|
|
#1 | ||
|
Öncelikle film hakkında yazılan yazılara bakalım .
Alıntı:
Alıntı:
Filmin tamamını dikkatli bir biçimde izledim bazı bölümlerini tekrar tekrar yanlışmı anladım diye tekrar izledim. Dinler arası diyalogtan değil dinler arası diyalog masalının vaad ettiği aile yapısını Kur'an ayetleriyle çatışmasını bu çalışmaları yapanların müslüman gruplara nasıl iftira atıp kin kustuklarını gösteren bir film. Filmin başına batmana gidiyorlar mustazafların bir hücre evi basılıyor çatışma çıkıyor domuz bağıyla öldürülmüş insanlara ulaşıyorlar alenen mustazaflar ve tekbir getirip ortaya çıkan tüm müslümanlara terörist damgası yapıştırılıyor. Filmdeki haci bir rivayete göre fethullah gülen amerikada maria adında bir yabancıyla evli bir yabancıyla evlenmenin mahsuru olmadığı anlatılıyor çarpık bir aile ilişkisi var kızı daha evlenmeden bir yabancının evinde kalıyor onunla öpüşmeler falan kızını yabancıyla evlendiriyor. Film boyunca müslüman gruplara terörist damgası yapıştırılıyor. Filmin sonlarına doğru ayasofyaya gidiyorlar haci dua ediyor karısı hristiyan usulüne göre dua ediyor orada buluşuyorlar hacının kızı klisede evleniyor falan pes yani tam anlamıyla İslam düşmanı karalama bir film kendimi bir an terörist hissettim ha ![]() bu filmi tamamen izlemenizi istirham ediyorum izleyin ve bu büyük oyunu bu karanlık senaryoyu bir müslüman vicdan olarak görün. Bunların bir hesabı varsa elbette Allah'ında bir hesabı vardır.
|
|||
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Film hakkında uzun uzun yorum yaptım açılan konsuunda.
Saçma sapan bir film.İlk defa bir filme haram ettim paramı. Boncuk sinemasında film izlerim daha fazla katkısı olur eminim.Töbe ya. |
|
|
|
|
#3 |
|
Ben daha önce izlemiştim bir kısmını ama parça parça bölümlerini falan
bu gece arkadaşla ışıkları kapatıp tam anlamıyla izleyince dehşete düştüm haci |
|
|
|
|
#4 |
|
Sinirlendim acayip ha bunları destekleyenleri Allah ıslah etsin olmuyorlarsa yok etsin. İslam düşmanı fahişe fikirli soytarılar ya !
|
|
|
|
|
#5 |
|
merak ettim izleyim oyle yorumlayım
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
izlemye gerek yok...
mahsun un çektiği filmden ne beklenir ki... hiç merak bile etmedim filmi... |
|
|
|
|
#7 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
izleyeceksin o zaman(:
|
|
|
|
|
#9 |
|
Mahsun Kirmizigül 'de ne kadar yanildigimi " Günesi gördüm" filmini izledigimde anladim.
Cok güzel bir film. Kendisine hic deger vermem, yalnizca bir filmini izledim ama sinama alaninda yetenekli oldugu düsüncesindeyim. Bu Film bende de merak olusturdu. Ins. izlerim. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
İzlemedim izlemem...
Kızını bir gayrimuslimle nikahlayan bir hocanın duygusal hikayesini izleyecek değilim... Fatih tezcan abinin filmle ilgili eleştirisini okumanızı öneriyorum... |
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|