Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset Forum Hakkında (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Dünden Bugüne AKPARTİFORUM! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=17750)

Mu-Alim 01-07-2008 23:26

Dünden Bugüne AKPARTİFORUM!

Ne o? Çarpıldın her halde (:

Abi bırakın şu müfettiş Gadget işlerini de forum anılarımızı hatırlayalım ya...

Necip Fazıl üstadım;

Senle giriştiğimiz AR-GE tartışmasını yatıralım masaya istersen (:

AK_Duygu 01-07-2008 23:27

Tamam kardeslerim.Biz size haber vericez.Bu tartismayla ilgili bizi bekleyin.Bu arada boyle sorunlar yarattigim icin ozur dilerim.Bizden haber bekleyin.

Mu-Alim 01-07-2008 23:27

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Yatsı vakti geldi sanırım ... Ahmet Ağabey eline sağlık ... Hani bizde yememiştik ama kanıtlamak başka şey ...

VesseLam

yok resimde öyle bir sahteki hemen kendini belli ediyor, resimde google ürünü..yazi stillerine baktim gecen gelen güruhla ayniydi ilk andan itibaren takip ettim, sonra da aciklarini yakalayinca bitirici darbeyi vurduk ;)

Ahmet abi, bırak bu işleri artık ya..Bıkmadın mı milleti fişlemekten (:

ak_mavish 01-07-2008 23:28

ahmet abi zekana hayran kaldım :o

mavera 01-07-2008 23:28

Alıntı:

AK_Duygu Nickli Üyeden Alıntı
Tamam kardeslerim.Biz size haber vericez.Bu tartismayla ilgili bizi bekleyin.Bu arada boyle sorunlar yarattigim icin ozur dilerim.Bizden haber bekleyin.

kardes adam gibi gelip tartisacaksak her zaman kapimiz acik..buyur gel tartisalim biz medeni insanlariz ama böyle ayak oyunlarina gerek yok cünkü böyle kendinizi kücültüyorsunuz..
kapimiz her zaman acik..
selametle..

Necip Fazil 01-07-2008 23:28

Fikirlerinde sabitliği ile her zaman taktir ettiğim kardeşim TÜRK EVLADI ... Bu ayın enlerinde olmadığına üzüldüğüm, ama önümüzdeki ay yerini alacağına adım gibi emin olduğum bir kardeşim.

Kalp kalbe karşıdır ;)

VesseLam

Mu-Alim 01-07-2008 23:28

Alıntı:

AK_Duygu Nickli Üyeden Alıntı

Ne sorunu be...Çerez niyetineydi ;)

mavera 01-07-2008 23:29

Alıntı:

AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Yatsı vakti geldi sanırım ... Ahmet Ağabey eline sağlık ... Hani bizde yememiştik ama kanıtlamak başka şey ...

VesseLam

yok resimde öyle bir sahteki hemen kendini belli ediyor, resimde google ürünü..yazi stillerine baktim gecen gelen güruhla ayniydi ilk andan itibaren takip ettim, sonra da aciklarini yakalayinca bitirici darbeyi vurduk ;)

Ahmet abi, bırak bu işleri artık ya..Bıkmadın mı milleti fişlemekten (:

simdi seninde kirli camasirlarini dökerim ha..hemde görüntülerle :D :D

ak_mavish 01-07-2008 23:29

Alıntı:

TÜRK EVLADI Nickli Üyeden Alıntı
[i][b]Siteye ilk geldiğimde herkes nickimden dolayı ülkücü sanıp çekiniyodu ama ne zaman ki Ülkü Ocağı Demir Baş Listesi isimli konuda ülkücü bi arkadaşla tartışmaya girdim o zaman anladılar!

Bilhassa mavera çok destek olmuştu...

Tunahan'ın Bekir Çoşkun Mailleri filan da ilk etkinliğimdi...

Tunahanla tartışmayı, Mavera ile aynı görüşte olmayı, Necip Fazıl'ın mesajları takip etmeyi, Zeynep'in sert lafları, onlybullet ve jonathan'ın benimle aynı kafa yapısında olması (özellikle Osmanlı) vs...

Bunların hepsi güzel şeyler benim gördüğüm ama siteye bayağı bi geç geldim onu biliyorum...

bu zeynep benmiyim

TÜRK EVLADI 01-07-2008 23:30

Alıntı:

Fikirlerinde sabitliği ile her zaman taktir ettiğim kardeşim TÜRK EVLADI ... Bu ayın enlerinde olmadığına üzüldüğüm, ama önümüzdeki ay yerini alacağına adım gibi emin olduğum bir kardeşim.

Kalp kalbe karşıdır ;)

VesseLam

Eyvallah hocam siz değer verirseniz yeter bana...

Teşekkür ederim gerçekten...

All times are GMT +3. The time now is 21:39.