Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Kahraman Polis Altı PKK'lıyı Böyle Püskürttü (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=155202)

Seyyah 09-17-2011 23:21

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952991)
Allah razı olsun kardeşimde sence bu tek taraflı mı karşıdakilerde bir çift söz söylemeniz gerekmiyor mu ? bizi PKK lı bile ilan ettiler. her şey bizim sırtımızda mı ?

Konunun bitirilmesi için taraflara uyarıda bulundum kardeşim, rahat ol.
Ama sadece bu konu için söylemiyorum,
Sen beni anladın. Özeleştiri yaparak, daha iyi bir tarz sergiyeceğine inanıyorum.
Bizleri üzmediğin için teşekkür ederim şimdiden.

Ammar 09-17-2011 23:21

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952992)
gereken cevabi hem benden hem yönetimden aldigin icin aci yok.. ama sunuda anladik ki senden dost olmazmis dün, kanka oldugun adami bugün iki dakikaya sattin simdide yok iste sunu destekledim, bunu destekledim diyerek durumu kurtarmaya calisiyorsun..
neyse bugün yetince seninle yazistim bi rahat birakda diger konulara takilayim..

sen hakketen kafayı yemişsin sizin gibi her şeyi savunmuyorum adamların yanlışlarını ne diye savunacağım harbiden ne diyeceğini şaşırmışsın. ayrıca adam benim ne dostum ne kankam beni dost ettiğini düşünmüşmüydümn ki fikrin değişsin. pek emin değilim.

beni kendinizle karıştırmayın. ben kimsnin yanlışını savunacak değilim.

Ammar 09-17-2011 23:23

Alıntı:

Seyyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952994)
Konunun bitirilmesi için taraflara uyarıda bulundum kardeşim, rahat ol.
Ama sadece bu konu için söylemiyorum,
Sen beni anladın. Özeleştiri yaparak, daha iyi bir tarz sergiyeceğine inanıyorum.
Bizleri üzmediğin için teşekkür ederim şimdiden.

benim biraz aleni oldu da ondan. bende hiç kimse ile tartışma derdinde değilim.

ordu gibi hepsi bir ağız saldırıyor.

rica ederim. umarım tatsızlıklar yaşanmaz.

Mavera 09-17-2011 23:23

onu, bunu bilmem seni sahit yazmis senide cagiracaklar artik savciya anlatirsin derdini :)
adam seni samimi görmüs ki, sahit yazdirmis :D

Seyyah 09-17-2011 23:25

Arkadaşlar bireysel tartışma son bulsun.
Yoksa konu kitlenecektir.

Ammar 09-17-2011 23:29

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952998)
onu, bunu bilmem seni sahit yazmis senide cagiracaklar artik savciya anlatirsin derdini :)
adam seni samimi görmüs ki, sahit yazdirmis :D

yaw adam beni samimi bulmuşsa suçmu suçlumuyum ve benim hiç birşeyden haberim yok senin atatürk ile ilgili görüşlerini ve mesajlarını görmedim.

şimdi yazarsan şahit olabilirim belki :) :w::w::w:

Mavera 09-17-2011 23:33

niye sendemi sikayette bulunacaksin :).. bu arada adam senin taktigi uyguluyor hemen sayfayi kaydetmis, sen mi ögrettin ona :D

Ammar 09-17-2011 23:35

düşüncelerini yazmadın ki görmedim ben geçmiş düşüncelerini . ona göre önümüzdeki hamlelere bakardırk

adam akıllıca davranmış :) belki videoyada çekmiştir daha kanıtlayıcı olur adam sildiniz hemen yoksa şimdi mesaj çekerdim.

Mavera 09-17-2011 23:38

bana laiksiniz, laiksiniz dediniz beni gaza getirdiniz.. sizin yüzünüzden fislendim :)

Ammar 09-17-2011 23:39

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 953022)
bana laiksiniz, laiksiniz dediniz beni gaza getirdiniz.. sizin yüzünüzden fislendim :)

yakında atatürkçü kesilmeyinde gaz geçer :) :hihi2:

All times are GMT +3. The time now is 20:28.