|
|
|
|
#1 |
|
Kuymak ( Muhlama,Mıhlama) nasıl yapılır? İşte tarifi
![]()
|
|
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
baktım, benim yapacağım iş değil, anladım![]() üzüm, karpuz peynir,ekmeğe devam.. ![]() |
||
|
|
|
|
|
#3 |
|
kuymağı biz aydere çıkarken çamlıhemşinde yedik ama söylerken yağını az attırın yoksa kuymak yerine yağ yiyebilirsiniz.
Lezzeti çok güzel ama epey ağır ![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
Furkan sizin o Konya düğünlerinde yaptığınız etli pilava var ya hani.
Hani şu deniz altı yapıyosunuz birde :/ Onun üzerine yemek tanımıyorum.. Evde yapınca aynı olmuyo nedense:/ |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
konya düğünlerini hiç sevmem
etli pilav kısmı güzeldir yayla çorbası etli pilav helva tekrar bamya çorbası zerde ![]() |
|
|
|
|
#6 |
|
Bende sevmem düğünleri ama pilav için bi kaç kez gitmişliğim var :p
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kuymağı ben de severim babam çok güzel yapar
. İçine tel peynirini de atınca süper oluyor ![]() |
|
|
|
|
#8 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|