![]() |
#1 |
![]() Terör örgütü propagandası yaptığı gerekçesiyle Hürriyet gazetesi muhabirine ve sorumlu müdürlerine mahkumiyet cezası verilmesi yeni bir tartışmayı beraberinde getirdi.
Vakit gazetesinin hukukçu yazarlarından Ali İhsan Karahasanoğlu, bugünkü yazısında Hürriyet'in bu yönüne değinerek, "Eli kanlı terör örgütünü, bu ülkede kim överse, dökülen kanlardan da sorumlu değil midir?.. Tetiği çekip askeri şehid etmek suç ise; o tetiği çekip askeri şehid edenleri övmek de suç değil midir?" diye sordu. http://www.akpartiforum.com/showthre...473#post437473 vakit
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() gazete okumam internetten tvden görüyorum haberleri
ama evde suraya buraya lazim oluyor gazete büyük yaprakliya almaya gidiyorum oda Hüriyet oluyor arada bir getirirlerse Türkiye oluyor ama cogunlukla Hüriyet oluyor bende almiyorum birde Politika var kimin oldugunu bilmedigim icin onuda alamadim :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ben yurtdisinda oldugum icin her gazete olmuyor avusturya gazeteleride minnacik hem birde ben köydeyim
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Biri PKK yardım Eder kimi ... kimi ergenekona finasmanlık yapar yac yeter...
Tarafsız Ne Ocu Ne bucu... Olan halk için değerlendiren bir Gazete istiyorum... YeniŞAfak -Zaman-Vakit-Star-Bugün - Taraf (en şaşırdığımsa bu)akp yayın organı gibi.... Malüm Doğan Grubu(Vatan-Hüriyet-Milliyet-Posta-vs.Cehepe avkatlığına sayunan medya.. Turkuvaz Medya Grubu: Akp sözcülüğü.. Milli Gazete... ( Milli Görüş yayın organı(tek takiye ile parti desteklemeyen gazete)) baska etkin medya organı kaldımı... Tabi simdi bunlar yetmez gibi yeni taraftar kanal açmaktan geri kalınmıyo.. Ulusal Tv - Biz Tv - kalnal 24 - Ülke falan filan... Yaw tarafsız Medya istiyom sadece halk için yazan çizen... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Bu ülkede takıye ile parti destekleten gazetelerin en başında gelir milli gazete..Saadetin yayın organı. Onlardan başkada yok o kadar açıkça yok zaten |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Sana cevap verip ramazanımın son gününü zeyir etmeyeceğim senle fakat çok lüzümsuz ve ağzı bozuk konuşuyorsunuz...sizi saygıya ve adabı muaşerete davet ediyorum...sadece saldırı ve kin modu ile tartışmaya çalışan birine cevap verme hatasında bulunarak sana bunları söylüyorum... Ve sana son yazım... ( bir daha nekadar ağzını bozarsan boz nekadar milli görüşe saldırırsan saldır seni doğal karşılıyorum...)kardeş...Allah yar ve yardımcın olsun... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |