![]() |
#1 |
![]() Ne Zaman Anlarsınız Sahip Olduğunuz Şeylerin Kıymetini?
İllaki Kaybetmek Gerekir Dimi Kandırmayalım Birbirimizi Çoğumuz Anlamayız Sahip Olduğumuz Şeylerin Kıymetini Ben İyi Mal Olduğumdan Yazmıyorum Bunları Bende Yazdıklarımı Yaptım Bilmedim Kıymetini Bilmem Gerekenlerin Böyle Yazılarda Genelde Söylenen Şeyi Söyleyim Aile, Anne ve Baba Anne Yada Babası Olmayana Sorun Kıymetini Annesine Zamanında Doya Doya Sarılmayanlara,Onu Ne Çok Sevdiğini Söylemeyenlere Sorun Babasının Yanaklarına Son Nefeste Öpücük Konduranlara Sorun Sonra Arkadaşınız Dosttunuz Sevgiliniz Ne kadar Bilirsiniz Kıymetlerini Keşke Dilim Kopsaydıda Demeseydim Diyenlere Sorun Zor Gününde Keşke Yanında Olsaydım Diyenlere Sorun Peki Zamanın Kıymetini Yüzünde Her Çizginin Kötü Bir Hatırası Olanlara Sorun Bir Anda Herşeyi Yok Olanlara Sorun Güzel Günlerini Kaybedenlere Sorun Dönüşü Olmayan Hata Yapanlara Sorun En Önemlisi İse Sağlık Size Şöyle İfade Edeyim Görmek Ne Kadar Önemlidir Dimi Yada Duymak Konuşmak ve Dokunmak Gün Batımını Göremeyenlere Sorun Kuş Seslerini Duyamayanlara Sorun İçindeki Çığlığı Doya Doya Haykıramayanlara Sorun Elini Kullanamayanlara Sorun Sokaklarda Çılgınca Koşamayanlara Sorun Değerini Kaybetmeden Anlıyamayacağımız Şeyler Bunlar Şimdiden Kendinize Keşkeleri Hazırlayın Kaybettiğinizde İhtiyacınız Olacak.......
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ah o keşkeler yok mu :-\ neyse paylaşımın için teşekkürler
![]() |
|
![]() |