![]() |
Alıntı:
Ben aleni haykırıyorum evet diyen arkadaşlar gelin ortak paydada buluşalım.Evet diyelim ağustos ayı için,gelecek aylar için önümüzü açalım.:) Evet diyenler haydi oy kullanmaya:) Hakan özkan için bir evet yeterli:) |
Başkanım bilirsiniz ki zaten bizim işimiz yoğunlukta köylüler ile.Onun için köylere çıkmak için çaba sarfetmeye gerek yok bizim ayağımıza geldikleri vakit evetleri çoğaltıyoruz.Bak busabah bile bir evet daha kazandık.:)
Ama sizlerin köylere gidip o güçlü hitabetiniz ile evet in gerekliliğini anlatmanız 12 eylülde sandıkları patlatacağını umuyorum.:) |
Alıntı:
Zaten baştan kaybettiniz hocam, benim "Evetçigiller"le işim olmaz, "Hayır"da hayır olduğuna, keramet olduğuna inanmaktayım! :hihi2: Gerçi tamam itiraf ediyorum, Hayır da hayır olduğuna felan inandığım yok tüm Hayırcıgiller gibi, sadece bu işin Ak Partiye yaramasını hazmedemiyorum, kıskanıyorum onları, kimsenin yapamadığını yapacaklar :) Ne kadar bu anayasa benim işime de gelse, ideolojik sabit fikir değil mi? İlla de ı ııııı :hihi2: Gözüme görünmüyor güzellikleri sadece Ak Parti faktörü batıyor bana, deliye dönüyorum iftar basasım var ya :hihi2: Neyse işte iş bu sebeple oyum hayır, bu yüzden de boş kullanacağım =D Ya da vereceğiniz rüşvete bağlı olarak seçimim değiştirebilirim, gerçi ben elit biriyim, oyumu satmam ama elitler de modern olarak oy satabilir, bilirsiniz işte bu işleri:hihi2: |
Alıntı:
|
Alıntı:
:hihi2: Amanııın nasıl bir dünya burası yav :hihi2: Ya aslında Hakan Bey'e rüşvet verin derkene onu kasdetmemiştim, nasıl desem yani bir bakıma onun oy alabilmek için forum için yapması gerekenleri örnekleyecektim :hihi2: Hem rüşvet derken ben öyle dağdaki çobanlar gibi rüşvet almam, elit amcalarım gibi modern yaparım herşeyi, kılıf bulurum kilise direğine, minare katiyen kullanmadım bakın, yobaz değilim çünkü :hihi2: Neyse topralayamadım =DD Artık görmezden geliverin, yoksa bana ceza sökmez Silivrinin bir kapısından koyarsınız olmayan bir hastalık çıkartıp öteki kapısından çıkarım :hihi2: Bilirsiniz bu işleri işte konuşturmayın beni :hihi2: |
Alıntı:
Neyse işte iş bu sebeple oyum hayır, bu yüzden de boş kullanacağım =D İyice karmançorman oldum bu cümleler karşısında :) ben bir şey demedim ne lazımsa hemen yapalım bitsin bu ızdırap. :) |
Burdan İlk olarak forum yonetimine Sesleniyorum: oyumu hakan abiye verin ben duzeltemiyorum (:
2. olarak da Yıldırım demirorene sesleniyorum: istedigi tup markasını kullanarak bi forvet alsun da artık konstipasyona girecem yauu (: |
Alıntı:
Zaman aşımından ötürü istemiyorum senin küflenmiş oyun yaramaz bana Erhan.Sen buraya gel elden ver onu :w: |
cekismeye bakar misiniz :) son 2 gün ve bir oy cok degerli, hatirlatmak isterim :)
|
Alıntı:
:) Hocam Ertuğrulun yokluğunu iyi değerlendirdik. Devşirme oylarmı ne var burda . Hiçte vaatde bulunmadım ya neyse. Bitsin artık bu ızdırap :w: |
All times are GMT +3. The time now is 02:34. |