|
![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar Dağlıca'dan bir komutanın sözleri...
"PKK'lılar ellerini kollarını sallayarak geçti, yukarıdan bırakın gitsinler diye emir geldi. ******" olay yaratacak sözler... Arkadaşlar Bugün Gazetesinin internet sitesinde yayınlanan bir video var. Küfür içeriyor ... İsterseniz izlersiniz. Haberin Linki: http://www.bugun.com.tr/haber_detay.asp?haberID=25749 Videonun Bulunduğu Link: http://www.bugun.com.tr/video.asp?cm...&sid=679013656 Dağlıca'da baskına uğrayan Tabur Komatanı'nın dehşet itirafları YouTube'a düştü.... HABER DETAYLARI Dağlıca Komutanı Yarbay Onur Dirik'e ait olduğu iddia edilen bir ses kaydı Youtube ve diğer video paylaşım sitelerine düştü. İnanılması güç sözler var... 21 Ekim'de meydana gelen, 13 mehmetçiğin şehit olduğu ve 8'inin kaçırıldığı Dağlıca PKK Baskını'nın tartışmaları bitmek bilmiyor. Baskında ihmaller zinciri olduğu iddiaları ayyuka çıkarken Dağlıca Tabur Komutanı Onur Dirik bir dizi suçlamayla karşı karşıya kalmıştı. Onur Dirik'in geçtiğimiz ay Dağlıca Baskını'ndan sonra yılbaşı kutlamasında çekilmiş görüntüleri yayınlanmıştı. Şimdi ise Dağlıca Komutanı Onur Dirik'in bir ses kaydı Youtube'a düştü. Youtube'tan sonra video paylaşım sitelerine yayılan ses kaydında Yarbay Onur Dirik olduğu iddia edilen şahıs, Dağlıca baskınıyla ilgili önemli ayrıntılar veriyor, bölge köylülerine ağır küfürler ediyor, genelkurmay, bazı komutanlara hakeretler yağdırıyor ve hakkındaki bazı suçlamaları kabul ediyor. Ayrıca Dağlıca'da şehit olan bir üsteğmenin günlüğü okunuyor. Şehit üsteğmen günlüğünde "PKK'lıların gözlerinin önünden katırlarla geçtiğini, ama kendilerinin müdahale etmesine izin verilmediğini, kahroltuğunu..." yazıyor.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() vatan haini herif senin askerliğin vatanına değil terör örgütüne
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bİraz düzmece gibi geldi bana.Ama bu olamaz anlamına gelmiyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bu tip şeylerin var olduğunu ben de duymuştum...
teröristin içerde de adamlarının olduğunu (yani askeriyenin içinde) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() olabilir kardeş baksana ne çetelerde ne örgütlerde bile çıkıorlarda hatta generaller çıkıyor bundada çıkarlar herkesin kanı temiz olmuyor
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() abi yukarıdan bırakın geçsinler diye emir geliyor... Rütbesi yüksek olmayan komutan ise PKK'lı geçiyor diye ana avrat yukarıya sayıyor... Ben daha önce duymuştum...Fakat şimdi ses kaydı ortaya çıktı...
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|