Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 01-15-2009, 17:05   #1
Kullanıcı Adı
Ak_Melek
Thumbs up kahve insanı delirtiyor!
İnanması güç ama kahve insanı delirtiyor!

Araştırmacılar, günde 7 bardaktan fazla kahve içen insanlarda halüsinasyon görme riskinin arttığını bildirdi. Durham Üniversitesi'ndeki araştırmacılar, fazla kahve içen sağlıklı insanların hayal görebileceklerini ve aslında var olmayan sesler duyabileceklerini belirtti. Araştırma, 219 üniversite öğrencisi üzerinde yapıldı.

Gün içerisinde sürekli kahve içen öğrencilerin hayali ses ve görüntüler nedeniyle sıkıntı yaşadıkları ortaya çıktı. 7 bardaktan fazla kahve tüketen öğrencilerde halüsinasyon görme ihtimalinin, 3 kat arttığı tespit edildi.Bugün

15.Ocak.2009 01:51:09 samanyolu haber

benim gibi sevmiyen arkadaşlar için sorun değil ama kahveyi seven arkadaşlarr dikkat edin birinin çıldırdığını düşünüyorsanız ne kadar kahve tükettiğini sormayı unutmayın :D

Ak_Melek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-15-2009, 17:07   #2
Kullanıcı Adı
son durak
ya ben aksatmadan hergün içerim bagımlılık bi nevi ama bi iki bardaktan birsey olmaz demi....
son durak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-15-2009, 17:14   #3
Kullanıcı Adı
Ak_Melek
Alıntı:
son durak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya ben aksatmadan hergün içerim bagımlılık bi nevi ama bi iki bardaktan birsey olmaz demi....
son durak seni kontrol etmek lazım ;) garipten sesler duyuyor musun?
Alt 01-15-2009, 17:17   #4
Kullanıcı Adı
son durak
Alıntı:
Ak_Melek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
son durak seni kontrol etmek lazım ;) garipten sesler duyuyor musun?
hiç duymam hatta sanırım biraz sagırım.........
son durak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-15-2009, 17:09   #5
Kullanıcı Adı
Gölge
7 Bardak mı yok daha neler en fazla 3 bardak içtin mi nevri döner insanın varmıdır acaba günde 7 bardak kahve içebilecek bir babayiğit
Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-15-2009, 17:16   #6
Kullanıcı Adı
Ak_Melek
Alıntı:
Gölge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
7 Bardak mı yok daha neler en fazla 3 bardak içtin mi nevri döner insanın varmıdır acaba günde 7 bardak kahve içebilecek bir babayiğit
bende merak ediyorumm varmıdır arkadaşlarr 7 bardak kahve için arkadaşalar? bu arada içimizdeki delirmek üzere olan arkadaşlarıda ayırmış oluruz
Alt 01-15-2009, 17:19   #7
Kullanıcı Adı
Gölge
Alıntı:
Ak_Melek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bende merak ediyorumm varmıdır arkadaşlarr 7 bardak kahve için arkadaşalar? bu arada içimizdeki delirmek üzere olan arkadaşlarıda ayırmış oluruz
Ben almayayım ben içsem içsem en fazla 3 bardak içerim sonrası yalan olur geriye 4 bardak kalıyor o yüzden ben yırtıyorum
Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)