Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset Forum Anketleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=309)
-   -   Ağustos Ay'ı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=133971)

Hakan Özkan 08-26-2010 11:52

Alıntı:

Yalçın KARACA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 790907)
Hakan abi sizin oy oranınız 35 olduğu ve bu bizlerde hayırı çağrıştırdığı için yarışma dengelerinden uzaklaştırılabilirsiniz. Mavera abimizin yardımına nail olmak kolay kolay olmaz bu arada . :)

Başkanım bu aşamada hayır lı cümleler kurmamaya dikkat ediniz lütfen.Mavere abimizin desteğini almak muhakkak herkese nail olmaz.Ama sizlerde bu desteğin akabinde bizlere gereken değeri oylarınızla verin lütfen.:)
Ben aleni haykırıyorum evet diyen arkadaşlar gelin ortak paydada buluşalım.Evet diyelim ağustos ayı için,gelecek aylar için önümüzü açalım.:)
Evet diyenler haydi oy kullanmaya:)
Hakan özkan için bir evet yeterli:)

Hakan Özkan 08-26-2010 12:09

Başkanım bilirsiniz ki zaten bizim işimiz yoğunlukta köylüler ile.Onun için köylere çıkmak için çaba sarfetmeye gerek yok bizim ayağımıza geldikleri vakit evetleri çoğaltıyoruz.Bak busabah bile bir evet daha kazandık.:)
Ama sizlerin köylere gidip o güçlü hitabetiniz ile evet in gerekliliğini anlatmanız 12 eylülde sandıkları patlatacağını umuyorum.:)

NûN 08-26-2010 14:10

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 790566)
Oy vermedi iseniz bunu değerlendirelim Nun son günler ne gibi istekleriniz var. :)

Hımm, şimdi şöyleki:

Zaten baştan kaybettiniz hocam, benim "Evetçigiller"le işim olmaz, "Hayır"da hayır olduğuna, keramet olduğuna inanmaktayım! :hihi2:
Gerçi tamam itiraf ediyorum, Hayır da hayır olduğuna felan inandığım yok tüm Hayırcıgiller gibi, sadece bu işin Ak Partiye yaramasını hazmedemiyorum, kıskanıyorum onları, kimsenin yapamadığını yapacaklar :) Ne kadar bu anayasa benim işime de gelse, ideolojik sabit fikir değil mi? İlla de ı ııııı :hihi2: Gözüme görünmüyor güzellikleri sadece Ak Parti faktörü batıyor bana, deliye dönüyorum iftar basasım var ya :hihi2:

Neyse işte iş bu sebeple oyum hayır, bu yüzden de boş kullanacağım =D

Ya da vereceğiniz rüşvete bağlı olarak seçimim değiştirebilirim, gerçi ben elit biriyim, oyumu satmam ama elitler de modern olarak oy satabilir, bilirsiniz işte bu işleri:hihi2:

Eşref 08-26-2010 14:23

Alıntı:

.::NûN::. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 791072)
Hımm, şimdi şöyleki:

Zaten baştan kaybettiniz hocam, benim "Evetçigiller"le işim olmaz, "Hayır"da hayır olduğuna, keramet olduğuna inanmaktayım! :hihi2:
Gerçi tamam itiraf ediyorum, Hayır da hayır olduğuna felan inandığım yok tüm Hayırcıgiller gibi, sadece bu işin Ak Partiye yaramasını hazmedemiyorum, kıskanıyorum onları, kimsenin yapamadığını yapacaklar :) Ne kadar bu anayasa benim işime de gelse, ideolojik sabit fikir değil mi? İlla de ı ııııı :hihi2: Gözüme görünmüyor güzellikleri sadece Ak Parti faktörü batıyor bana, deliye dönüyorum iftar basasım var ya :hihi2:

Ya da vereceğiniz rüşvete bağlı olarak seçimim değiştirebilirim, gerçi ben elit biriyim, oyumu satmam ama elitler de modern olarak oy satabilir, bilirsiniz işte bu işleri:hihi2:

Rüşvet öyle mi? Suç üstü yakalandınız! Cezanızı bu durumda ben keseceğim. :karizmatik: Lütfen profilinize bakın, ardından cezanızı konuşalım. ;ı:

NûN 08-26-2010 14:30

Alıntı:

KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 791077)
Rüşvet öyle mi? Suç üstü yakalandınız! Cezanızı bu durumda ben keseceğim. :karizmatik: Lütfen profilinize bakın, ardından cezanızı konuşalım. ;ı:

http://www.akpartiforum.com/images/r...tation_pos.gif Ağustos Ay'ı İçin;... 26-08-2010 01:23 PM KaraEsref Vereceğiniz rüşvete bağlı olarak cezanızı unutabilirim. :P

:hihi2:

Amanııın nasıl bir dünya burası yav :hihi2:

Ya aslında Hakan Bey'e rüşvet verin derkene onu kasdetmemiştim, nasıl desem yani bir bakıma onun oy alabilmek için forum için yapması gerekenleri örnekleyecektim :hihi2:

Hem rüşvet derken ben öyle dağdaki çobanlar gibi rüşvet almam, elit amcalarım gibi modern yaparım herşeyi, kılıf bulurum kilise direğine, minare katiyen kullanmadım bakın, yobaz değilim çünkü :hihi2:

Neyse topralayamadım =DD Artık görmezden geliverin, yoksa bana ceza sökmez Silivrinin bir kapısından koyarsınız olmayan bir hastalık çıkartıp öteki kapısından çıkarım :hihi2:

Bilirsiniz bu işleri işte konuşturmayın beni :hihi2:

Hakan Özkan 08-26-2010 17:57

Alıntı:

.::NûN::. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 791072)
Hımm, şimdi şöyleki:

İyice karmançorman oldum bu cümleler karşısında :) ben bir şey demedim ne lazımsa hemen yapalım bitsin bu ızdırap. :)

Erhan KARACA 08-28-2010 21:27

Burdan İlk olarak forum yonetimine Sesleniyorum: oyumu hakan abiye verin ben duzeltemiyorum (:

2. olarak da Yıldırım demirorene sesleniyorum: istedigi tup markasını kullanarak bi forvet alsun da artık konstipasyona girecem yauu (:

Hakan Özkan 08-29-2010 10:39

Alıntı:

Erhan KARACA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792018)
Burdan İlk olarak forum yonetimine Sesleniyorum: oyumu hakan abiye verin ben duzeltemiyorum (:

2. olarak da Yıldırım demirorene sesleniyorum: istedigi tup markasını kullanarak bi forvet alsun da artık konstipasyona girecem yauu (:

Zaman aşımından ötürü istemiyorum senin küflenmiş oyun yaramaz bana Erhan.Sen buraya gel elden ver onu :w:

Mavera 08-29-2010 11:34

cekismeye bakar misiniz :) son 2 gün ve bir oy cok degerli, hatirlatmak isterim :)

Hakan Özkan 08-29-2010 11:44

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792243)
cekismeye bakar misiniz :) son 2 gün ve bir oy cok degerli, hatirlatmak isterim :)

:) Hocam Ertuğrulun yokluğunu iyi değerlendirdik. Devşirme oylarmı ne var burda . Hiçte vaatde bulunmadım ya neyse. Bitsin artık bu ızdırap :w:

All times are GMT +3. The time now is 02:34.