Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   İslam'da Kadın & Tesettür (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=313)
-   -   Hz. Fatıma'yı 'Anma ve Anlama' Etkinlikleri (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=149963)

Ammar 06-20-2011 02:40

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 904122)
Herşeyde edebiyat derdine düşersen atıflarda bulunacağım diye kendini kasarsan başına böyle olur olmadık tartışma açarsın..Sakin ol...Gülen cemaatide sana neden bu kadar dokunuyor bilmiyorum ama bir soda aç iyi gelir..Yoksa ilaç tavsiyesinde de bulunabilirim güzelim...:)

sen soda içip geldin sanırım. atıfta bulundum notta düştüm işte kırmızı gören boğalar not mot dinlemez.

El Emin 06-20-2011 02:42

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 904124)
sen soda içip geldin sanırım. atıfta bulundum notta düştüm işte kırmızı gören boğalar not mot dinlemez.

Boğalar renk körüdür bu bir :)
İkincisi sen boş ver benim ne içtiğimi ama şuanda kabızlık yaşamıyorum orasına bak..
Sen fazla zorlanıyorsun acıdım tavsiyede bulundum..Yok yaramadıysa uygulamazsın...;D

BeldeiTAYYIBe 06-20-2011 02:44

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 904120)
burda benim niyetim üzerine konuşuldu PKK niyeti üzerine değil. evet nenim gibi düşünmeyen karşımdadır. matığı aynen PKK mantığı. nerdeyse beni PKK lı ilan ettiniz.

Sen niye üzerine aliniyorsun?
Furkan kardesimin yazisi üzerine yazilmistir mesajlarin cogu.
Ben mesajlarimda kardesim diye itham ederim dikkat ettiysen...pkk mantigi ile düsünüyorlar diye hakaret etmem.
Her fikre saygi duymasamda herkesin fikir hürriyeti kutsaldir ve hakaret olmadigi müddetce fikir hürriyetine saygi duyarim...kaldiki bir müslümani pkk li ilan etmek bizim cok uzagimizdadir. Ayni hassasiyeti bekleriz.

Özgür Çağrı 06-20-2011 02:45

Alıntı:

BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 904126)
Sen niye üzerine aliniyorsun?
Furkan kardesimin yazisi üzerine yazilmistir mesajlarin cogu.
Ben mesajlarimda kardesim diye itham ederim dikkat ettiysen...pkk mantigi ile düsünüyorlar diye hakaret etmem.
Her fikre saygi duymasamda herkesin fikir hürriyeti kutsaldir ve hakaret olmadigi müddetce fikir hürriyetine saygi duyarim...kaldiki bir müslümani pkk li ilan etmek bizim cok uzagimizdadir. Ayni hassasiyeti bekleriz.

oyşş banamı dedin pkk lı uzun zamandan sonra gelen ilk yafta eğer dediysen ;D

ibocan 06-20-2011 02:45

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 904115)
kürdistan kelimesini duyunca kırmızı boğaya dönenlere karşı tarafım bunu inkar etmiyorum. ORASI KÜR DİS TAN DIR. isteyen istediğini düşünsün niyetimi belli etmedi niyetim zaten belli.

tamam işte arkadaş sen tahsrikçisin. belli işte,senin niyetin iyi olsa ben kırmızı boğaya niye döneyim..işte sen beni kızdırmak için söylediğin bi kelime,etrafına fitne saçmaktan başka bişiy değilsin. bende kürdüm ama kürdistan aşığı değilim,senin gibi değilim fark var dostum.olgunlaşmamaışsın.aslınla övünme ,evliya ile övün.
övülecek olanlar peygamberler evliyalar ve ona hizmet edenler alır sırayı.sen babanın basıyla onun babasıyla .... övünmeye devam et..

BeldeiTAYYIBe 06-20-2011 02:46

Alıntı:

Ahmet Yasin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 904121)
Farkındayım ona takılıyorum bende belki ortam biraz yumuşar ;D
Forum bayadır kapalı ya herkes performans gösterisi yapıyor :)

Yok kardesim öyle bir niyetimiz.:)

BeldeiTAYYIBe 06-20-2011 02:48

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 904127)
oyşş banamı dedin pkk lı uzun zamandan sonra gelen ilk yafta eğer dediysen ;D

Sana pkk li dermiyim kardesim.
Cakal = pkk dedim.

ibocan 06-20-2011 02:51

ALLAH belasını versin kahretsin bunların..bunların kime ne faydası oldu ki kürde faydası olsun.işte almış bu köpeklerin başını masonlar çekip ,çekip durur..bunlardan islama ne fayda gelir.kahrolsun pislikler beter olsunlar

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Ammar 06-20-2011 02:52

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 904125)
Boğalar renk körüdür bu bir :)
İkincisi sen boş ver benim ne içtiğimi ama şuanda kabızlık yaşamıyorum orasına bak..
Sen fazla zorlanıyorsun acıdım tavsiyede bulundum..Yok yaramadıysa uygulamazsın...;D

cevabın burdadır.

Özgür Çağrı 06-20-2011 02:55

Alıntı:

BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 904131)
Sana pkk li dermiyim kardesim.
Cakal = pkk dedim.

tamam iyi ucuz yırtmışım :)

All times are GMT +3. The time now is 22:28.