![]() |
#1 |
![]() 28.06.2010 - 20:51
![]() ![]() ![]() İzmit'in 89. kurtuluş yıldönümü törenlerinde halkın ilgisini ne askeri bando, ne mehter takımı, ne de Makedonya halk oyunları ekibi çekti. Halkın ilgisi ücretsiz dağıtılan simitlereydi... İzmit’in 89. kurtuluş yıldönümü şenliklerine katılan halk, özel bir firma tarafından ücretsiz dağıtılan simit dolayısıyla satış arabalarının önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Kutlama şenliklerine destek veren özel bir fırının ücretsiz simit dağıtımı, satış arabaları önünde izdiham yaşanmasına neden oldu. Bu sırada, Eğitim ve Doktirin Komutanlığı bandosu da, Sabri Yalım Parkı’nda askeri marşlar ve şarkılardan oluşan bir dinleti sundu. Kutlama yürüyüşü ise Mehter Marşı eşliğinde yapıldı. Katılım düşüktü Eğitim ve Doktirin Komutanlığı Bandosu’nun dinletisiyle başlayan kutlama etkinliklerinde, kutlama yürüyüşüne İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, CHP’li Belediye Meclis üyesi Gülümser Ayhan, bazı demokratik kitle örgütlerinin yöneticileri, Ankara Seymenler Kulübü folklor ekibi, Makedonya’dan gelen halk dansları topluluğu üyeleri ve az sayıda vatandaş katıldı. Grup, mehter takımının çaldığı marşlar eşliğinde belediye binası önüne yürürken, binaya yakın yerde Pişkin Simit Fırını tarafından ücretsiz simit dağıtımı yapılıyordu. Giderek yoksullaşan emekçi kitlelerin yaşadığı kentte 4 arabada dağıtımı yapılan simitler, uzun kuyruklar oluşunca kısa sürede bitti. (soL-Kocaeli) www.sol.org.tr
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() AK Parti, 2002 yılında fakirleştirilmiş bir Türkiye devraldı. AK Parti, Anasol M'den iktidarı devraldığında Türkiye'nin Milli Geliri 230 Milyar $'lar, Kişi Başına Düşen Milli Geliri ise 2.500 $'lar seviyelerindeydi. AK Parti 7,5 yıllık iktidarında, 1929 Dünya Ekonomik Krizinden sonra dünyanın görmüş olduğu en büyük ekonomik kriz olan 2008 Dünya Ekonomik krizine rağmen Milli Geliri 600 - 700 Milyar $'lar seviyelerine, Kişi Başına Düşen Milli Geliri ise 8.000 - 10.000 $'lar seviyelerine yükseltip, Türkiye'yi fakirlikten kurtararak orta gelirli bir ülke haline getirdi. Daha da iyi olacak inşaallah. Yeter ki Türk Milleti, AK Parti'yi en az 1-2 dönem daha tek başına iktidara getirsin.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bunun yoksullukla alakasi yok.. yasadigim ülkede gelir seviyesi cok yüksek ama bedava birsey dagitildigimi zaman yine izdiham oluyor..
bu daha cok bedava sirke olayini hatirlatiyor.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Şey gibi olmuş,
Chp gençlik kolları metro saatleri değişikli için eylep yapıp; '' baskılar bizi yıldıramaz '' diyorduya ![]() Bunların ki de öyle olmuş ![]() Hay sizin zihniyetinize ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
![]() Laiklik karın doyurmuyormuş demek ki ![]() cumhuriyet mitinglerindeki yüz binleri ben göremedim neredeler ? Beyin göçümü gerçekleştirdiler acaba yoksa bedenen de yok mu oldular ? Bunu yoksulluğa vurmak şapşallık. |
||
![]() |
![]() |
#6 |
![]() novek .....
geçenlerde pikniğe gittim..... herkes orda önlerinde karpuzları filan herşeyleri var... gittiğim piknik alanı belediyenin idi, belediye jest olsuın diye karpuz dağıtmak istedi ve izdaham neticesinde kalabalık olunca, karpuzları bırakıp kaçtı gitti.... burda hükümetmi suçlu? yoksa bizim insanlarımızın aç gözlülüğümü? yada senin öküzün altında buza arama çabanmı? Konu unnamed tarafından (06-28-2010 Saat 23:51 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Canım simit çekti yarın gidip aynı yerden simit alacam :D hemde 75 kr verip
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() yoldaş bizim burda das kapital dağıtıyorlar bedava...
Acaba gitsem alsam benide böyle afişe edermisin diye korkuyorum... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|