Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   bu anlaşmayı imzlayanları protesto ediyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=141148)

Mavera 11-21-2010 14:52

Alıntı:

orhan gündoğdu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 833743)
hani çok savunduğunuz numan bey diyorya herşey milletin gözü önünde gerçekleşdi diye.işte hepsi gazete küpürleri hemde fransada yayınlana,diğer konularda tv ekranlarında açıkca görülüd.bazı konularda bizat şahitleriyle saklı bende.

sen kimsin ki sende sahitleriyle sakli? buyur belgen, bilgin varsa burada paylas yoksa öyle bol keseden atma..
iftira iftira diye yaygara yapip söylentiler üzerinden yorum yapanlarin ne kadar samimi olduklari ortaya cikiyor!

M.Atilla 11-21-2010 14:59

Alıntı:

orhan gündoğdu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 833743)
hani çok savunduğunuz numan bey diyorya herşey milletin gözü önünde gerçekleşdi diye.işte hepsi gazete küpürleri hemde fransada yayınlana,diğer konularda tv ekranlarında açıkca görülüd.bazı konularda bizat şahitleriyle saklı bende.

Öncelikle cümlelerinizdeki eksiklikler fazla olduğundan anlamı karmaşık hale getiriyor..düzgün cümle kurmanız daha anlaşılır olacaktır...yorumunuza gelirsek, her gazetede yazanlara inanacak olursak halimiz hoş olmaz..gazete yazıları, şahitleri bende saklı gibi laflar bende inandırıcı etki yapmıyor..daha somut bilgilerle açıklayınız..Belki şahitleri gerçekten saklıdır ancak açıklayamıyorsanız da açıklayabileceğiniz iddialar ortaya atın..

orhan gündoğdu 11-21-2010 16:31

gerek varmı belgeye.gözünüze giren füze kalkanı olayındaki tavırlarınız ortada iken size bugün HZ. İSA gelse yine aynı taasubla gül ve erdoğan demedikten sonra inanmassınız.onun için belge ve bilgi emirganda gzili görüşmleri açıp çok sevdiğiniz atv nin arşivinden seyret..niye yazıyorumki nasılsa gülle erdoğan yanlış yapmaz onlar ı peygamber gibi gören il başkanları var..

Terennüm 11-21-2010 16:34

Alıntı:

orhan gündoğdu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 833785)
gerek varmı belgeye.gözünüze giren füze kalkanı olayındaki tavırlarınız ortada iken size bugün HZ. İSA gelse yine aynı taasubla gül ve erdoğan demedikten sonra inanmassınız.onun için belge ve bilgi emirganda gzili görüşmleri açıp çok sevdiğiniz atv nin arşivinden seyret..niye yazıyorumki nasılsa gülle erdoğan yanlış yapmaz onlar ı peygamber gibi gören il başkanları var..

lanet olsun işte milli görüşün bizde bıraktığı tek artı budur..liderimize kesin itaat ederiz...

Mavera 11-21-2010 16:36

Alıntı:

bunu diyenler neredyse erbakani mehdi ilan edip, 84 yasinda ondan medet umanlar olunca cok ama cok komik oluyor :)

M.Atilla 11-21-2010 18:06

Alıntı:

Bu psikolojiyi iyi bilirim..bu tür durumlarla çok karşılaştım..bir konu hakkındaki iddia karşısında belge isteyince hep bu tür sözlerle savunma mekanizması çalıştırılır..zihniyet değişmezki..zihniyet hep aynı değişen fizik..bir de çok sevdiğim bir taktik daha var:konudan konuya atlama taktiği..şimdi de il başkanlarına topu atarak körü körüne bağlılık hususuna çekmek istiyorsunuz konuyu..tebrik ederim..son olarak,siz belgeleri dökün önümüze bırakında gerek olup olmadığına biz karar verelim..

Saltuk Buğra Han 11-21-2010 19:05

Araya girmek gibi olmasın ama bence arkadaşa biraz çok yükleniliyor gibi geliyor bana.
Yazılanların tamamını okudum.
Eğer olaya üzerimize giydiğimiz siyasi kostümlerden ,peşin hükümlerimizden ve beynimize yerleşmiş fikirlerden arındırılmış olarak bakarsak sonuç olarak şöyle bir şey görmekteyiz.
Allahın ipine sarılmak yerine ,Amerikanın kalkanına sarılmak.
Arkadaşın anlatmak istediği de her halde bu oluyor.

orhan gündoğdu 11-21-2010 19:53

Alıntı:

Saltuk Buğra Han Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 833844)
Araya girmek gibi olmasın ama bence arkadaşa biraz çok yükleniliyor gibi geliyor bana.
Yazılanların tamamını okudum.
Eğer olaya üzerimize giydiğimiz siyasi kostümlerden ,peşin hükümlerimizden ve beynimize yerleşmiş fikirlerden arındırılmış olarak bakarsak sonuç olarak şöyle bir şey görmekteyiz.
Allahın ipine sarılmak yerine ,Amerikanın kalkanına sarılmak.
Arkadaşın anlatmak istediği de her halde bu oluyor.

şükürler olsun bir aklı selim çıktı.alıntı yaptığım yazıyı ben klavyey dökseydim baksen tepkiye..anlatmak zor..vağtesimu bi hablillahi cemia vela teferraku..

Mavera 11-21-2010 19:59

Alıntı:

orhan gündoğdu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 833851)
şükürler olsun bir aklı selim çıktı.alıntı yaptığım yazıyı ben klavyey dökseydim baksen tepkiye..anlatmak zor..vağtesimu bi hablillahi cemia vela teferraku..

orhan biz senden hala daha belge, bilgi bekliyoruz birak siginacak kapi aramayi..

M.Atilla 11-21-2010 22:15

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 833853)
orhan biz senden hala daha belge, bilgi bekliyoruz birak siginacak kapi aramayi..

katılıyorum...:)

All times are GMT +3. The time now is 18:39.