ŞEHİTLERİMİZE SEYİRCİ KALAMAYIZ.BİZ DEVLETİMİZİN VE ASKERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ BENİM SESLENİŞİM TÜM TÜRK HALKINA VE SAYIN BAŞBAKANIMIZA BEN BİR TÜRK GENCİ OLARAK HER ZAMAN BU VATAN İÇİN ÇARPIŞMAYA HAZIRIM.BAŞBAKANIMIZ TÜRK GENCİNİN,TÜRK HALKININ ARKASINDA OLDUĞUNU BİLSİN BU GÜCE İHTİYACI VAR.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... ARKADAŞLAR MUTLAKA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.BÖYLE ÖNEMLİ Bİ KONUYA İLGİSİZ KALMAYIN LÜTFEN.VATANIMIZ İÇİN.ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM. SAYGILAR.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bence tartışılcak bi konu değil bazen benimde etrafımda çıkıyo bi ülkenin iç işlerine karışmak olmaz diyenler ben bu konuda bir çok konferansa toplantıya katıldım hep dinlediklerim saçma sapan şeyelrdi ama okdar uzatmaya gerek yok pkknın beslendiği yer belli kuzey ırakta durum belli Seçimden sonra zaten Kuzer Irak operasyonu mutlaka olacaktır şarttır
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() BEN BU KADAR ÖNEMLİ Bİ KONUDA NE KADAR DUYARLIYIZ GÖRÜŞLERİMİZİ GÖRMEK EN AZINDAN SESİMİZİ İLETMEYE ÇALIŞMAK İSTİYORUM ÇÜNKÜ ARTIK YETER DEMEMİZ LAZIM.BENCEDE SEÇİMDEN SONRA OPERASYONUN YAPILMASI LAZIM HEPİMİZİN SELAMETİ İÇİN BU GEREKLİ.YANIMIZDA Bİ CEHENNEM VARKEN BİZ NASIL RAHAT UYURUZ....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() eğer düzenlenirse yapacağım ilk iş askere gitmek olur.
Vatan'ım için canım feda |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() aslında osmanlı mantığıyla düşünürsek bize tehdit olan k.ırak ve dahada içlerde zulüm gören halka yardım için kesinlikle operasyon yapılmalıdır..
ama günümüz şartlarını düşünecek olursak 1_ katliamlar bize yüklenecek 2_ amerika oraya demokrasi (kuyruklu) götürdü__ ![]() 3_ dış borçlar ve bağımlılıktan dolayı uluslar arası baskılar 4_ zaten iranı sınır olarak büyük ölçüde çevrelemiş olan abd nin bizim üzerimizden stratejiler geliştirmesi 5_ saddam döneminde yapılan 24 operasyon nekadar yararlı oldu ve daha birçok şey yani girersek ne kazanıp neler kaybedeceğiz ![]() ![]() ![]() ![]() siz söyleyin operasyon yapalım mı ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Biz Irak a teröristleri besliyo,onları teslim etmiyo diye kızmıyomuyuz?
Eee aynı teröristler bizim ülkemizdede bulunuyo şu anda. Evimizde sinekler olduğunda ilk iş ne yaparız? Evdekileri öldürüp,camları kapatmazmıyız,şahsen ben öyle yapıyorum. Bu terör konusundada aynı adımlar atılmalı. Önce kendi içindekileri temizle sonra sınırları iyi kontrol et. O zaman başka ülkelerin iç işlerine karışmaya hakkımız olur. Bu Kuzey Irak operasyonu 2. planda olmalı. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() kesinlikle evet...
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() aynen katılıyorum
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() bence yapilmalidir.Ordaki kurtlerin temizlenmesi gerekir.Boyle bir operasyonun yarari olur
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() yapılmamalıdır.
kendi içimizdeki 3500 kişiyi yok etmeden dışardaki 500le uğraşmayalım. şimdi İRAN pkk VAR diye bize girse vana filan biz ne hissederiz? tek taraflı olmaz bu işler. mütekabiliyet diye birşey var. o sana yapabileceksde sen ona öyle yapacaksın... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|