Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Zaman’ın Derdi Ne? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=159206)

cartman 01-25-2012 20:30

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 983610)
bizim dilerle bir derdimiz yok. dilcilik yapsaydık hiç kimseden çekinmezdik sizin yaptığınız gibi...

ben öyle düşünmüyorum senın bilinc altında var bi takıntı =)

Ammar 01-25-2012 20:31

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 983611)
ben öyle düşünmüyorum senın bilinc altında var bi takıntı =)

olsaydı yapardım... buna emin olabilirisiniz.

cartman 01-25-2012 20:33

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 983614)
olsaydı yapardım... buna emin olabilirisiniz.

Böyle büyük bir dava da dile takılıyorsan benım şahsi dusuncem senin de elinde degil bu takıntı..

Terennüm 01-25-2012 20:40

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 983599)
demirelin okul açılışlarını yapmasından belli değil mi :)

demriele sövenler levent ersözün kuklası olmuşlar kendi insanlarına işkeyle öldürmüşler..islam bu mudur?

EZEL 01-25-2012 20:45

Ben AK Parti iktidara gelmenden önce Fetullah Gülenin adını dahi duymamıştım ve AK Partiden önce Zaman Gazetesini hiç zulüme karşı bir duruşunuda görmedim zaten mıymıntı bir gazetenin tekiydi . Zaman gazetesi e muhtıraya karşıda öyle karşı filanda durmamıştır Gazetede hükümet yetkilierin açıklamalarını vermek bir duruş filan değildir Ana sayfada atarsın koca puntolarda sansasyonel bir başlık eleştirisin buna bir duruş deriz ..

cartman 01-25-2012 20:45

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 983625)
Ben AK Parti iktidara gelmenden önce Fetullah Gülenin adını dahi duymamıştım ve AK Partiden önce Zaman Gazetesini hiç zulüme karşı bir duruşunuda görmedim zaten mıymıntı bir gazetenin tekiydi . Zaman gazetesi e muhtıraya karşıda öyle karşı filanda durmamıştır Gazetede hükümet yetkilierin açıklamalarını vermek bir duruş filan değildir Ana sayfada atarsın koca puntolarda sansasyonel bir başlık eleştirisin buna bir duruş deriz ..

on numara yorum =)

EZEL 01-25-2012 20:47

Ayrınca dör bir yanda öğrenci yetiştiştiriyorsunuzda ne yapıyorsunuz ? Genç kızlara erkeklerin önünde şarkı söyletiyorsunuz ...

Ammar 01-25-2012 20:49

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 983623)
demriele sövenler levent ersözün kuklası olmuşlar kendi insanlarına işkeyle öldürmüşler..islam bu mudur?

bu konuya gel kardeş :)

http://www.akpartiforum.com/tsk-8217...i-t159342.html

Levent Ersöz yalanıcının sülalesini "kuk"lasın !

Terennüm 01-25-2012 20:50

Alıntı:

o senin mıymıntı dediğin adamların hedeflerine senin hayallerin daha ulaşamaza ezel efendi..

Ammar 01-25-2012 20:51

Alıntı:

eceviti destekleyenlerden en beklenir ki ! güç nerede hayaller orada !

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 983628)
Ayrınca dör bir yanda öğrenci yetiştiştiriyorsunuzda ne yapıyorsunuz ? Genç kızlara erkeklerin önünde şarkı söyletiyorsunuz ...

buna hizmet diyorlar şakirtler de bakıp bakıp ağlıyor...

All times are GMT +3. The time now is 15:21.