Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   TÜM ZAMANLARIN EN İYİ SİYASETÇİSİ KİMDİR? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=20593)

ENGİNEER 04-15-2008 16:49

TÜM ZAMANLARIN EN İYİ SİYASETÇİSİ KİMDİR?

Sana verdiğim örneklerde anlatmak istediğim daha sonra geleceklerin daha iyi olabilceğiydi ama sen ''en son gelen en iyidir'' anlayışını yazımın neresinden çıkarttın bilmiyorum...

Bilginin, kültür seviyenin yada tartışma üslubununsa bu forumda ki birçok kişiden daha zayıf olduğunu düşünüyorum...Çoğunukla sana anlatılanları anlamamış olmanda bunu gösteriyor...

Karşına geçebilecek kişinin senin kadar iyi bir savaşçı olmasını istemişsin ama senin yaşına göre adam yok burada kusura bakma...

Aramızda 12-13 yaş grubu burda yok...

;)

politikaci 04-15-2008 16:50

13 yaş grubu var engineer :D

akpartiii 04-15-2008 17:03

Alıntı:

ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Sana verdiğim örneklerde anlatmak istediğim daha sonra geleceklerin daha iyi olabilceğiydi ama sen ''en son gelen en iyidir'' anlayışını yazımın neresinden çıkarttın bilmiyorum...

Bilginin, kültür seviyenin yada tartışma üslubununsa bu forumda ki birçok kişiden daha zayıf olduğunu düşünüyorum...Çoğunukla sana anlatılanları anlamamış olmanda bunu gösteriyor...

Karşına geçebilecek kişinin senin kadar iyi bir savaşçı olmasını istemişsin ama senin yaşına göre adam yok burada kusura bakma...

Aramızda 12-13 yaş grubu burda yok...

;)

Çok doğru söyledin bana göre adam yok burada.Varsada çok az var.Sende bunların içerisinde değilsin.Konudan sapmamak için elimden geleni yaptım ama sen ve senin gibi düşünenler kenarlara çok kaçtılar.Daha fazla kendimi yormayacağım.Bu son cevabım bu tartışılan konuda da ne yazarsanız yazın tek kelime etmeyeceğim.Faydasız.KATRANI KAYNATSAN OLUR MU ŞEKER ? CİNSİNE TÜKÜRDÜĞÜM CİNSİNE ÇEKER.

ENGİNEER 04-15-2008 20:35

Güreşten kaçmam...
Galiba kaçtığımı sanmışsın ki özelden o mesajı atmışsın ama sınavım vardı dediğim gibi buralarda fazla olamıyoruz!

Neyse..Çirkefe taş atma üstüne sıçrar demişler...
Sana laf anlatmaya değmez..
Sadece Hiçsin...

Hadi eyvallah...

alibey 04-15-2008 21:37

HER ZAMA N ATATURK AMA ANKEETE ATATURK YANLIS YAPILMIS ATATURK ANKATE KOYAMSSNIZ HAKKINIZ YOK ATATURK HARİCİNDE EN İYİ SİYASET ADAMI DENİZ BAYKALDIR

politikaci 04-15-2008 21:39

Alıntı:

alibey Nickli Üyeden Alıntı
HER ZAMA N ATATURK AMA ANKEETE ATATURK YANLIS YAPILMIS ATATURK ANKATE KOYAMSSNIZ HAKKINIZ YOK ATATURK HARİCİNDE EN İYİ SİYASET ADAMI DENİZ BAYKALDIR

evet bende başbakanım :D :D :D

nihal.1990 04-15-2008 21:50

Alıntı:

siz kim oluyorsunuz da baykalı buraada savunursun? kim tuttu seni??provakatörlüğün sırası değil..arkasına saklandığın kişiler varsa onları açıkla önce..başkası olma kendin ol :)

politikaci 04-15-2008 21:51

Alıntı:

SÖYLEEE BAY-KAL KAÇ YTL VERDİ SİZE ..

ENGİNEER 04-15-2008 21:52

Ya Baykal devlet adamı olamaz çünkü yaklaşık 1979 yılından beri devlet kademelerinde görev alamıyor...
Adam her seçimde yenile yenile bi alem oldu...

politikaci 04-15-2008 21:53

VALLA BABAM ŞÖLE DİYOR;

BAYKAL BEN DOĞMADAN ÖNCE VARDI BEN YAŞARKEN VAR BEN ÖLÜCEM HALA VAR :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

All times are GMT +3. The time now is 13:43.