![]() |
Alıntı:
adama laf söyledik zeytinyağı gibi yine üste çıktı... takılsınlar kafalarına göre... forumun sahibi var, canı sıkılırsa siler konularını... |
saadet partisine oy veren bulut ?
|
Alıntı:
|
Erbakan Başbakan olmak için genel başkan olmadıki .. Partisi dağılmasın diye genel başkan oldu bu tehlike durduğu sürece başındada duracak . Benim anlayamadığım ise Erbakanı söylemleri için eleştirenler Numan Kurtulmuşu eleştirmiyor.
Bir siyasinin lider mensubu olduğu cemaatiyle arası iyi diye onu koru diğeri kötüyse onu yerin dibine batır .. Canım ne alakası var Erbakan şunları şunları dedi şunları şunları yaptı yapmasaydı eleştirmezdik EyvAllahda diğer siyasi liderde Erbakan kadar olmasada Ak Partiyi haksız şekilde eleştirdi adamı hemen kanatlarınızın altına almanın anlamı ne ? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben Erbakan'ı eleştiremem, zaten onun düzeyinde değilim, ayrıca zaten bir yerlere gelmiş ama düzenle ama düzenbazlıkla bu beni ilgilendirmez. Ama sevmiyorum gerçekten, bana samimi gelmiyor çünkü :) Cemaat üyesi değilim ama Kurtulmuş'tan ümidim vardı, dedim tamam işte Milli Görüşçüler de artık kendine çeki düzen verir, topralanırlar :) Ama bindikleri dallarını kestiler, yenileşip gelişemediler :) Kalakkaldılar eski düzene, eski işe yaramayan miting düzenlerine :) Neyseki Filistin davası var da o şekilde ayakta duruyorlar :) Bu arada ne kadar bağımsızım desem de şimdi gel de Ak Parti'nin şu hoşgörüsünü takdir etme :) Gidip bu tür başlıkları açmayı deneyin! İki dakika sonra banı yersiniz :) Milli görüşçü arkadaşlara; Bakın kaç gündür sizin başlıklarınıza ve de sizlere! müdahale etmiyoruz, "Provakatör" damgası yemiyorsunuz :) Bence kıymet bilin, doğru yola gelin, aklanın paklanın :) Ve de sabır testine tabi tutmayın bizi ki zararlı çıkmayın :) Anlaşıldı sanırım :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Biraz daha malzeme verin bana az kaldı :)
Ha doğru Erbakan'ı sevmeyince cennete giremem haklısın, zaten sizin ağanın deyimiyle cehenneme de bilet alanlardanım :) Bir de aynı şeyleri söylüyor diye şükrediyor ya =DD Evet aynı! Sayıklıyor yerinde, ne ileri ne geri :) |
All times are GMT +3. The time now is 00:12. |