![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar Akpartiforum olarak artık haber yazmayada başladık
![]() Mecidiyeköy'de şüpeli bir paket imha edildi ve bu paketi bilin bakalım nereye koymuşlar? Benim bineceğim otobüsün durağına ![]() Bugün bir şekilde normal saatten geç bir şekilde durağa gittim.Hiç adetim olmadığı halde geç saatte dışarıda birşeyler yedim ve bu bana tahmini 20 dk kazandırdı. Açıkcası vaktim dolmuş olsaydı durakta hakkın rahmetine kavuşabilirdim. Tabi burada polisimizin olaya anında müdahalesi taktire şayan. İlgili bölgeye geçmemize izin verilmedi. Sonra şüpeli paketten uzakta başka bir otobüse bindim.O arada büyük bir patlama oldu. Bomba olup olmadığını bilmiyorum ama ses olarak büyük bir patlama oldu.Otobüsüm o arada hareket ettiği için inip inceleme yapamadım ![]() Haberi internette bulamadım bulan olduğunda paylaşırsa sevinirim.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Bombalar her yerde Halkların kardeşliğini pekiştirmek için çabalıyorlar Bomba kardeşliği |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() O zaman geçmiş olsun =)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() İyi dilekleriniz için Allah razı oldun gırgıra vurduğuma bakmayın...normalde benim o saatte durakta olmam lazımdı.İnsan düşünmedende edemiyor açıkcası.Ya fark edilmeseydi..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Geçmiş olsun burak
|
|
![]() |
![]() |
![]() |