![]() |
Almi ve Murat Kardeşlerimize Teşekkür ederim... Çok zarifsiniz...
|
Alıntı:
EyvAllah ... |
Teşekkürler Almi..
|
Teşekkürler Murat enlerinde yer almak çok güzel toprağım..
|
En aykırı , en geveze , en muhalefet'lerin arasına bir ismi eklemeyi unutmusum. Tabi o fazla takılmadıgı için buralara (novek,zilzal gibi) normal gözümden kaçması. Ama şimdi söyleyeyim geç değil.
Karsu adlı üye...Zilzal'le , novek'e rakip gibi..Artık çekişirler kendi aralarında.. Kim daha geveze kim daha muhalefet diye.. |
Almi seviyorum seni :utangaç: çok teşekkür ederim :)
M-u-r-at sana da teşekkürler :) |
Teşekkürler...
|
Alıntı:
uykulu uykulu ancak o kadar oldu, yine de pat diye anlamışsındır hangi imzayı kastettiğimi :) Alıntı:
ben de diyordum kimi unutmuşum :ayutandım: neyse ki sağlam mazeretim var: uykusuzluk :) ibrahim gibi değerli bir abimizi de unutmuşum :( (yav bu smiley lerden kafasını duvara vurandan bir tane istiyorum, ya da kafasına çekiç vuran bir sarı kelle :) ) Alıntı:
aynen bu ;D;D kedi köpek tavuk demişim, kedi yokmuş resimde :w: kedi yok ama pencerede kuşlar var garibim tavuğa üzüldüm, herkes uyuyor bi o ayakta. maşallah 6 çocukları var. İlginç olan çocukların en büyüğü en fazla 3 yaşında. 3 yılda 6 çocuk, Maşşallah :) Atatürk 1930'da 6 ve üzeri çocuk yapan kadınların madalyayla ödüllendirileceğini söylemiş, madalya yerine para da verilebileceğini belirtmişti. resimdeki adamın en büyük şanssızlığı o dönemde yaşamamış olması. :) Bu arada Başbakanımızın 3 çocuk önerisini eleştirenlerin Atatürk'ün 6 ve üstü çocuk sahiplerinin ödüllendirileceğini söylemesine ses çıkarmamaları çocuk sayısı konusunda belirttikleri görüşlerde samimi olmadıklarını gösteriyor. (böyle bir başlıkta bile siyasete girdim ya helal olsun bana ;D ) bu arada imzanın sahibi AK- Fırtınası imiş :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
valla haklısın gül; özür dilerim :( (ağlayan bir sarı kelle olsaydı fena olmazdı ) yok yok sen beni unutmazsın, hatta enlerinde bana o kadar çok yer verecen ki utandıracan beni :) kendimi nasıl affettirebilirim acaba :hmm bi biskrem versem ? yok ucuz olur, en iyisi canlı mı canlı adın gibi bir Gül vereyim :gül: affedildim mi :) (bir daha unutmayacağıma dair söz de veriyorum :) ) (yani inşallah unutmam ;D ) |
All times are GMT +3. The time now is 11:52. |