Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençler, Partililer Tanışalım ! (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Ak Parti Gençlik Kolları(Nasıl üye olunur nelere yapılır?) -Lütfen yardım edin!Merhab (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=141077)

aysun1609 07-26-2016 00:10

Merhaba arkadaşlar Afyonkarahisar genç kollarına üye olmak istiyorum.Bana Afyonkarahisar için yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı?

dirican 07-26-2016 11:15

Selamün aleykum. akpartikonya sayfasından 2 senedir üyelik formu dolduruyorum fakat üyelik olmuyor. Üyelik için online başka nereye başvurabiliriz.

aensar667 08-24-2016 20:42

Alıntı:

onurcan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1038914)
Arkadaşlar parti üyeliği veya gençlik kollarına üyelik konusunu daha öncede cevaplamıştım,
18 yaşını dolduran her vatandaş bulunduğu ilçe teşkilatına giderek üye kaydı yaptırabilirler. üyelik onaylandıktan sonra gençlik kolları biriminde genç arkadaşlar faaliyetlere katılabilirler toplantılar v.s gibi gençlik kolları yönetimindede görev alabilirler bunların olabilmesi için aktif bir ak partili olmanız gerekir siyasetin okulu oralardan başlar kendinizi geliştirerek olur,
sizlere tavsiyem çekinmeden göğsünüzü gere gere gidin teşkilatlara sohbette var siyasette ....

Merhaba ben 19 yaşında akp destekli bir ailenin çocuğu olarak ve daha önemlisi akp olarak akp gençlik kollarina kayıtollmayi dusuniyorum ama siyaset konusunda fazla bi bilgim yok bu sorun olur mu vede toplantılara katilamadigimiz zaman atılma gibi bir durum söz konusu mu ?

oguzhan1245 08-25-2016 13:14

Alıntı:

aensar667 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1065468)
Merhaba ben 19 yaşında akp destekli bir ailenin çocuğu olarak ve daha önemlisi akp olarak akp gençlik kollarina kayıtollmayi dusuniyorum ama siyaset konusunda fazla bi bilgim yok bu sorun olur mu vede toplantılara katilamadigimiz zaman atılma gibi bir durum söz konusu mu ?

hocam gidiyorsun ilçe teşkilatına üye olucaksın üye olup devamlı gitmezsen kaydını silebilirler ama kayıt olduk tan sonra devamlı oradan aktif olursan senin için daha iyi olur . O yüzden ilk önce oraya gidip göğsünü gere kayıt ol sonrası sana kalmış zaten

halitaygun 08-27-2016 01:38

Nasıl batman il gencilk kurulu uyesi olabilirim yardimci olabilcek kimse var mi ????

onurcan 08-28-2016 17:58

Alıntı:

aensar667 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1065468)

siz önce çekinmeden gidin görün yaşayın gerisi sonradan gelir...

onurcan 08-28-2016 18:03

Alıntı:

dirican Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1064803)
Selamün aleykum. akpartikonya sayfasından 2 senedir üyelik formu dolduruyorum fakat üyelik olmuyor. Üyelik için online başka nereye başvurabiliriz.

parti üyelikleri internetten veya başka bir yöntemle yapılmaz
bulunduğun ilçe teşkilatına gideceksin orada üyelik formu dolduracaksın ve imzalayacaksın ilk aşaması sizin yapacağınız bu,
teşkilat gereken işlemlerin ardından üyeliğinizi sisteme kayıt eder...

Veci DINC 09-12-2016 14:42

Merhaba arkadaşlar sadece safariden mi giriş yapılıyor yoksa kendine has bir program mı var yardımcı olurmusunuz

emrebaki 10-09-2016 12:27

bu konuda bilgili olanlar banada mesaj atabilir mi özellikle yaş sınırı var mı yok mu ne gb şartlar gerekli bunlarıda söylermisiniz

Ozkanber28 10-10-2016 14:49

Bulunduğunuz ilçenin teşkilat binasından forum doldurarak 2-3 hafta içinde üyeliğiniz aktif oluyor, arkadaşlar..

All times are GMT +3. The time now is 19:30.