![]() |
#1 |
![]() Bu oyun tarzında anket umarım hoşunuza gider . Hepsini ayrı ayrı yazmanıza gerek yok alıntı yapıp boşlukları doldurabilirsiniz ! Lütfen tek cevap yazın ! Şimdiden iyi eğlenceler ...
Eğitim mi - İş mi : Evlilik mi - Bekarlık mı : Uyku mu - muhabbet mi : Gece hayatı mı - ev hayatı mı : Cem Yılmaz mı - Beyazıt Öztürk mü : Elveda Rumeli mi - Hatırla Sevgili mi : Mac mi - Laptop mu : Kahve mi - Çay mı : Sedan mı - Hacthback mi : Haber mi - Açık oturum mu : Köy mü - Şehir mi : İşkembe mi - Mercimek mi : Çok Kariyer mi - Çok Para mı : Kiraz mı - Vişne mi : Ferrari mi - Lamborghini mi : Zeki Müren mi - Bülent Ersoy mu : Aşk mı - Para mı : Dizi mi - Sinema mı : Deniz kenarı mı - Dağ Başı mı : Converse mi - Kundura mı : Cafe mi - Bar mı : Polisiye mi - Kültürel mi :
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Estağfurullah güzel insan ! Paylaşımın için Teşekkür etmekle birlikte konuyu güncelliyorum !
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Eğitim mi - İş mi : Eğitim Evlilik mi - Bekarlık mı : Evlilik Uyku mu - muhabbet mi : Din üzerine olursa sohbet Gece hayatı mı - ev hayatı mı :Tabiki ev hayatı :-* Cem Yılmaz mı - Beyazıt Öztürk mü :Beyazıt öztürk Elveda Rumeli mi - Hatırla Sevgili mi :Hatırla sevgili Mac mi - Laptop mu : Lap top Kahve mi - Çay mı : Kahve Sedan mı - Hacthback mi :Bilmiyorum :-[ Haber mi - Açık oturum mu :Haber Köy mü - Şehir mi :Giresun olursa köy :D İşkembe mi - Mercimek mi :Mercimek Çok Kariyer mi - Çok Para mı :Kariyer derdim hiç olmadı :-X Kiraz mı - Vişne mi :Kiraz Ferrari mi - Lamborghini mi : :-\ Zeki Müren mi - Bülent Ersoy mu :İkiside değil Aşk mı - Para mı :Aşk Dizi mi - Sinema mı :Yabancı sinema Deniz kenarı mı - Dağ Başı mı :ikiside olsa süper olurdu : ![]() Converse mi - Kundura mı :-- Cafe mi - Bar mı :ikiside değil Polisiye mi - Kültürel mi :Kültürel |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Eğitim mi - İş mi :eğitim...
Evlilik mi - Bekarlık mı : :-X Uyku mu - muhabbet mi :muhabbet Gece hayatı mı - ev hayatı mı :ev tabikii Cem Yılmaz mı - Beyazıt Öztürk mü :beyazıt.. Elveda Rumeli mi - Hatırla Sevgili mi :elveda rumeli Mac mi - Laptop mu :? Kahve mi - Çay mı :çay...çay... Sedan mı - Hacthback mi :? Haber mi - Açık oturum mu :haber.. Köy mü - Şehir mi :köy İşkembe mi - Mercimek mi :mercimek tabiki Çok Kariyer mi - Çok Para mı :? Kiraz mı - Vişne mi :kiraz Ferrari mi - Lamborghini mi :ya bi anadolada razıyım... Zeki Müren mi - Bülent Ersoy mu :ıy ..hiç biri Aşk mı - Para mı :para Dizi mi - Sinema mı :? Deniz kenarı mı - Dağ Başı mı :deniz kenarı ama..ıssız dağ kenarlarında Converse mi - Kundura mı :? Cafe mi - Bar mı : Polisiye mi - Kültürel mi :polisiye |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Eğitim mi - İş mi : Eğitim Evlilik mi - Bekarlık mı : Evlilik (değilim ama olsun,paylaşmak güzeldir : ![]() Uyku mu - muhabbet mi : Muhabbet Gece hayatı mı - ev hayatı mı : Gece,ama evde Cem Yılmaz mı - Beyazıt Öztürk mü : Cem Yılmaz Elveda Rumeli mi - Hatırla Sevgili mi : Elveda Rumeli Mac mi - Laptop mu : Maç Kahve mi - Çay mı : Çay Sedan mı - Hacthback mi : Sedan Haber mi - Açık oturum mu : Haber Köy mü - Şehir mi : Köyyyyyyyyy :-* İşkembe mi - Mercimek mi : Mercimek Çok Kariyer mi - Çok Para mı : Kariyer para getirir ama para ![]() Kiraz mı - Vişne mi : Kiraz Ferrari mi - Lamborghini mi : Lamborghini Zeki Müren mi - Bülent Ersoy mu : Zeki Müren Aşk mı - Para mı : Aşk Dizi mi - Sinema mı : Sinema Deniz kenarı mı - Dağ Başı mı : Dağ başı Converse mi - Kundura mı : ikiside değil,Terlik :-* Cafe mi - Bar mı : Kafe ;) Polisiye mi - Kültürel mi :Polisiye |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|