![]() |
En Aktif Üye: Akıncı_34. Noktaların efendisi, Mavera, Beylerbeyi, Furkanca Bakış.. En Yardımsever Üye: Ottaman, Ak Kelebek, Akını_34 En Ciddi Üye: Asi_İsyankar En Çok Rastladığınız Üye: Merve, Cihannur, Akıncı_34, Noktaların Efendisi, Beylerbeyi, Mavera En Fanatik Üye: Almi, Hipermuhafazakar En Tatlı Başbelası üye: Hatice, Merve, Ruh-i Zar En Geveze Üye: Hüdaverdi, Mavera, Beylerbeyi En Karizmatik Üye: benim olduğum yerde anlamsız bir soru olur bu:saygılar:;D En Kibar Üye: Ak Kelebek, Yalçın Karaca, Hakan Özkan... En Komik Üye: Noktaların Efendisi, Mavera, Beylerbeyi En Daimi Üye: Nusret, Unnamed, Merve, Feride En Paylaşımcı Üye: Akıncı_34, Ak Gurbetçi, Buzul... En Sevimli Üye: Ruh-i Zar, Cnntülfirdevs, Hatice En Sinirli Üye: Merve, Akıncı_34, ALmi, El Emin En Heyecanlı üye: Herkes... En Sabırlı Üye: Yalçın Karaca, Adem Etyemez, Hakan Özkan En Sakin Üye: Haarp En iyi İmza: unnamed, Akıncı_34, Noktaların Efendisi En Efendi Üye: Ruh-i Zar, Furkanca Bakış, Ottaman, Adem Etyemez, ukbâ En Muhalefet üye: Gönülden... En Bilimsel üye: Haarp En Tekrarcı üye: vardı eskiden kalmadı artık... En Milliyetçi üye: Ezel, Furkanca Bakış, Hüdaverdi.. En Özgürlükçü üye: Ezel, Hüdaverdi En Aykırı üye: Gönülden, Hipermuhafazkar, bedevi En iyi Yorum yapan Üye: Yalçın Karaca, Fırat, Beylerbeyi, Noktaların Efendisi, Fırat, Özgün Genç, Ahmet Yasin, Akıncı_34, Ukbâ En Anlaşılır üye: Yalçın Karaca, Ak Kelebek, Akıncı_34 En Yeteneğini yansıtan üye: Buzul, Ak Gurbetçi, Meçhul, Delilinnur... kimseyi gözden kaçırmamaya çalıştım amma unutulan elbet olmuştur... Affola... |
Teşekkür ederim sevgili Unnamed...
|
unnamed abi Allah razi olsun cok sagol :saygılar:
|
Asi İsyankar ve Merve teşekkürler :)
|
Ben biraz alışılmışın dışında bir değelendirme yazmak istiyorum, lütfen kimse kırılmasın.
En kendisine mahçup olduğum, mahçubiyetten beni kıvrım kıvrım kıvrandıran üye : Gönülden En her yorumundan bal damlayan, beğeni vermeye doyulamaz üye : Mavera En foruma yüksek seviye katılmasına sebep olan üyeler : Almi, Merve, Ak Kelebek, Hatice, Gönülden, Rizeli, Adem Etyemez En hangi yeteneğinden vasıfından ötürü bölüm sorumluluğu aldığını bugüne kadar göremediğim üye : Furkanca Bakış, Nusret En iyi şekilde takım tutan üyeler : Adem Etyemez, Almi, Noktaların Efendisi En duruşuna hayran bırakan üyeler : Yalçın Karaca, Adem Etyemez, Hakan Özkan, El Emin, Benhur, Mavera, Matilla, Rizeli En sevimli cüz alan, Kuran'ı garip bıraktırmayan üyeler : Hatice, Nun En askerden dönünce tanınmaz hale gelen üye : Hüdaverdi En çok yürek hoplatan üye : Matilla (Son dakika - Başbakan istifa etti haberiyle bu alanda liderliği en az 1 sene kimseye kaptırmaz) Forumun Quaresması : Almi En Taraf Gazetesi duruşu : Asi İsyankar En Zaman Gazetesi duruşu : Yalçın Üstat En foruma renk getiren üyeler : Erhan Karaca, Merve En körfezce bakış : Furkanca bakış, unnamed, Fırat En özlenen üyeler : Duyguseli, Leyal, FarukArslan, red-yellow En özlenmeyen üyeler : Banlanan saadet partililer (redyellow hariç) |
İlk kez biri bana sinirli demiş. Şaşırdım :) Benimkisi aslında sinirli olmak değil de yerine göre hareket etmekti de demek ki öyle bir yönümde varmış. Ben de yeni öğrenmiş oldum :) Sağolasın Unnamed.
Hiper şimdiye kadar en fazla beğendiğim en seninki oldu. Sana daha çok teşekkür ediyorum :)) |
unnamed sana beni enlerine yaz diyen oldumu...
|
Bende değişmişim ;D
Harbi değiştim mi ben ? Değiştim sanırım. ??? |
Merve,unnamed ve hipermuhafazakar teşekkürler.
|
En Sinirli Üye:
*Adem Etyemez *Unnamed *EZEL *THY teşekkür ederim merve..ama benim asabiyetim nefsimden kaynaklanmıyor derdimden kaynaklanıyor..ayrıca bu forumda elimden geldiğince fevri,nefsi ve asabi davranışlarda bulunmamaya dikkat ediyorum.yazdıklarımız ise yürekten yazılır dilimiz sivri olsada yüreğimiz yumuşaktır sevgili kardeşim. |
All times are GMT +3. The time now is 02:54. |