![]() |
#1 |
![]() Fatih Altaylı'nın, Cumhurbaşkanı Gül'ün kızının işe alınmasıyla ilgili uluslararası bir şirketin yöneticisini aradığı iddiası yalanlandı. Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi, Fatih Altaylı'nın, Cumhurbaşkanı Gül'ün kızının işe alınmasıyla ilgili uluslararası bir şirketin yöneticisini aradığı iddiasını yalanladı. Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi, ''gazeteci Fatih Altaylı'nın, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kızının işe alınmasıyla ilgili iddiasının gerçek dışı olduğunu'' bildirdi. Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi: ''Sayın Cumhurbaşkanımızın kızı Kübra Gül Sarımermer'in işe alınması için uluslararası bir şirketin yöneticisini aradığına ilişkin Fatih Altaylı'nın iddiası gerçek dışı ve tamamiyle hayal ürünüdür. Devletin yüce makamının bu tür mesnetsiz iddialara konu edilmesi gazetecilik sorumluluğu ile kesinlikle bağdaşmamaktadır.'' AA
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() 2. Tuncay Özkan.
bu adamı bitim kadar sevmiyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() kalbi kör kalemşörler ,elinizden geleni ardınıza komayın,,iftiranın kaçına kaç para alıyosanız isterseniz vergilendirmeyin,,söz veriyorum,,sizleri tanımsız ,sıfatsız,adsız ,soysuz ,sopsuz ,bırakmayacağım,,sizlere, tiynetinize ve hamurunuza uygun bir isim yada sıfat mutlak surette bulacağım,,artık sizi o isimle bilecekler,,o isimle adlandıracaklar,,,internet kullanıcıları google da bu ismi girip tıkladıkları zaman,,sizin tüm secereniz ortaya çıkacak,,cemaziyulevveliniz ortaya çıkacak,,belkide vatansever olmadığınız,vatana kasteden işbirlikçiler olduğunuz ortaya çıkacak,,üç kuruşluk menfaatiniz için, nasılda kaleminizi ve zihninizi,sosyalist ve marksist fikir emlakçılarına kiraladığınız komisyon yüzdeleriyle bir bir ortaya çıkacak,,evet sizlere bir kez daha söz veriyorum,,adsız,tanımsız,sıfatsız,soysuz,sopsuz kalmayacaksınız,,bu kötülüğü sizlere yapmayacağım,,,kimlik bilgilerinizi sil baştan güncelleştireceğim,,hiç merak etmeyiniz,,kalbi kör kalemşörler,,,
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Fatih Altaylı denen şahsiyetsiz güruh, tekrar Hasan Karakaya' nın diline düşmek istiyor herhalde. Zamanında aldığı ders yetmemiş demek ki...
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ikinci tuncayım olacak bu gidişle benim biraz isminin hakkını verse çok güzel olacak yanlış isim vermiş anasın babası buna yorgo veya thomas olması lazım idi bu dangalagın...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Sallamış tutacakmı demiş Kıt akıllı ... >
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |