Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Ay'ın Enleri ve Ak Üyeleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=222)
-   -   Temmuz Ayı İçin, Ay'ın En'leri Başlamıştır... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=131314)

HaArP 07-05-2010 10:40

Almi ve Murat Kardeşlerimize Teşekkür ederim... Çok zarifsiniz...

OTTOMAN 07-05-2010 11:33

Alıntı:

ALmi´ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764351)

En Yardımsever Üye: Y.Karaca , Nun , siyah gül , ottoman

En Efendi Üye: Murat , Y.Karaca , Adem etyemez , Cihannur , ak gurbetçi , ottoman ak sevda , Gönülden , Seyyah , hyrnisa , Nusret , Ayşe , Sukutu Hayal

EyvAllah ...

depare 07-05-2010 11:59

Teşekkürler Almi..

Fırat 07-05-2010 12:37

Teşekkürler Murat enlerinde yer almak çok güzel toprağım..

ALmi´ 07-05-2010 12:46

En aykırı , en geveze , en muhalefet'lerin arasına bir ismi eklemeyi unutmusum. Tabi o fazla takılmadıgı için buralara (novek,zilzal gibi) normal gözümden kaçması. Ama şimdi söyleyeyim geç değil.
Karsu adlı üye...Zilzal'le , novek'e rakip gibi..Artık çekişirler kendi aralarında.. Kim daha geveze kim daha muhalefet diye..

.:Ay_Yıldız:. 07-05-2010 12:54

Almi seviyorum seni :utangaç: çok teşekkür ederim :)

M-u-r-at sana da teşekkürler :)

EpiVaTeS 07-05-2010 14:00

Teşekkürler...

Beylerbeyi 07-05-2010 16:02

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764388)
Bu kadar mı güzel anlatılır yahu :w::w:

uykulu uykulu ancak o kadar oldu, yine de pat diye anlamışsındır hangi imzayı kastettiğimi :)

Alıntı:

siyah gül 07 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764415)
M-u-r-a-t sende unuz zaten bizde unuturuz elbette

ben de diyordum kimi unutmuşum :ayutandım: neyse ki sağlam mazeretim var: uykusuzluk :) ibrahim gibi değerli bir abimizi de unutmuşum :( (yav bu smiley lerden kafasını duvara vurandan bir tane istiyorum, ya da kafasına çekiç vuran bir sarı kelle :) )

Alıntı:

barışcan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764424)
http://img88.imageshack.us/img88/403...uncermutlu.jpg

Bu resim olmasın :) fakiriz ama mutluyuz:)

aynen bu ;D;D

kedi köpek tavuk demişim, kedi yokmuş resimde :w: kedi yok ama pencerede kuşlar var

garibim tavuğa üzüldüm, herkes uyuyor bi o ayakta.

maşallah 6 çocukları var. İlginç olan çocukların en büyüğü en fazla 3 yaşında. 3 yılda 6 çocuk, Maşşallah :)

Atatürk 1930'da 6 ve üzeri çocuk yapan kadınların madalyayla ödüllendirileceğini söylemiş, madalya yerine para da verilebileceğini belirtmişti. resimdeki adamın en büyük şanssızlığı o dönemde yaşamamış olması. :) Bu arada Başbakanımızın 3 çocuk önerisini eleştirenlerin Atatürk'ün 6 ve üstü çocuk sahiplerinin ödüllendirileceğini söylemesine ses çıkarmamaları çocuk sayısı konusunda belirttikleri görüşlerde samimi olmadıklarını gösteriyor. (böyle bir başlıkta bile siyasete girdim ya helal olsun bana ;D )

bu arada imzanın sahibi AK- Fırtınası imiş :)

siyah gül 07 07-05-2010 16:20

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764685)
uykulu uykulu ancak o kadar oldu, yine de pat diye anlamışsındır hangi imzayı kastettiğimi :)

ben de diyordum kimi unutmuşum :ayutandım: neyse ki sağlam mazeretim var: uykusuzluk :) ibrahim gibi değerli bir abimizi de unutmuşum :( (yav bu smiley lerden kafasını duvara vurandan bir tane istiyorum, ya da kafasına çekiç vuran bir sarı kelle :) )

aynen bu ;D;D

kedi köpek tavuk demişim, kedi yokmuş resimde :w: kedi yok ama pencerede kuşlar var

garibim tavuğa üzüldüm, herkes uyuyor bi o ayakta.

maşallah 6 çocukları var. İlginç olan çocukların en büyüğü en fazla 3 yaşında. 3 yılda 6 çocuk, Maşşallah :)

Atatürk 1930'da 6 ve üzeri çocuk yapan kadınların madalyayla ödüllendirileceğini söylemiş, madalya yerine para da verilebileceğini belirtmişti. resimdeki adamın en büyük şanssızlığı o dönemde yaşamamış olması. :) Bu arada Başbakanımızın 3 çocuk önerisini eleştirenlerin Atatürk'ün 6 ve üstü çocuk sahiplerinin ödüllendirileceğini söylemesine ses çıkarmamaları çocuk sayısı konusunda belirttikleri görüşlerde samimi olmadıklarını gösteriyor. (böyle bir başlıkta bile siyasete girdim ya helal olsun bana ;D )

bu arada imzanın sahibi AK- Fırtınası imiş :)

Çok geçerli bi nedenmiş ben seni uyanıkken unutayımda o halde:V

Beylerbeyi 07-05-2010 16:25

Alıntı:

siyah gül 07 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764697)
Çok geçerli bi nedenmiş ben seni uyanıkken unutayımda o halde:V

valla haklısın gül; özür dilerim :( (ağlayan bir sarı kelle olsaydı fena olmazdı )

yok yok sen beni unutmazsın, hatta enlerinde bana o kadar çok yer verecen ki utandıracan beni :)

kendimi nasıl affettirebilirim acaba :hmm bi biskrem versem ? yok ucuz olur, en iyisi canlı mı canlı adın gibi bir Gül vereyim :gül:

affedildim mi :) (bir daha unutmayacağıma dair söz de veriyorum :) ) (yani inşallah unutmam ;D )

All times are GMT +3. The time now is 11:52.