Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Organizasyonlar ve Kampanyalar Organizasyonlarımız ve Kampanyalarımız.

Stil
Seçenekler

Alt 12-09-2007, 23:33   #1
Kullanıcı Adı
eses
Standart kitap toplama kampanyası
şimdi bu kampanya türkiyede çok fazla yapılmaktadır.ama biz bunu sadece sitemizin ilk projesi olarak gündeme getirip çok daha güzel kampanyalar yapabiliriz.ayrıca ak gençler olarak okuyan tartışan bir gençlik olduğumuzuda kitap kampanyası olark yapabiliriz.ilk başta teşkilatlarda olsun olmasın bütün arkadaşlar kendi illerinde bir kampanya başlatacaklar.bunlar belirlenen illerdeki okulara gönderilecek.ayrıca milletvekilleri,yayınevleri de aranarak projeye katılacaklar.ayrıca bu projeyi de sadece kitap toplama kampanyası olarak değil kütüphane yaparak kütüphaneler yaparak çok daha güzel lacağını ve amacına ulaşacağını tahmin ediyorum.çünkü gelişmiş olark bildiğimiz ülkelerde 20000 nüfuslu kasabalarda dahi kütüphaneleri var ve sürekli okuyorlar.bu maddi durumu kötü olan bölgelre yöneli kitap okuma kampanyasıda olmasın.kitap okuamayı teşvik edecek bir kampanya olsun.ve başbakanımız köprüleri,yolları törenle açtığı gibi bu kütüphaneleride törenle açsın.bu ülkenin refahının artması için elbette köprülere ihtiyacı vardır lakin onları yapabilmesi refahını artabilmesi için okuması lazım
bu sadece benim aklıma gelen bir proje olamayabilirde ama fikirlerininzi esirgemezseniz ve bu projeye olumlu katkılarda bulunup,beraberce olgunlaştırıp uygulamaya geçersek çok güzel olacağını düşünüyorum
eskişehirden herkese selemlar

eses isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-09-2007, 23:34   #2
Kullanıcı Adı
mavera
güzel düsünce bendede cok sayida okunmus kitap bulunmaktadir ve o kitaplarin birilerine faydali olacagini düsünmek beni sevindirir..
bu konu üzerinde arge olarak bir egilelim..bu ince düsüncen icin bir kez daha tesekkürler kardesim ;)
Alt 12-09-2007, 23:36   #3
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
oncelikle sitemizin ilk projesi degil eskisehirli kardesim ;)

guzel bir proje , benim aklima gelen ise radikal in yaptigini yapamaz miyiz?
radikal gazetesi belirli yerlere kitaplar birakiyor okuyup yerine birakiyorsun tarzinda
ama bizim ozellikle bu tur projelere destek vermemiz gerekiyor ;)
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-10-2007, 00:16   #4
Kullanıcı Adı
Meftun
güzel fikre benziyor...adımızın bu tarz projelerle anılması iyi olur...ar-ge geliştirsin bakalım fikri sonuna kadar destek olalım ;)
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-10-2007, 23:01   #5
Kullanıcı Adı
eses
arkadaşlar kusura bakmayın ilk projeniz değil tabi ben uzun zamandır foruma giremiyorum abdullah kardeşimle zamanında 15 kişiyken bu günlerin hayalini kuruyorduk ama ben abdullah kardeşimiz hayalerine yetişemedim.o gayretiyle ve siz değerli arkadaşların jkatkısıyla forum bu noktaya gelmiştir.proje için ise bende sizin gibi düşünüyorum yani klasik bir kitap topla gönder kampanyası olmasın bu.sonuçta bizim arkamızda güçlü bir destek var tüm imkanlarımızı kullanalım ulusal medyada haber olacak şekilde tabi bunu yaparken gayemiz reklam olsun değilk ama biz öyle bir kampanya yapalım ki zaten biz istemsek bile o gündemde yerini bulsun arge bu anlamda tabiki fikri söyleyip kaçmak yok bende elimden gelen desteği veririm.sonuçta bizim kemal unakıtan abimiz var eskişehirirmizde bu arada bende foruma ye ni yeni girmeye başladım son zamanlarda çok güzel eşyler olmuş başta abdullah arkadaşım olmak züere tüm emeği geçenlere teşekür ediyorum.
Alt 12-10-2007, 23:03   #6
Kullanıcı Adı
eses
ama yine hatırlayatım klasik bir kitap toplama kampanyası olmasın kitap okumayı teşvik den bir uygulama olsun.acizane
Alt 12-13-2007, 13:32   #7
Kullanıcı Adı
eses
kardeşim ben bu konuyu açatım fakat kapıtılmasını istiyorum kapatırsan sevinirim.saygılar
Alt 12-13-2007, 13:38   #8
Kullanıcı Adı
mavera
Alıntı:
eses Nickli Üyeden Alıntı
kardeşim ben bu konuyu açatım fakat kapıtılmasını istiyorum kapatırsan sevinirim.saygılar
cok duygusal davraniyorsun kardes..pireye kizip, yorgan yakma..
Alt 12-13-2007, 14:42   #9
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
bence çok güzel ve faydalı bir kampanya mutlaka yapmalıyız..Neden kapatılsın ki böyle bir konu.Yüreğine sağlık kardeşim...
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-13-2007, 21:04   #10
Kullanıcı Adı
eses
arkadaşlar ben bir ricada bulundum.eger küstahlık etmiş gibi olmuyorsam kapatmanız beni bir hayli mutlu edecek.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)