Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Darbeler ve Darbe Girişimleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=387)
-   -   Hizbullah bağlantısı Ergenekon iddianamesinde (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=152055)

unnamed 07-31-2011 04:44

Alıntı:

Ahmet Yasin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 924076)
Haklısın Özür dilerim...

ağabey ne alakası var..
sen niye özür dliyorsun:ağla::ağla:
sana karşı bir kusur ettiysek affola..
lakin gına geldi bu muhabbetten....

Yıldırım 07-31-2011 04:45

Alıntı:

Ahmet Yasin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 924074)
Eğilelim kardeş buyur kafandaki soru işaretleri sayabilirsin ama bana iddianameden bahsetme

Aslında sorun filan yok sadece şu bomba kardeşliği konusu konuşalım dedik.Ama bombalarla alakası yok tuncay güneyden girdi teoman komandan çıktı ve bütün bunları yaparken kopyala yapıştır yapıyor.Yazıları okusa zaten alakası olmadığını görecek.
En çok ayıpladığımız ise köşe yazarlarının yazılarından alıntı yapıyor ve bunu kendi cümlesiymiş gibi paylaşıyor.Biz burada boşunamı yazıyoruz.

Her neyse burada Hizbullah Ergekon'un alt yapısıdır vs. böyle bir iddiamız yok.Bu bomba kardeşliği nereden geliyor.Ergenekon ve Hizbullah'ın elindeki bombalar neden aynı seri numaradan ve aynı anda çalınıyor?Burada kim seyi suçladığımız yok.Devlet kullanmış olabilir vb. bu durumları değerlendirelim diyoruz.Yoksa bizde biliyoruz köşe yazarlarından buraya kopyala yapıştır yapmayı.

İntifada 07-31-2011 04:46

mavera işine gelmeyen her adamın damarına basarak çok güzel saptiriyorsun adamı...
Sonrada ban...
Bunu redyellowada yaptın grevse bazen ezelede...
Şimdide bu adama...
Yeminle üstünüze gitsem alayınizi türkçü moduna sokarım...
Sonra o diğer efendi...
Sen 'iddianame'yi kopyalayıp yapıştırıyorsun sorun değilde adamlar sana cevap yapistirinca problem oluyor...
Molla sizdede kafa yok...
Bu adam bölüm sorumlusu
Ekibimize bak sorumlu olduğu bölümler hangisi ise oraya açma konularını...
Git başka bölüme aç müdahalede edemesın ne yapıştırıyorsan yapıştır...

Ahmet Yasin 07-31-2011 04:47

Açıkcası bende son zamanlarda bıktım.Yok ne kusuru kardeşim hak veriyorum..

Geri adım ilk benden olsun forum rutin hale gelsin :)

Mavera 07-31-2011 04:51

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 924083)
mavera işine gelmeyen her adamın damarına basarak çok güzel saptiriyorsun adamı...
Sonrada ban...
Şimdide bu adama...
Sonra o diğer efendi...
Sen 'iddianame'yi kopyalayıp yapıştırıyorsun sorun değilde adamlar sana cevap yapistirinca problem oluyor...
Bu adam bölüm sorumlusu

redyellowu ben banlamadim ki o zaman sorumlu bile degildim :) bu elemana gelince bana kalsa ilk gün banlanmaliydi cok gereksiz bir tipti ne yazdigini kendisi bile bilmiyor kürtcümü, hizbullahcimi daha o bile belli degil, grevsi banladikda ne oldu adam 20 tane isim acip yine geldi showunu yapti..
valla istedigin kadar üstüme gel milliyetci damarim yok o acidan sorun yok :)..

Yıldırım 07-31-2011 04:53

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 924083)
Sonrada ban...
Şimdide bu adama...
Sonra o diğer efendi...
Bu adam bölüm sorumlusu

Bak güzel kardeşim.Konu bomba kardeşliği ama verilen cevaplar Tuncay Güney'in ifadelerinin yalanlamalarını.Konu ile alakası varmı sen söyle. Allah aşkına şöyle sildiğim yazlıları geri getireyim.

unnamed 07-31-2011 04:55

akıncı doğruyu söylemiş....

Özgür Çağrı 07-31-2011 06:08

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 924088)
redyellowu ben banlamadim ki o zaman sorumlu bile degildim :) bu elemana gelince bana kalsa ilk gün banlanmaliydi cok gereksiz bir tipti ne yazdigini kendisi bile bilmiyor kürtcümü, hizbullahcimi daha o bile belli degil, grevsi banladikda ne oldu adam 20 tane isim acip yine geldi showunu yapti..
valla istedigin kadar üstüme gel milliyetci damarim yok o acidan sorun yok :)..

iddaasına girerim varya acayip yoldan çıkarırım sizi ;D

Mavera 07-31-2011 06:16

furkancim hic zorlama kendini ben bu konuda nötrümdür tabiki ülkeme, bayragima, vatanima sevdaliyim ama bu sevdam asla ayrimciliga varmaz..
sonucta bu ülke bütün farkli unsurlariyla bir millet olmustur o halde kürdün olmadigi bir olguya ben nasil millet diyebilirim ki..
su kardes edebiyatinada yapacak degilim artik o kadar icice girmisiz ki bu saatten sonra bizi ayiracak tek unsur bana göre dini unsurlardir!

Özgür Çağrı 07-31-2011 06:18

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 924160)
furkancim hic zorlama kendini ben bu konuda nötrümdür tabiki ülkeme, bayragima, vatanima sevdaliyim ama bu sevdam asla ayrimciliga varmaz..
sonucta bu ülke bütün farkli unsurlariyla bir millet olmustur o halde kürdün olmadigi bir olguya ben nasil millet diyebilirim ki..
su kardes edebiyatinada yapacak degilim artik o kadar icice girmisiz ki bu saatten sonra bizi ayiracak tek unsur bana göre dini unsurlardir!

ırk konusunda olmasa bile diğer konularda olabilir

senin taktiği sana uygulayalım

tereciye tere satalım

:)

All times are GMT +3. The time now is 05:49.