![]() |
Konuyu çarpıtmayalım.Konu K.Irak'ta ki Özerk Kürdistan.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
afedersiniz... yeni farkettim...yabancı olduğum için foruma...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
"ötün" şeklindeki ifadeniz hoş olmamış, zaten konuyu da yanlış anlamışsınız. Kürdistan ifadesinin geçtiği yerde kininizi boşaltmak için hemen klavyeye sarılmaktansa başlıkta ben ne yazmışsım onu okuyup, bilgilendikten sonra yorum yaparsanız daha hayırlı olur. ben Türkiye'nin bölünüp Kurdistan'ın kurulması gerekliğinden bahsetmiyorum. böyle diyen biri teröristtir. ben sadece Kuzey Irak'taki özerk Kürt yönetiminin kendi sınırları içerisinde bir devlet kurmasından rahatsızlık duyup duymayacağınızı sordum. eğerböyle bir devlet kurulursa bizim Irakla sınırımız kalmayacak ve yeni komşumuz Kurdistan olacak. bu ülkeyle ilişkilerin nasıl olması gerektiğini sordum ama malesef bazıları beni pişman etti. Alıntı:
Alıntı:
bu arada konuyla ilgili nerdeyse 100 yorum yapılmış ama malesef başlıkla alakalı bir açıklamada bulunulmamış. Lütfen ülkemizin sınırlarını bir kenara bırakıp Kuzey Irakla ilgili yorumlar yapalım. Ülkemizin sınırlarıyla oynamak kimsenin haddine değil. |
Tamam hacı bende hem ülketoprağından,hem de sınırdan sözettim ;D
|
Talihsiz yorumlar konuyu talihsizleştirmiş.Yorumları okuyunca üzüldüm açıkçası.
Bir kere konuyu okumadan direk kirli zihniyetlere karşı duyulan kin hemen dökülüvermiş.Bence tutumlar yanlış yerde yanlış konuda yanlış kişilere karşı yapılmış. İkincisi ise burada kürdistan kurulsun diyen kimse yok.Buradaki kürtler özerkliğe karşı iken konunun bu yönde gelişmesi hoş olmamış. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 01:26. |