![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Evet yarın... Pazar günü. Ankara, Sıhhıye meydanındayız. Duyarlı insanlara duyrulur.
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() GELİYORUZ
KOCAELİ ! |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() İstanbuldan araç kalkıyor mu ? Giderdim valla,en azından saat yok :p
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Saat yok derken miting saatini diyorsan saat 16.00 hüdaverdi kardeş.
Furkanca kardeş hoşgelirsiniz safa gelirsiniz inşaallah. Yolunuz açık olsun. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Yanlış yazmışım saadet dicektim.
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Evet parti yok bu sefer tamamen sivil toplum kuruluşları var.
ama şu an ankarada acaip yağmur başladı, acaip gökgörültüsü, yıldırımlar, yağmur müthiş. İnşaallah öğleden sonra düzelir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Ben fiziki rahatsızlıklardan dolayı otobüse binemedim daha doğrusu yataktan kalkamadım her tarafım tutulmuşl 1 haftalık eylemler sonucu
saat 13:00 ' da taceddin dergahında Şair Cahit Zarifoğlunu anma etkinliği var mitingden önce oraya uğrayabilirsiniz. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Geçmiş olsun furkanca, acil şifalar diliyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Dün gece çalıştığım için sabah feribotu kaçırdım burdan otobüsle gidenler'de erken gitmiş onlara'da katılamadım sonra kafam attı saat 12:00 de otobüse binip tek başıma gittim birde trafiğe yakalandım saat 6 gibi Şişli'den servise bindim gidene kadar 7 oldu saat sonuna zor yetiştim
![]() Kalkıpta hiç bilmediğin İstanbula tek başına gidersen olacağı buydu zaten ama olsun o atmosferi görmek yeterliydi benim için.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Ya hocam sen istanbulda değilmiydin? ben seni istanbulda biliyordum ![]() Sen tarafını belli etmişsin, yüreğine sağlık. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|