Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Adalet ve Kalkınma Partisi (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=126)
-   -   Eger AK Parti Kapatilirsa naparsiniz? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=24268)

Hıfz-ı lisan 07-01-2008 23:04

Eger Ak Parti Kapatilirsa naparsiniz?

Alıntı:

kemalistdevrim Nickli Üyeden Alıntı
ben Ak Parti kapatılırsa 40 gun 40 gece göbek atarım...BUNUN DA OLUCAĞINA EMINIM çunku ben her akşam hepinizden az dua ediyorum vede bılıyoruzkı temız kalplılerın dua sı tutar
;D ;D ;D ;D :-* :-* :-X :-X

tabi sizin gibiler duanın atılıp tutulacağı konusunda hem fikirsiniz..

biz dua ederiz kabul olunur mu bilinmez..çünkü insan herşeyden emin değildir..anlatmak isterim ama anlamayacaksın.. ''yorma.''. :)

Beytullah2 07-02-2008 06:12

Yarına çıkacağımıza senedimiz yok .

Ola ki çıkarsak ;

Rabb'ımızın emaneti bu bedenden gitmez ise ve olası bir seçim gündeme gelirse yine partim MHP'ye mührü vuracağım.

Hayırlısı olsun .

habib 07-02-2008 10:43

Yeni kurulacak partiye oyumu veririm.Gidipte AKPARTİ'ye tuzak MHP'ye oy vermem!

meridyen 07-02-2008 11:37

Ak partiye çok iyi düşünülmüş bir tuzak kuruldu.(kimler tarafından kuruldugunu hepimiz biliyoruz)

ve maalesef bugünlere gelmiş bulunuyoruz partimiz yaklaşık bir ay sonra kapatılacak.

2. bir tuzak ise Abdullatif şener veya benzer kişilerin önderliğini yapacagı siyası partiler kurdurularak ak partide bütünleşmiş halk birliğini kırmak oyları bölmek...

o yüzden ben SAYIN BAŞBAKANIMIZIN işaret edicegi yeni partiye oy atacagım.

bilgi müdavimi 07-02-2008 11:51

Kapatılırsa yerine yenisi gelecektir.Fakat Erdoğan gibi konuşma sanatını bilen biri gelir mi bilmem.Ama A.Babacan konuşma sanatını ve hitap sanatını bilmesede çok zeki.Bence o başa geçsin.Adam 30 yaşlarında Dış İşleri bakanı oldu.

parabol 07-03-2008 11:33

Erdoğanın doğrultusunda hareket edeceğiz..Bakalım her şeyin hayırlısı olsun...

Meftun 07-03-2008 11:36

Alıntı:

bilgi müdavimi Nickli Üyeden Alıntı
Kapatılırsa yerine yenisi gelecektir.Fakat Erdoğan gibi konuşma sanatını bilen biri gelir mi bilmem.Ama A.Babacan konuşma sanatını ve hitap sanatını bilmesede çok zeki.Bence o başa geçsin.Adam 30 yaşlarında Dış İşleri bakanı oldu.

zeki olmakla lider olmak farklı birşey..ola ki başbakanın bağımsız bile seçilmesi engellerlerse bunlar o zaman kitleleri peşinden sürükleyecek bir 'lider' profiline sahip biri gelmeli...

amaaaa başbakan her daim bizim liderimizdir....

Türk Devrimi 07-07-2008 22:29

ADAK ADADIK BAKALIM INSALLAH.

politikaci 07-07-2008 22:30

Alıntı:

Türk Devrimi Nickli Üyeden Alıntı
ADAK ADADIK BAKALIM INSALLAH.

evet inşallah kapatamıcaklar ;)

serdar-ı ekrem 07-10-2008 14:30

AKPARTİYE ESKİSİ KADAR DESTEK VERMİYORUM RUH HALİMDE BİR DEĞİŞİKLİK OLMAZ ÜZÜLÜRÜM AKPARTİ 2002 KASIM AKPARTİSİ DEĞİL. MUHSİNE OYUMU VERİRİM

All times are GMT +3. The time now is 07:35.