Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=132)
-   -   22 TEMMUZ AKŞAMI NELER HİSSETTİNİZ..? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=14683)

Saltuk Buğra Han 03-25-2008 18:06

22 TEMMUZ AKŞAMI NELER HİSSETTİNİZ..?

Sayın ak partili arkadaşlar böbürlenmeyin.Daha henüz kemik oylarınız bile belli değil.Hemen hemen her kesimden oy aldınız.Doğru ama kiminin gömleğini giydiniz, kiminin ceketini ama eğer gün olurda işler ters gittiğinde o ceketini gömleğini yetmedi pantolonunu ,çorabını aldıklarınız sizden onları geri almaya kalkarsa o zaman bırakın kemik oylarınızı saymayı kemiklerinizi sayarsınız.
Bu dediklerim kesinlikle bir dost tavsiyesidir.

Muhabbet-eri 03-25-2008 18:11

sen merak etme canım kardeşim bizim terzimiz sağlam biz emaneten yönetmiyoruz ülkemizi severek inanarak yönetiyoruz bizler ülkemize sevdalıyız bugün bu iş secda işidir

korkama sen kumaşlarımız kaliteli olup hakiki yerli malıdır halkımız biliyor artık kim haklı kim haksız

Saltuk Buğra Han 03-25-2008 18:12

Alıntı:

dadas2534 Nickli Üyeden Alıntı
sen merak etme canım kardeşim bizim terzimiz sağlam biz emaneten yönetmiyoruz ülkemizi severek inanarak yönetiyoruz bizler ülkemize sevdalıyız bugün bu iş secda işidir

korkama sen kumaşlarımız kaliteli olup hakiki yerli malıdır halkımız biliyor artık kim haklı kim haksız

Hadi bakalım.

parabol 03-25-2008 18:27

Alıntı:

_göktürk_ Nickli Üyeden Alıntı
Sayın ak partili arkadaşlar böbürlenmeyin.Daha henüz kemik oylarınız bile belli değil.Hemen hemen her kesimden oy aldınız.Doğru ama kiminin gömleğini giydiniz, kiminin ceketini ama eğer gün olurda işler ters gittiğinde o ceketini gömleğini yetmedi pantolonunu ,çorabını aldıklarınız sizden onları geri almaya kalkarsa o zaman bırakın kemik oylarınızı saymayı kemiklerinizi sayarsınız.
Bu dediklerim kesinlikle bir dost tavsiyesidir.

En gurur duyduğum şey bu be kardeş...Kemikleşmiş laf olsun diye gelen oylar değil , akıl fikir sahibi insanların düşünerek verdiği her kesimden gelen oylar..en çok gurur duyduğum şey.... ;)

eski dost 03-25-2008 18:31

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

eski dost Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

hipermuhafazakar_sağlıkçı Nickli Üyeden Alıntı
'koltuk görüşçüler'in uydurmalarının sonunda nasıl şamar yediklerini düşündükçe gülmeden kendimi alamadım

Fazilet Partisi kongresinde "illa başkan olacağım" diye Milli Görüşü bölmek isteyenlerin eline koz veren, "koltuk sevdalılarının" geçmiş dönemde yaptıkları manevi yıkımın bedelini Hak nezdinde nasıl cevaplayacaklarını düşünüp onlar için üzüldüm. Mesela Hak divanında sorulacak sorulardan "zinayı nasıl serbest bıraktın?!" hitabına veremeyecekleri o çetin cevabı düşünüp üzüldüm.

Bİrde ağlanacak hallerine gülen zavallılara acıdım.

Birak simdi demogoji yapmayida bir bardak soguk su ictin mi sen ondan haber ver ;)

Tam AKP tarzı bir hitap olduğu için, sana bu yanlış hitabı hatırlatmanın faydası olmayacağını bildiğim için bişey demiyorum.
Sen bi de burda görevliymişsin!

Vah vahhhh......

Beritan 03-25-2008 18:36

Alıntı:

Evet alinti yaptigim cocuk! icin yazdim kardes üstüne alinma
elbetteki bunu üstüme alınmam ama ben bu hitabın sizin gerçek kimliğiniz olmadığını düşünüyorum

vuslata özlem 03-25-2008 18:42

mutlu oldun verdiğim parti kazandı...

kardeşimin çöküşünü seyrettim ki onu uyarmıştık :D

hülya 03-25-2008 19:30

ne mi yaptim? agladim ama sevinc gözyaslari degildi.üzüldüm
oy verdigim parti basa gelemedi cünkü

vuslata özlem 03-25-2008 19:35

Alıntı:

hülya Nickli Üyeden Alıntı

hangi partiydiki :-\

hülya 03-25-2008 19:39

Alıntı:

vuslata özlem Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

hülya Nickli Üyeden Alıntı

hangi partiydiki :-\

ne önemi varki? akpli degilim elhamdulillah

All times are GMT +3. The time now is 01:38.