|
![]() |
#1 | |||
![]() Bağcılar Kültür Merkezi'nde 'Ortadoğu'da Değişim Süreci' isimli bir panel gerçekleştirildi.
Panelde Turan Kışlakçı, Selahattin Özgündüz, Nureddin Şirin ve Ahmet Varol birer konuşma yaptılar. Nureddin Şirin yaptığı konuşmada Suriye isyanına değindi ve Türkiye'de Suriye isyanına destek verme adı altında yapılan bazı yanlışları anlattı. 'İsrail rejimi ortadan kalkmadan devrim tamamlanmış olmayacak' diyen Nureddin Şirin, 'Hüsnü Mübarek rejimi devrildiği gibi Harameyn işgalcisi Suud diktatörlüğü de, Ürdün'deki o şempanze, palyaço krallığı da, Bahreyn'deki diktatörlük te, Yemen'deki diktatörlük te ve aynı şekilde Suriye'deki zalim dikta da İnşaallah devrilecektir'diyerek devam etti. Ayrıca Nureddin Şirin şunları söyledi: Fakat burada İslam ümmetinin bu umutlu bu sevinçli gelişmenin önünde çok ciddi bir tuzak ve komplo önümüze getirilmektedir. Emperyalizm Ortadoğu'daki halk hareketlerine hazırlıksız yakalandı ama o Büyük Şeytan Amerika bu halk hareketlerini kendi yörüngesine çekmek, Büyük Ortadoğu Projesini gerçekleştirilmesinin enstürmanı haline getirmek ve aynı şekilde aslında bölgede var olan Emperyalizm ve Siyonizm belini kıran, Kudüs'ün kapısını açan ve Siyonist İsrail rejimine tarihinin en ağır yenilgilerini tattıran ve dünya müslümanlarına Filistin'in bütünüyle özgürlüğünün yakın olduğunun bu gayri meşru Siyonist rejimin bütünüyle tarihin çöplüğüne atılacağının müjdesini veren İslami direnişi kırma operasyonlarına dönüştürmüştür. İşte Nureddin Şirin'in çok önemli açıklamaları:
Şirin yaptığı konuşmayı şöyle bitirdi: Ben Nureddin Şirin olarak şunu söylüyorum ki, Eğer benim kaygım, sadece ve sadece Siyonist rejimin ortadan kaldırılması mücadelesinin sekteğe uğraması ve uğratılmasından başka bir şeyse ve herhangi bir mezhepçi herhangi bir hizipçi mülahaza ile tavır takınıyorsam Allah'ın, meleklerin, peygamberlerin, yeryüzündeki bütün müminlerin laneti benim üzerime olsun. islamigundem.com
![]() |
||||
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() işte bu adamı bü yüzden seviyorum kardeşim hayatı müslümanların derdi ile derlenmekle geçiyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|